Lahjaideat | Joululahjat Bearel verkkokaupasta

Lahjaideoita 2019

10 Lahjaideaa jouluun

.

Oletko lähdössä viettämään joulua sukulaisten luokse? Tuleeko paikalle ehkä myös puolituntematonta sakkia miehen suvun puolelta? Tämä lahjalistan tarkoituksena on auttaa sinua valmistautumaan jouluun niin, ettei sinun tarvitse pelätä sitä hetkeä, kun lahjat avataan.

Lahjan miettiminen voi olla hankalaa usein silloinkin, vaikka lahjansaajana olisi paras ystävä. Selaa alta meidän keksimiä lahjaideoita. Niiden pitäisi sopivia mahdollisimman monelle -myös krantulle anopille.

.

Idea 1.

Shampoo & Conditioner

Lähes kaikki käyttävät suihkussa shampoota ja hoitoainetta.

The Skin House Dr. Camu Camu shampoo ja hoitoaine on pakattu hillityn luonnonvalkoisiin pakkauksiin, jotka eivät tyylinsä puolesta rajaa pois mitään lahjansaajaryhmää.

Mustanruskeat pumppupullot hehkuvat Amazonin alueen mystistä voimaa ja luonnonläheisyyttä sisällön pursutessa luonnonuutteita (riisinleseuute, hiivauutteet kasveista, camu-camu marjan uute, acaimarjan uute, kiinanpionin juuriuute, tiikerililjauute, intianlootuksen kukkauute, japaninköynnöskuusamauute, krysanteemin kukkauute,  kurpitsauute sekä tomaatin hedelmä-, lehti- ja varsiuute).

.

Dr. Camucamu Shampoo ja hoitoaine

Dr. Clear CamuCamu Shampoo & hoitoaine ravitsevat herkkää hiuspohjaa ja tekevät hiuksista hoidetut. Kevyt ja hiuksia latistamaton koostumus sopii kaikille hiustyypeille.

.

Idea 2.

Yönaamio

Kosteuttava ja ravitseva yönaamio on turvallinen lahjavalinta silloin, jos epäilet, että lahjansaaja saattaa jopa suuttua siitä, jos joku antaa hänelle lahjaksi tietylle ihotyypille suunnattua tuotetta, kuten “ryppyvoidetta”.

Kukaan ei voi ottaa vihjailuna tai suuttua, jos saa lahjaksi ihanan ylellisen yönaamion. Kynnys käyttää yönaamioita muutaman kerran viikossa voi olla matalampi niille, jotka eivät muuten ihonhoitotuotteita harrastaisikaan.

Kaikille ihotyypeille soveltuvia yönaamioita meillä on valikoimissa montaa eri sorttia. Tässä viisi ihanaa vaihtoehtoa:

.

Yönaamiot - Bearel

Idea 3.

Etanaseerumituotteet

Etanaseerumia sisältävät tuotteet ovat niin monitehoisia, että niiden voi sanoa sopivan iästä riippumatta kaikille.

.

mizon gift set

Monivaikutteinen etanaseerumi edistää ihon nuorekkuutta tasoittamalla sen tekstuuria, pieniä ihojuonteita ja parantamalla ihon joustavuutta. Se myös vauhdittaa ihosolujen luonnollista uudistumisprosessia ja on siten tehokas ainesosa aknearpien ja pigmenttimuutosten häivyttämisessä. 

.

Muista kuitenkin, etteivät etanaseerumia sisältävät tuotteet välttämättä ilahduta vegaaneja. Ihonhoitotuotteita itsessään ei ole testattu eläimillä. Kallisarvoinen etanaseerumi kerätään farmeilla etanoita vahingoittamatta ja niiden hyvinvoinnista huolehtimalla.

.

Idea 4.

Sheet Masks

Vaikka et olisikaan kunnolla perillä lahjansaajan ihotyypista, ei sheet maskien antaminen voi mennä kovin pahasti metsään. Bearelilla on valikoimassa paljon sheet maskeja, jotka sopivat useimmille ihotyypeille kosteuttamaan, heleyttämään, kirkastamaan tai ravitsemaan kasvojen ihoa.

Valitse lahjaksi helppo kymmenen erilaisen sheet maskin setti ja sido ne yhteen kauniilla lahjanauhalla.

.

Holy Sheet -naamiosetti

.

Idea 5.

Aloegeeli

Kaikki keksivät aloegeelille käyttöä! Aloegeeli sopii monenlaiseen tilanteeseen eikä se jää kaappiin pölyttymään.

Holika Holikan Aloe 99% Soothing Gel 250ml ja 55ml pakkaukset ovat hyödyllisyytensä lisäksi lumoavan kauniita. (Lisäksi, jos et keksi joulupöydässä puheenaihetta, voit käännellä aloegeeliä käsissä ja seurata sen sisällä olevan ilmakuplan liikkumista.)

  • Kuivalle, kutiavalle tai väliaikaisesti ärtyneelle iholle.
  • Rauhoittaa ihoa pakkasen, ulkoilun, saunan ja auringossa oleilun jälkeen.
  • Hyönteisten puremille lievittämään kutinaa.
  • Koko vartalon iholle suihkun jälkeen. Voidaan levittää myös hiuksiin.
  • Sopii koko perheelle (nopeasti imeytyvä koostumus ei kiukuta edes lapsia).

Aloe-tuotteet Bearel

Ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa sisältävät myös Holika Holikan suihkugeeli sekä The Skin Housen kasvojenhoitotuotteet. Selaa kaikkia aloetuotteita täältä.

.

Idea 6.

Kasvosuihke

Mietimme lahjavaihtoehtoja kummitytölle, pikkusiskolle ja muille nuorille naisille. Esimerkiksi TonyMolyn Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihke tai The Skin Housen Rose Water Mist kelpaavat varmasti!

Kasvosuihkeella voi virkistää ja kosteuttaa omaa ihoa pitkin päivää ja sitä voi suihkauttaa myös meikin päälle. Raikas suihke auttaa myös peittoamaan toimistotyön aiheuttamaa iltapäivänuutumusta.

.

The Skin House Aloe Water Mist -kasvosuihke.

Idea 7.

Silmä- ja huulimeikit

Korealaiset meikit ovat tunnettuja hoitavista ja pigmenttirikkaista koostumuksistaan. Marjainen Lip tint -huulisävyte on pieni ja ilahduttava vieminen, joka ei leviä huulilta joulupöydässäkään.

holi pop water tint colors.

.

Idea 8.

Käsi-, jalka- ja vartalonhoitotuotteet

Jotain pientä, mutta ilahduttavaa? Mummolle jalkanaamio ja tädille hyvältä tuoksuvaa vartalovoidetta. Alle 15 eurolla meiltä saa useita erilaisia tuotteita käsen, jalkojen tai vartalon hoitoon.

Yhdistelemällä tämän kategorian tuotteita esimerkiksi erilaisiin sheet maskeihin, saat halutettasi kerättyä myös laajemman tuotesetin.

Baby Silky One Shot Peeling -kuorintasukat

Idea 9.

Lahjakortti

Anna lahjansaajan valita ja tilaa meidän sähköinen lahjakortti täältä.

Lahjakortin voi käyttää kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin.

Bearel lahjakorttiIdea 10.

Silmänalusnaamiot

Silmänympärysiho on herkkä ja ohut, jonka vuoksi silmänympärysiho tarvitsee erityistä huomiota. Voit ennaltaehkäistä juonteiden syntymistä hoitamalla silmänympärysihoa kosteuttavilla, ravitsevilla ja suojaavilla silmänalusnaamioilla. Kosteutettu silmänympärysiho näyttää täyteläisemmältä ja kirkkaammalta.

TSH Wrinke Golden Snail EGF Eye Patch

The Skin House Wrinkle Golden Snail EGF Eye Patch -silmänympärysnaamiot vähentävät silmänympärysihon väsymyksen merkkejä 20 minuutissa. Pakkaus sisältää 60 kpl silmänalusnaamioita, eli 30 paria.

Tutustu silmänalusnaamioihin täällä.

Wrinkle Golden Snail EGF Eye Patch -silmänalusnaamiot.

Katso kaikki lahjaideat täältä: Lahjaideat

Bearelin lahjapaketilla onnistut taatusti.

.

.Mukavaa joulun odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *