Lahjaideoita jouluun

Bearelin luukku 10: Lahjaideoita

Lahjojen keksiminen voi olla hankalaa, mutta Bearelin paketilla onnistut varmasti.

 

Lahjaideat -kategoriastamme löydät erilaisia ja erihintaisia lahjoja.

 

Voit koota joululahjan itse yhdistelemällä eri tuotteita tai voit valita sopivan lahjan valmiiksi kootuista lahjaseteistä. Lahjaideoihin kokosimme valmiiksi tuotteita ja kauneusbokseja, joista on helppo valita sopiva lahja lahjansaajalle.

Suosittuja ja edullisia lahjoja ovat mm. jalkahoitosukat ja sheet maskit, jotka ilahduttavat äitiä, siskoa, tyttö- tai poikaystävää ja kavereita. Yksi tai pari sheet mask-kangasnaamiota mahtuu kätevästi kirjekuoreen myös kortin kera!

Kun haluat päästä helpommalla, valitse lahjapakkaus. Valikoimistamme löydät kauneusboksit ja -setit sekä pienempiä lahjapakkauksia. Saat kootut lahjapakkaukset 20-35% edullisemmin kuin tuotteet yksittäin ostettuna.


holika holika prime youth black snail kit
  good cera super ceramide deep moisture set The Skin House Radiance Firming Gift Set

 

Lahjapakkausten lisäksi löydät valikoimista Bearelin kokoamat uudet kauneusboksit: Best Seller Boxit, Special-setit sekä korealaisen ihonhoidon aloituspakkauksen.

 

 Best-Seller-The-Skin-HouseBest Seller Box Benton

 

 

Jos et halua valmiiksi koottua settiä suosittelemme Mizonin korkealaatuisia seerumeita. Etenkin suositut Hyaluronic Acid 100 ja Snail Repair Intensive Ampoule sopivat kaikille ihotyypeille. Ikääntyvälle iholle suosittelemme Collagen 100-, Placenta 45- ja Peptide 500 -seerumeita.

 

mizon seerumit

 

Lahjaideoista löydät tuotteita myös vartalolle sekä hiustenhoitoon. Pehmeä lisä pukinkonttiin on Bunny Ears -hiuspanta. Muistathan myös joulukalenterin 8. luuukun: tilatessasi yli 100 eurolla, saat Bunny Ears -hiuspannan kaupan päälle! Tarjous on voimassa koko joulukuun ajan.

 

biotin damage care tuotteetbunny ears pannat

holika holika body lotion

 

 

Pienempiä lahjoja löydät kasvonaamioista. Suosittelemme sheet mask-kangasnaamioiden lisäksi erikoisempia kasvonaamioita, kuten kuplivaa Black Snail Bubble Maskia, Neogenin Sauce Modeling Mascream -kasvonaamiota tai Agecuren kiinteyttävää 3D-kaulanaamiota.

 

erikoisnaamiot

 

Kasvonaamioiden lisäksi löytyy muita edullisia lahjoja. Ihania pikkuyllätyksiä sheet maskien lisäksi ovat jalka- ja käsinaamiot, käsivoiteet, mustapäälaastarit sekä pienemmät kasvovoiteet. Esimerkiksi Mizonin bestseller -kasvovoide All in One Snail Repair Cream on saatavilla pienemmässä 35ml koossa.

Nuoremmalle ja söpöä ulkonäköä arvostavalle lahjansaajalle TonyMolyn hauskat tuotteet ovat hyvä valinta piristämään ihonhoitoa.

 

edulliset lahjat

tonymolyn söpöt tuotteet

 

Inspiroidu ja löydä ihastuttavia korealaisia tuotteita Lahjaideat -kategoriasta.

Autamme tosi mielellään lahjojen valinnassa. Voit lähettää meille viestiä somessa tai sähköpostitse.

 

 

Bearelin joulukalenterin luukut aukeavat päivittäin.

Muista seurata joulukalenteria verkkosivuilla ja somessa ❤️

 

TAKAISIN JOULUKALENTERIIN

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *