Näin saat hehkuvan meikkipohjan

Näin saat hehkuvan ja kauniin meikkipohjan

Trendikäs ja tavoiteltu lasi-iho tarkoittaa ihoa, joka näyttää hehkuvalta, terveeltä ja kosteutetulta. Lue alta, miten saavutat kauniin hehkuvan ihon helposti.

Kaksoispuhdistus

Puhtaan ja tasaisen ihon saamiseksi tulee panostaa ihon puhdistukseen. Vannommekin kaksoispuhdistuksen nimeen, sillä kaksoispuhdistuksella iho saadaan kunnolla puhtaaksi liasta, epäpuhtauksista ja meikistä. Muista myös kuoria iho säännöllisesti. Hoitotuotteet imeytyvät puhtaaseen ihoon paremmin ja meikkikin levittyy sille kauniin tasaisesti.

Kasvovesi ja ”7 Skin Method”

Hehkuva ja kiinteän näköinen iho vaatii paljon kosteutusta (hydrating). Käytä kosteuttavaa kasvovettä ja kokeile sen kerrostamista. Lisää kasvovettä taputellen ja lisää tarvittaessa uusi kerros kun edellinen on imeytynyt. Voit tehdä tämän jopa seitsemän kertaa peräkkäin. Nimitys “7 Skin Method” tarkoittaakin kasvoveden tai essence-hoitonesteen kerrostamista jopa seitsemän kertaa kasvoille.

Kavot-tuoteosasto-ihonhoito

Kerrostaminen voi kuulostaa työläältä, mutta prosessi ei kestä kauaa. Anna edellisen kerroksen imeytyä hieman ja taputtele päälle uusi. Huomaat eron heti, sillä kasvojen ihosta tulee kuulaampi ja täyteläisempi -aivan kuin kasvot olisivat juonteet ison lasin vettä!

Tässä kohtaa ihonhoitutiinia voit vaihtoehtoisesti lisätä kasvoille kosteuttavan sheet mask-kangasnaamion.

Näin saat helposti vietyä ihoon kosteutusta ja iholle tärkeitä ravinteita.

Sheet mask -kuitunaamiot | Bearel

Tehokosteuta ihoa vesimäisen ohutta hoitonestettä sisältävällä Sheet mask-kangasnaamiolla.

Essencet ja seerumit

Essencet ja seerumit on koreassa tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Valitse kosteuttava essence tai seerumi, etenkin hyaluronihappoa sisältävät seerumit ovat talvella hyvä lisä ihonhoitorutiiniin. Mizonin Hyaluronic Acid 100-seerumi sisältää korkean 50% pitoisuuden hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä vettä ja samalla vahvistaa ihon suojakerrosta. Seerumi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja terveyttä, ja se myös saa ihon näyttämään selkeästi paremmalta; pehmeältä ja täyteläiseltä.

Kosteusvoide

Tähän mennessä on varmaan tullut jo selväksi kosteuden tärkeys lasimaista ja nuorekasta ihon tavoittelussa. Kosteusvoiteista sinun kannattaa valita voide, joka ei jätä ihoa kerrostamisen jälkeen liian rasvaisen näköiseksi ja tuntuiseksi. Esim. pieni määrä Huxleyn Glow Awakening Cream -kasvovoidetta sopii erinomaisesti lasi-ihomaisen lopputuloksen saavuttamiseen.

Kosteusvoide lukitsee kaiken hyvän kosteuden ihoon ja viimeistelee ihonhoidon.

Älä myöskään unohda käyttää silmänympärysvoidetta.

Meikki

Kunhan iho on kosteutettu, on helppo lisätä kasvoille meikkivoide.

Korealaiset BB-voiteet ovat melko peittäviä, mutta valikoimista löytyy myös kevyitä BB-voiteita. Ne sopivat erinomaisesti hehkuvan lopputuloksen tavoitteluun silloin, kun et halua mattapintaista tai liian tuhdin näköistä meikkiä.

Mizonin Watermax Moisture BB-voide sisältää hoitavia ainesosia, jotka jättävät ihon kosteutetuksi ja aavistuksen hohtavaksi mattaisen ja kakkumaisen lopputuloksen sijaan.

Myös cushion- eli tyynymeikkivoiteet ovat täydellinen valinta kun haluat ”meikittömän” ja luonnollisen näköisen ihon.

Lisää tyynymeikkivoide kasvoille pakkauksen mukana tulevalla meikkisienellä. Cushion-meikkivoiteet ovat käteviä, sillä voit lisätä meikkivoidetta melkein heti kosteusvoiteen jälkeen, sillä se lisätään iholle taputellen. Meikki levittyy kauniisti ohuena ja tasaisena kerroksena kasvoille.

Jätä raskaat meikkivoiteet. Saadaksesi hyvällä tavalla hehkuvan ihon, lisää kosteusvoiteen jälkeen iholle mahdollisimman nestemäisiä ja voidemaisia meikkituotteita.

Lisää hehkua poskipäille tuo highlighter, joka viimeistelee lasi-ihon: Last Highlighter Cream Glass.

Kannattaa myös pitää mukana kasvosuihketta, jota voit suihkia meikinkin päälle, jottei iho pääse kuivumaan päivän aikana. Tällöin meikki ei lähde varisemaan tai hapettumaan yhtä helposti. The Skin Housen Rose Water Mist toimii hyvin meikin kanssa, sillä se raikastaa välittömästi ihoa.

Ylläpidä ihon kosteustasapainoa päivän aikana meikittömälle ja meikilliselle iholle suihkutettavalla kasvosuihkeella.

Suosittelemme kaksoispuhdistukseen:

Double Cleansing Set -puhdistuspari

Suosittelemme 7 Skin Methodin toteuttamiseen:

Mizon Water Volume EX First Essence

Mizon Water Volume EX First Essence

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *