Simppeli ihonhoitorutiini miehille

Korealainen 10-vaiheen rutiini voi tuntua työläältä ihonhoitoon tottumattomalle miehelle. Ethän kuitenkaan laiminlyö ihoasi ja jätä sitä kokonaan hoitamatta? Katso alta simppeli ja nopea rutiini, jolla ehkäiset ryppyjä ja saat ihostasi tasapainoisen ilman ylimääräistä vaivaa!

 

Miehille suunnitellun rutiinin jaoimme neljään osaan:

  1. Puhdistus
  2. Kuorinta (2 kertaa viikossa)
  3. Kasvovesi tai 3-in-1 tuote
  4. Kosteutus

 

Tähän helppoon ihonhoitorutiiniin sisällytimme uuden sarjan miehille:

The Skin Housen Homme Innofect Control -sarjan tuotteet tasapainottavat rasvoittuvaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja tasapainoisemmaksi.

 

 

1. Puhdistus

Puhdistus normaalilla saippualla tai vartalonpesuaineella ei ole paras vaihtoehto kasvojen iholle, vaikka se helpolta tuntuukin. Ne saavat ihon epätasapainoon ja kuivattavat kasvojen herkkää ihoa.

Homme Innofect Control Foam Cleanser The Skin House

Miehille oma puhdistustuote Homme Innofect Control Foam Cleanser on pakattu tyylikkääseen ja helppokäyttöiseen tuubipakkaukseen. Tämä puhdistusvaahto sisältää muun muassa mungopavun uutetta, aloen lehtimehua ja guavan hedelmäuutetta, jotka puhdistavat iholta epäpuhtaudet ja talin. Kasviuutteet jättävät ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi.

*TIP* Puhdistusvaahdon käyttö: Kastele kasvot lämpimällä vedellä. Ota pieni määrä puhdistustuotetta kämmenelle ja vaahdota se käsiesi välissä. Hiero pyörivin liikkein kasvoille ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. 

 

*EXTRA* Jos puhdistuksesta innostuu enemmänkin, voi ennen puhdistusvaahtoa sisällyttää ihonhoitorutiiniin öljypuhdistustuotteen.

Kahden puhdistusaineen käyttöä kutsutaan kaksoispuhdistukseksi (double cleansing). Se auttaa tasapainottamaan erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaista ja rasvoittuvaa ihoa ja jättää ihon varmasti puhtaaksi. Hyvä ja helppokäyttöinen puhdistusöljy on esimerkiksi The Skin Housen Essential Cleansing Oil.

 

 

2. Kuorinta

Vita Lemon Sparkling Peeling Gel -kuorintageeli

Kuorinta on hyvin tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta.

Kuorinta kaksi kertaa viikossa puhdistuksen jälkeen poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja tekee siitä pehmeämmän. Säännöllinen kuorinta ehkäisee ihon tukkeumia ja takaa hoitotuotteiden paremman imeytymisen. Hellävarainen ja kätevässä pumppupullossa oleva kuorinta on esimerkiksi Mizonin Vita Lemon Sparkling Peeling Gel.

*TIP* Kuorintageelin käyttö 1-3 kertaa viikossa kasvojen pesun jälkeen: Ota muutama pumppaus kuorinta-ainetta kämmenelle. Hiero puhtaalle ja kuivatulle iholle minuutin ajan ja huuhtele kasvot puhtaaksi. Jatka hoitoa 3. vaiheen kasvovedellä tai 3-in-1 tuotteella.

 

3. Kasvovesi / 3-in-1 tuote

Homme Innofect Control Skin Kasvovesi The SKin House

Kasvovesi on hyvä lisäys ihonhoitorutiiniin sen kosteuttavien ja ihon pH-arvon palauttavien ominaisuuksiensa vuoksi. The Skin Housen Homme Innofect Control Skin -kasvovesi sisältää muun muassa savi-mineraaliuutetta, kiiltomalvan lehtiuutetta ja timjamiuutetta, jotka hillitsevät ihon rasvoittumista ja kosteuttavat ihoa.

 

Homme Innofect Control Soother

Aamuisin ja laiskempina päivinä voi puhdistuksen jälkeen lisätä kasvoille simppelin All In One Sootherin, jolloin saat yhdestä tuotteesta kasvoveden, hoitonesteen ja kosteusvoiteen hyödyn. Tämä huipputuote kosteuttaa, rauhoittaa ja ehkäisee ihon ärsytystä. Helpompaa ei voisi aamurutiini olla (1. puhdistus, 2. All In One Soother)!

 

*TIP* Kasvoveden ja All in One -tuotteen käyttö: Ota pieni määrä tuotetta kämmenelle, hiero käsiä hieman yhteen ja taputtele kasvoille. 

 

4. Kosteutus / Suojaus

Homme Innofect Control Lotion The Skin House

Iltaisin All In One Sootherin sijasta voi antaa iholle kunnon kosteutusta kasvoveden ja Homme Innofect Control Lotionin avulla. Tämä kosteusvoide on kevyt, mutta kosteuttava tuote, joka sisältää muun muassa savi-mineraaliuutetta, timjamiuutetta ja guavan hedelmäuutetta. Nämä ainesosat rauhoittavat ihoa tehokkaasti ja kosteuttavat sitä syvältä.

Kosteusvoide on tärkeä vaihe ihonhoitorutiinissa, sillä se sitoo kaikki hoitotuotteiden vaikutukset ihoon ja auttaa ihoa vahvistamaan omaa suojakerrostaan. Monesti kosteusvoide jätetään väliin sen paksun, rasvaisen tunteen vuoksi, mutta Homme Innofect Control Lotion tuntuu iholla kevyeltä ja raikkaalta, se imeytyy nopeasti, eikä jätä tahmaista tunnetta kasvoille. Levitä kasvoille (aamuin) illoin, ja ihosi varmasti kiittää!

 

 

Ihonhoidon ei tule olla vaikeaa tai vaikeasti lähestyttävää. Pienellä panostuksella kuka tahansa saa ihon kiittämään lyhyellä, mutta varsinkin pitkällä aikavälillä: iho ei kutise ja punoita, eikä vaihtoehtoisesti liikarasvoitu ja tukkeudu.

 

Tutustu koko Homme Innofect-sarjaan tästä.

 

 

Hyviä miehisiä ihonhoitohetkiä!

-Sini/Bearel

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *