Bearelin joulukalenteri

Bearelin luukku 4: Lisää kauneusbokseja

Te kysyitte, me vastasimme.

Verkkokauppaan on saapunut uusia valmiiksi koottuja kauneusbokseja ja mm. paljon haluttu korealaisen ihonhoidon Starter Pack.

 

Kootut kauneusboksit sopivat hyvin lahjaksi tai aloitusboksiksi, jos et ole varma, mitä tuotteita valitsisit. Olemme koonneet jokaiselle ihotyypille oman kauneusboksin, jossa on laadukkaat tuotteet juuri sinun ihotyypillesi, alennettuun pakettihintaan.

Monien kauneusboksien ja tuotesettien tuotteet on pakattu Bearelin nättiin lahjalaatikkoon ja kaikille yli 40 euron tuoteseteille me maksamme postituskulut, jotta sinä pääsisit kokeilemaan tuotteita mahdollisimman edullisesti. Voit myös halutessasi ostaa lisää Bearelin tukevia lahjalaatikoita täältä.

Kauneuboksit ja -setit ovat valmiiksi 20-35% edullisempia kuin tuotteet yksittäin ostettuna jolloin säästät myös rahaa kun valitset valmiiksi kootun boksin. (Poikkeuksellisesti Bearel -lahjalaatikkoon ei pakata joidenkin niiden settien tuotteita, jotka eivät suuren kokonsa takia sinne mahtuisi.)

Kokosimme omia lemppareita sekä suosittuja tuotteita korealaisen ihonhoidon starter pack- aloitusboksiin. 

Uutuutena myös Best Seller Boxit sisältäen brändien suosituimpia tuotteita. Best Seller Boxeja on: Bentonilta, Holika Holikalta, Mizonilta ja The Skin Houselta.

Starter Pack aloituspakettiBest-Seller-The-Skin-House

 

Löydä ilahduttava joululahja tai päivitä omat tuotteesi helposti kun valitset kauneusboksin! Tutustu kauneusbokseihin täällä: Kauneusboksit

 

Bearelin joulukalenterin luukut aukeavat päivittäin. Muista seurata joulukalenteria verkkosivuilla ja somessa ❤️

 

 

TAKAISIN JOULUKALENTERIIN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *