The Skin House: Vital Bright – sarja

The Skin Housen Vitality-sarja on kirkastava ja ihoa ravitseva tuotesarja, joka sisältää vitamiinirikkaita ainesosia, kuten acai-marjaa, mustikkaa, sitruunaa ja mulperimarjaa. Vitality-sarjan tuotteet on suunniteltu kirkastamaan ja heleyttämään ihoa, sekä tasoittamaan ihon sävyä ja värivirheitä.

Teimme tuotesarjasta havainnollistavan videon, jossa näkyy kauniit pakkaukset, sekä kunkin tuotteen koostumus.

Kuten videossa näkyy, on kaikkien tuotteiden koostumus sopivan kevyt ja helposti levittyvä.

Tuotteiden tehoavuus

Testataksemme tuotteiden sopivuutta ja tehoavuutta, minä, Sini Bearelilta, kokeilin Vitality-sarjaa (kasvovesi, seerumi, emulsio ja kasvovoide) 2 viikon ajan. Tässä ajassa iho ehtii jo näyttää hyvin merkkejä tuotteiden tehoavuudesta, sekä sopivuudesta omalle iholle.

Vitality-sarjan ainesosat kuulostavat kirkastavilta ja ravitsevilta, alla kunkin tuotteen kuvaus ja ensivaikutelma, sekä tuotesarjan testauksen lopputulos.

Lähtötilanne: Sinin iho

   

Ennen – kuvat vasemmalla meikillä ja oikealla ilman. 🙂

Minulla on herkähkö sekaiho, joka reagoi helposti varsinkin stressiin ja huonoon ruokavalioon, joko herkistymällä tai epäpuhtauksilla. Kesällä iho on T-alueelta rasvoittuva, talvella ihoni on hieman kuivempi ja herkempi. Ihon rakenne on korealaisella kosmetiikalla ja säännöllisellä kuorinnalla parantunut huimasti. Tällä hetkellä keskityn ihonhoidossa erityisesti ihon sävyä kirkastaviin ja parantaviin tuotteisiin, minkä takia Vital Bright-sarja on todella hyvä kokeilu omalle iholleni. Auringosta tulleita pigmenttivirheitä ei juurikaan ole, mutta poskilla on jäämiä teinivuosien epäpuhtauksista arpien muodossa. Kuten kuvasta näkyy, jäljet eivät juurikaan näy meikin alta eivätkä ole huomattavan erottuvia tai syviä, mutta punaiset pisteet poskilla näkyvät kyllä ilman meikkiä jonkin verran.

Niimpä tältä kokeilulta odotan:

  • ihon kirkastumista talven jäljiltä

  • arpien lievää vaalenemista

  • ihon sävyn tasoittumista

Katsotaan, miten käy. 🙂

Vital Bright Toner / Kasvovesi

Tämä kasvovesi on koostumukseltaan melko vetinen, mutta tarpeeksi paksu, jotta kasvovesi ei heti valu sormien läpi jos sen haluaa taputella iholle käsin. Vital Bright -kasvovesi imeytyy ihoon nopeasti, eikä jätä tahmaista tunnetta iholle. Lopputulos on hoidetun ja kosteutetun oloinen. 

Itse pidän juuri tämän tyyppisitä kasvovesistä: helppo käyttää vanulapulla jos haluaa nopeasti puhdistaa ihoa. Helppo myös kerrostaa, jos haluaa tehdä tehokosteutusta iholle esimerkiksi 7 skin methodilla.

Vital Bright Serum / Seerumi

Tämän sarjan seerumi on normaalia hieman geelimäisempää ja paksumpaa. Seerumissa on vitamiinihelmiä, jotka hieroessa imeytyvät seerumin mukana ihoon. Kaunis pakkaus ei tässä tapauksessa ole ristiriidassa sisällön kanssa ollenkaan. Seerumi on ihanan kevyt mutta silti ravitseva. 

Seerumi on yleisesti tuotesarjojen tuotteista se, jossa on eniten tehoaineita. Tämän vuoksi kaikista laiskimpina päivinä (vaikka en jaksanut välttämättä aamulla käyttää kaikkia neljää tuotetta), käytin aina ainakin tätä seerumia. Itse pidän seerumeissa hieman ohuemmasta koostumuksesta, mutta tuote kyllä toimi lupaustensa mukaisesti.

Vital Bright Emulsion / Emulsio

Vital Bright Emulsio on aiempien tuotteiden tavoin hyvin imeytyvä. Tämä emulsio on myös todella kevyen tuntuinen iholla: täydellinen sekaiholle. Päivinä, jolloin ei tarvitse paljoa kosteutusta, tämä tuote toimii yksinään mainiosti. Pidin myös emulsion ja kasvoveden helppokäyttöisistä pumppupulloista. Tämä tuote pysyy rutiinissani varmasti kuumina kesäpäivinä!

Emulsio on kosteusvoide, mutta koostumukseltaan kevyempi. Emulsiovoide sopii hyvin rasvoittuvalle iholle sekä korealaisen ihonhoitorutiinin toteutukseen (tuotteiden kerrostaminen).

Vital Bright Cream / Kasvovoide

Vital Bright kasvovoiteessa näkee seerumin tavoin “vitamiinipisteitä”. Tämä kasvovoide on hieman paksumpi kuin emulsio, mutta silti kevyen tuntuinen. Jos pitää hieman paksummasta tuotteesta kuin pelkkä emulsio, on tämä voide täydellinen siihen, ilman että tuote olisi kuitenkaan liian rasvainen. Vaikeaa päättää kumpi on mieluisampi, emulsio vai voide.. Mutta tietysti parhaan kosteutustuloksen saa kerrostamalla molemmat tuotteet.

Kasvovoide on Vital Bright-sarjassa kevyen tuntuinen, mutta todella kosteuttava. Ilalla tuotteen levittämisen jälkeen iho näytti kosteutetulta vielä seuraavanakin aamuna.

Lopputulos

Päivitys 2 viikon kokeilun jälkeen: kokonaisuudeessaan tämä sarja on ihanan kevyt, mutta silti kosteuttava. Jokaisen tuotteen lisättyään näkee heti ihanaa kirkastusta. 2 viikon aikana varsinkin ihon kokonais “hehku” parantui. Erityisesti tuotteista esiin itselle nousi kasvovesi ja voide. Kasvovesi oli koostumukseltaan täydellinen ja kirkastava efekti näkyi ihossa heti. Kasvovoide sen sijaan antoi omalle iholleni juuri täydellisen määrän kosteutusta ja pidin vitamiinipilkuista jotka näkyivät voiteessa. Myös kaulani ihon sävy tasoittui tätä tuotetta sinne levitettäessä.

Sekaiholle tuotesarja sopi oikein hyvin, ehkä jomman kumman, emulsion tai voiteen jättäisin kesäisin käyttämättä, mutta viileämmällä kelillä tuotteiden kerrostus sopii sekaihon kuivuudelle mainiosti.

Mutta se suuri kysymys lopputuloksesta: täyttyivätkö odotukseni?

Tämä sarja teki iholleni

  • Syvää kosteutusta

  • Hehkua

  • Ihon värin tasoitusta

Jälkeen – kuva 🙂

Arpia tuotesarja ei kuitenkaan häiventänyt, mikä ei ole ihme näin lyhyessä ajassa. Mutta tummat silmänaluset ja muu värin epätasaisuus häiventyi ja kirkastui näkyvästi. Iho näyttää nyt meikinkin kanssa (peitevoide + väritön puuteri) ennestään terveemmältä ja hehkuvammalta.

Suosittelisin Vital Bright Sarjaa sinulle, jolla on seka/normaali iho, ja kaipaat ihollesi värin tasoitusta, kirkastusta ja tervettä hehkua!

Oletko itse kokeillut The Skin Housen Vital Bright – sarjan tuotteita? Mitä pidit niistä?

Aurinkoa päivään!

-Sini/Bearel

COMMENTS (1)

  1. Pingback: the-skin-house-marine-active-sarja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *