KEVÄÄN KAUNEUSBOKSI

KASVOT JA HIUKSET KEVÄTKUNTOON

Kevään kauneusboksi

.

Bearel Beauty -kauneusboksi oli kausittain ilmestyvä yllätysboksi täynnä korkealaatuisia kauneustuotteita Etelä-Koreasta. Voit lukea korealaisesta kosmetiikasta lisää täältä: Eteläkorealainen kauneudenhoito.

.

Bearelin neljäs ja viimeinen kausittain ilmestyvä kauneusboksi maksoi 45€ (sisältäen toimituksen) ja sen sisältö oli arvoltaan yli 60 €.

 .

MITÄ KEVÄÄN KAUNEUSBOKSI SISÄLSI?

.

Kevään kauneusboksit lähetettiin kaikille tilaajille maaliskuun puolessa välissä.

Neljäs ja viimeinen kauneusboksi sisälsi 7 täysikokoista tuotetta, yhden 2/3 kokoisen tuotteen sekä tuotenäytteitä!

Kauneusboksista löytyi tuotteita TonyMolylta, Misshalta, Bentonilta ja Holika Holikalta.

BEARELIN KEVÄÄN KAUNEUSBOKSI

.

Kevään kauneusboksin sisältö

Bearelin kevään kauneuboksin esimerkkisisältö (7+1 tuotetta sekä tuotenäytteitä)

.

KAUNEUSBOKSIN TUOTTEET:

1. Holika Holika | Prime Youth E.G.F Eye Patch -silmänalusnaamio / 3,90€

2. Missha | Eyebrow Razor -kulmakarvaveitsi / 2€

3. Benton | Honest TT Mist -kasvosuihke / 12,90€

4. TonyMoly | Pureness 100 Collagen Mask Sheet / 2€

5. Missha | Herb In Nude Sheet Mask – Moisturizing Care (Rose) / 2€

6. TonyMoly | Haeyo Mayo Hair Nutrition Pack -hiusnaamio / 14,90€

7. Missha | Yönaamio/Yövoide:

– Ice Tear Sleeping Mask 100ml/18,90€ TAI

– Near SKIN Sleeping Mask 100ml 18,90€ TAI 

– Misa Yei Hyun Overnight Cream 150ml/18,90€

8. TonyMoly | Kasvojen puhdistustuote:

– Naturalth Goat Milk Cream Foam Cleanser  / 7,90€ TAI

– Naturalth Goat Milk Peeling Lotion / 7,90€

Bearel Kevään Kauneusboksi

.

.

KAUNEUSBOKSIN TUOTTEET

.

Holika Holika | Prime Youth EGF Eye Patch


Kevätauringon paistaessa ulkona, on aika hoitaa valvomisen ja stressin merkit pois silmien alta!

Silmänalusia hoitavat ja kirkastavat silmänaluslaput taistelevat ikääntymisen merkkejä (rypyt, elastisuuden väheneminen) vastaan. Hydrogeelinaamiot myös vähentävät silmänalusten turvotusta. Silmänympärysalueen huonontunut verenkierto voi aiheuttaa turvotusta ja silmänalusten tummumista. E.G.F parantaa kudosten hapensaantia, jolloin se vähentää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia.

Käyttö:

1. Puhdista silmänympärysiho, pyyhi kasvovedellä ja kuivaa.

2. Aseta naamiot silmiesi alle.

3. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia ja poista.

4. Ihoa ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen. Lisää lopuksi muut haluamasi hoitotuotteet.

Kevään kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 3,95€

.

.

Missha | Eyebrow Razor -kulmakarvaveitsi

.Misshan kulmakarvaveitsellä/-höylällä muotoilet kulmakarvat kevät-kuntoon helposti ja siististi ärsyttämättä ihoa. Kulmakarvoja nyppiessä iho saattaa punoittaa ja turvota hieman. Kulma-karvahöylällä voit siistiä pois ylimääräiset kulmakarvat myös juuri ennen meikkaamista ja ulos lähtöä.

Eyebrow razor sopii käytettäväksi siistimään kulmakarvojen lisäksi muitakin karvoja kasvoilta.

Käyttö:  Muotoile kulmat ja poista ylimääräisiä karvoja kasvoilta helposti ja kivuttomasti.

Kevään kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 2€

.

.

Benton | Honest TT Mist -kasvosuihke

Benton Honest TT Mist -kasvosuihke
Näppäränkokoista kasvosuihketta voi käyttää missä ja milloin vain! Suihkuta kasvoille (myös meikin päälle) aina, kun ihosi tarvitsee kosteutusta ja virkistystä.

Korkealaatuinen Honest TT Mist -kasvosuihke kosteuttaa ja hoitaa hellävaraisesti kasvojen ihoa. Hienojakoinen suihke tuntuu virkistävältä ja miellyttävältä iholla.

Kasvosuihke sisältää  85 % teepuun lehtivettä ja -uutetta, jotka tasapai-nottavat ihoa  ja ehkäisevät sen liiallista rasvoittumista. Suihkeen hyaluronihappo ja aloe kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

Käyttö:  Suihkuta kasvoille kasvojen pesun jälkeen. Pidä laukussa mukana ja suihkuta kasvoille päivän aikana (myös meikin päälle) aina, kun ihosi tarvitsee kosteutusta ja virkistystä.

Kevään kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 40ml/12,90€

.

.

TonyMoly | Pureness 100 Collagen Mask Sheet

Tervetuloa kevät! Sheet maskit parantavat ihon hyvinvointia ja  palauttavat sen kosteustasapainon pitkän talven jälkeen.

TonyMolyn kollageeninaamio hoitaa ja rauhoittaa hellävaraisesti stressaantunutta ihoa. Se auttaa kiinteyttämään kasvojen ihoa, palauttaa väsyneeltä iholta puuttuvan luonnollisen heleyden ja jättää ihon kosteutetuksi.

Käyttö: Aseta kangasnaamio kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Poista naamio noin 20-30 minuutin kuluttua ja taputtele jäljelle jäänyt essence imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella kasvonaamion jälkeen. Lisää lopuksi silmänympärysvoide ja halutessasi vielä kasvovoide.

Kevään kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 22ml/2€

.

.

Missha | Herb In Nude Sheet Mask – Moisturizing Care (Rose)

It’s tea time! Palauta ihosi kosteustasapaino ja säteily ruusuteetä sisältävällä kasvonaamiolla. Ruusunkukkainen Herb In Nude Sheet Mask -kangas-naamio kosteuttaa ja ravitsee piristystä kaipaavaa ihoa. Naamio sisältää ruusunkukkauutteen lisäksi mm. hyaluronihappoa ja allantoiinia. Ruusu-uute pehmittää, raikastaa ja kirkastaa ihoa, kun taas allantoiini rauhoittaa sitä. Hyaluronihappo ja glyseriini jättävät ihon kosteutetuksi ja täyteläiseksi.

Käyttö: Aseta kangasnaamio kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Poista naamio noin 15-20 minuutin kuluttua ja taputtele jäljelle jäänyt essence imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella kasvonaamion jälkeen. Lisää lopuksi silmänympärysvoide ja halutessasi vielä kasvovoide.

Kevään kauneusboksi sisälsi täysikokoisen tuotteen: 23ml/2€

.

.

TonyMoly | Haeyo Mayo Hair Nutrition Pack -hiusnaamio

Comfort food for your hair!
TonyMolyn hauska hiusmajoneesi ravitsee intensiivisesti hiuksia. Tämä suosittu hiusnaamio sisältää mm. munankeltuaisuutetta, sheavoita, macadamiaöljyä ja etikkaa, jotka antavat hiuksille kiiltoa, kimmoisuutta, ravinteita ja kosteutusta.  Hoitoaineen lailla hiuksiin levitettävä naamio tekee hiuksista pehmeät.

Käyttö: Levitä hiusnaamiota pestyihin ja pyyhkeellä hieman kuivattuihin hiuksiin. Voit halutessasi hieroa sormenpäillä myös hiuspohjaa. Anna vaikuttaa noin 3 minuuttia ja huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Kevään kauneusboksi sisälsi täysikokoisen tuotteen: 250ml/14,90€

.

.

Kauneusboksi sisälsi yhden kolmesta uutuus-yönaamiosta:

.

Missha | Super Aqua Ice Tear Sleeping Pack

 Super Aqua Ice Tear -yönaamio parantaa talven jälkeen ihon kosteustasapainoa ja tekee ihosta terveemmän ja säteilevämmän näköisen. Yövoiteen tavoin kasvoille levitettävässä Ice Tear -yönaamiossa on 6 ihon hyvinvoinnille tärkeää ominaisuutta. Tämä kasviuutteita ja muita ihoa hoitavia ainesosia sisältävä naamiovoide energisoi, puhdistaa, rauhoittaa, kosteuttaa, suojaa ja ehkäisee kosteuden haihtumista muodostamalla iholle suojaavan pinnan.

Käyttö: Lisää naamiota yövoiteen tavoin kasvoille ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena ennen nukkumaamenoa.  Vältä levittämästä  silmän- ja suunympärysalueille. Pese kasvot aamulla vedellä ja lisää uudet hoitotuotteet.

Kevään kauneuboksissa oli täysikokoinen tuote: 100ml/18,90€

.

.

TAI

.

Missha | Misa Yei Hyun Overnight Cream

Yrttejä ja tuhansia vuosia lääkkeenä käytettyjä luonnonainesosia sisältävä Misshan yövoide ravitsee nukkuessasi. Aamulla herätessä kasvojen iho tuntuu ihanan pehmoiselta. Yövoide ravitsee ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta yön aikana. Yövoiteen sisältämä japaninmustamänty (Pinus Thunbergii) antaa elinvoimaa ja auttaa kiinteyttämään ihoa. Männyntuoksuvalmuska-sieni (Tricholoma Matsutake) elävöittää väsynyttä ihoa ja antaa sille joustavuutta.

Käyttö: Levitä yövoidetta/yönaamiota kasvojen iholle kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen, ennen nukkumaanmenoa. Jos sinulla on kuiva iho, lisää yövoide kasvoveden, essencen, seerumin ja mahdollisen kasvovoiteen jälkeen. Pese aamulla kasvot vedellä ja lisää normaalisti uudet hoitotuotteet.

Kevään kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 150ml/18,90€

.

.

TAI

.

Missha | Near SKIN Water Sleeping Mask -yönaamio

 Near SKIN Water Sleeping Mask 6-in 1 -yönaamio parantaa ihon kosteustasapainoa ja tekee ihosta terveemmän ja säteilevämmän näköisen. Siinä on 6 ihon hyvinvoinnille tärkeää ominaisuutta. Naamio kosteuttaa, ravitsee, rauhoittaa, puhdistaa, energisoi ja suojaa ihoa.

Käyttö: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle ennen nukkumaanmenoa kasvoveden (ja muiden voiteiden) jälkeen. Vältä naamion levittämistä silmän- ja suunympärysalueelle. Pese kasvot aamulla pelkällä vedellä.

Kevään kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 100ml/18,90€

.

.

Kauneusboksi sisälsi myös toisen TonyMolyn Goat Milk -uutuuksista:

.

TonyMoly | Naturalth Goat Milk Cream Foam Cleanser -puhdistusaine

Kleopatran nuorekkaan ja kauniin ihon salaisuus oli vuohenmaito! Vuohenmitouutetta sisältävä ja hellävarainen puhdistusvaahto kosteuttaa, energisoi ja jättää ihon pehmeäksi. Lue lisätietoa tuotteesta klikkaamalla kuvaa.

Käyttö: Hiero puhdistusainetta kostuteteuille kasvoille ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Jos teet kaksoispuhdistuksen, pese kasvot ensin kasvojenpuhdistusöljyllä ja sen jälkeen Goat Milk Cleansing Foamilla.

Kevään kauneusboksissa oli 2/3 kokoinen tuote: 100ml/7,90€

Saatavana verkkokaupasta: 200ml/14,90€

TAI

.

TonyMoly  | Naturalth Goat Milk Peeling Lotion -kuorintavoide

Tämä TonyMolyn Goat Milk -ihonhoitosarjaan kuuluva kasvojen kuorintavoide sisältää sarjan muiden hoitotuotteiden tavoin vuohenmaitouutetta, joka ravitsee, energisoi ja jättää ihon pehmeäksi.

Ihoystävällinen kuorinta-aine poistaa kuolleen ihosolukon ja lian kasvoilta samalla kosteuttaen ihoa. Kuorintavoiteen sisältämät kasviuutteet ja selluloosa kuorivat hellävaraisesti ihoa ja tekevät siitä pehmeän.

Käyttö: Hiero kuorinta-ainetta pyörivin liikkein puhdistetuille ja kuivatuille kasvoille. Huuhtele pois lämpimällä vedellä. Käytä 2-3 kertaa viikossa pitääksesi kasvojen ihon puhtaana, sileänä ja kirkkaana.

Kevään kauneusboksissa oli 2/3 kokoinen tuote: 80ml/7,90€

Saatavana verkkokaupasta: 150ml/14,90€

.

VIIMEINEN KAUSIBOKSI

Kevään kauneusboksi oli neljäs ja viimeinen kausittain ilmestyvä kauneusboksi. Jatkossa löydät Bearel verkkokaupasta koottuja kauneusbokseja.

SELAA KAUNEUSBOKSEJA TÄÄLTÄ

.

.

Mitä pidit boksin sisällöstä?

.

.

Aurinkoista kevättä!

-Janika & Nina / Bearel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *