SYKSYN KAUNEUSBOKSI

SYKSYN VÄREJÄ JA UUTUUSBRÄNDI TONYMOLY

Bearel Beauty -kauneusboksi | Yllätysboksi täynnä korealaista kosmetiikkaa

.

Bearel Beauty -kauneusboksi on kausittain ilmestyvä yllätysboksi täynnä maailmalla suosittuja, korkealaatuisia kauneustuotteita Etelä-Koreasta. Voit lukea korealaisesta kosmetiikasta lisää täältä: Eteläkorealainen kauneudenhoito.

Bearel kauneusboksi

Kauneusboksi on kutkuttavan jännittävä ja ilahduttava tapa tutustua maailmalla suosittuihin korealaisiin kosmetiikkabrändeihin ja -tuotteisiin.

Boksi sisältää aina 4-6 täysikokoista tuotetta ja niiden lisäksi matkakokokoja/näytteitä. Kauneusboksit sisältävät tuotteita eri kategorioista, kuten ihonhoito, meikit, vartalonhoito ja hiustenhoito.

Bearelin toinen kauneusboksi maksoi 45€ (sis. toimituksen) ja sen sisältö oli arvoltaan yli 60 €.

Syksyn Kauneusboksi - Bearel

MITÄ SYKSYN KAUNEUSBOKSI SISÄLSI?

.

Syksyn 2016 kauneusboksit lähetettiin tilaajille lokakuun 1. kokonaisella viikolla.

Tällä kertaa boksi sisälsi 6 täysikokoista tuotetta!

Kauneusboksi sisälsi tuotteita Misshalta, Holika Holikalta ja upouudelta brändiltä TonyMolylta. Uutuusbrändi TonyMoly julkaistiin verkkokaupassa yhdessä syksyn kauneusboksin tuotteiden kanssa. Kauneusboksi sisälsi lisäksi tuotenäytteitä Mizonilta. Löydät kaikista Bearelin brändeistä lisätietoa halutessasi täältä.

Klikkaamalla linkkejä pääset lukemaan lisätietoa tuotteista.

.

Bearel Syksyn Kauneusboksi

KAUNEUSBOKSIN TUOTTEET:

1. Missha | Near SKIN pH Balancing Cleansing Foam 150ml/9,90€

2. Missha | Super Aqua Ultra Faterfull Gel Serum 40ml/28,90€

3. TonyMoly | Petite Bunny Gloss Bar 3g/7,95€

4. TonyMoly | Peach Anti-aging Hand Cream 30ml/10,50€

5. Holika Holika | Juicy Mask Sheet -Mango /2€

6. Missha | Skin Essential Sheet Mask (Red Ginseng & Snail) /2€

7. Näytteet:

– Mizon | Collagen Lifting Cream

– Mizon | All In One Snail Repair Cream

– Holika Holika | Aloe 99% Soothing Gel

– Holika Holika | Smooth Egg Peeling Gel

SYKSYN KAUNEUSBOKSI

Missha | Near SKIN pH Balancing Cleansing Foam

Near SKIN pH Balancing Cleansing Foam

Missha | Near SKIN pH Balancing Cleansing Foam

Near Skin pH Balancing -puhdistusvaahto puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja ihoa ärsyttämättä. Puhdistusvaahdon matala pH-arvo (pH 5) auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojan bakteereja vastaan ja pitää sen terveenä. Ihoystävälliset aminohapot puhdistavat kasvot hellävaraisesti. Puhdistusvaahdon sisältämä glyseriini on kasviperäinen ainesosa, joka kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän. Iho tuntuu miellyttävän kosteutetulta puhdistuksen jälkeen.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle.

Käyttö:

Levitä puhdistusainetta pyörivin liikkein kostutetuille kasvoille ja huuhtele kasvot. Jos teet kaksoispuhdistuksen, puhdista kasvot ensin kasvojen puhdistusöljyllä ja sen jälkeen pH Balancing Cleansing Foam -puhdistusaineella.

Syksyn kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 150 ml / 9,90€

.

.

Missha | Super Aqua Ultra Waterfull Gel Serum

Super Aqua Ultra Waterfull Gel Serum

Missha | Super Aqua Ultra Faterfull Gel Serum

Super Aqua Ultra Water-Full Gel Serum -kasvoseerumi on täsmähoito kasvoille. Ylellinen seerumi sopii erinomaisesti syksyyn ja talveen antamaan ekstrakosteutusta iholle. Ultra Water-Full -seerumin valmistuksessa käytetty Misshan Triplex Aqua System -menetelmä parantaa ihon yleistä terveyttä ja kosteustasapainoa. Seerumin sisältämä baobab-uute antaa iholle hehkeyttä ja elastisuutta sekä suojaa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Sen geelimäinen ja silkkinen koostumus imeytyy ihoon jättämättä rasvaista tai tahmaista jälkitunnetta. Kaunis ja kätevä pumppupullo.

Misshan useissa pakkauksissa on merkattuna tuotteen valmistuspäivä. Tuote säilyy avaamattomana vähintään 3 vuotta ja avattuna  normaalisti pakkauksen osoittaman ajan (noin vuoden).

Käyttö:

Levitä seerumia kasvoille kasvojen pesun ja kasvoveden/boosterin jälkeen. Lisää seuraavaksi kasvovoide. Seerumi saattaa riittää rasvoittuvalle iholle sellaisenaan.

Syksyn kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 40 ml / 28,90€

.

.

TonyMoly | Petite Bunny Gloss Bar

TonyMoly | Petite Bunny Gloss Bars

TonyMoly | Petite Bunny Gloss Bar

Cuteness overload! Tämä ihastuttava Tony Molyn pupu-huulivoide ei jää huomaamatta. Huulia kosteuttava ja herkullisen hedelmäiselle tuoksuva Petite Bunny Gloss Bar antaa sopivasti sävyä ja kiiltoa huulille. Se sisältää kasviperäisiä eteerisiä öljyjä, jotka pitävät huulet koteutettuna. Huulivoiteessa on pehmeä ja kermainen koostumus, joten se ei tunnu tahmaiselta huulilla. Poimi Petite Bunny taskusta tai laukusta, ja ilahdu kerta toisensa jälkeen!

TonyMolyn tuotteissa on merkattuna valmistuspäivä. Tuote säilyy avaamattomana noin 3 vuotta ja avattuna noin vuoden.

Sävyvaihtoehdot:
– 01 Juicy Strawberry
– 05 Juicy Peach
– 07 Neon Orange
– 08 Neon Yellow
– 09 Neon Red

Käyttö:

Levitä huulille aina, kun haluat kosteutusta, sävyä ja kiiltoa.

Syksyn kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote (yksi neljästä vaihtoehdosta): 7,95€

.

.

TonyMoly | Peach Anti-aging Hand Cream

TonyMoly | Peach Anti-aging Hand Cream

TonyMoly | Peach Anti-aging Hand Cream

Käsien iho kuivuu huomaamatta syksyn vaihtelevissa keleissä. Sujauta Tony Molyn ihanasti persikalta tuoksuva (ja näyttävä) käsivoide laukkuun, tai pidä se työpöydälläsi muistuttamassa käsien rasvaamisesta.

Käsivoide sisältää persikka- ja aprikoosi-uutetta, jotka ravitsevat, virkistävät ja kosteuttavat kuivia käsiä. Hedelmäuutteet auttavat myös ehkäisemään ihojuonteiden muodostumista. Käsivoide sisältää lisäksi ravitsevaa shea-voita, joka kosteuttaa, pehmittää ja suojaa käsien ihoa. Sheavoi on tunnettu anti-age-ominaisuuksistaan, kuten ihosolujen aineenvaihduntaa aktivoivasta vaikutuksesta.

Käyttö:

Hiero käsivoidetta käsiin tarvittaessa. Tony Molyn pakkaukseen on merkattu valmistuspäivä. Tuote säilyy avaamattomana n. 3 vuotta pakkauksen osoittaman ajan (noin vuoden).

Syksyn kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 30ml / 10,50€

.

.

Holika Holika | Juicy Mask Sheet -Mango

Holika Holika | Juicy Mask Sheet Mango

Holika Holika | Juicy Mask Sheet -Mango

Holika Holikan herkulliselta tuoksuva Mango-liinanaamio antaa elinvoimaa kasvojen iholle.

Holika Holikan Juicy Mask Sheet Mango -liinanaamio ravitsee, kosteuttaa ja sileyttää kasvojen ihoa. Mango-uute palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja jättää sen kauniin säteileväksi. Mango-uutteen sisältämät mineraalit ja vitamiinit (A, C, D) tekevät ihosta puhtaan ja kirkkaan.

Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö:

Kasvojen puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, levitä liinanaamio kasvoille ja anna sen vaikuttaa noin 15-20 minuuttia. Poista naamio ja taputtele hellästi kasvoja edistääksesi jäljelle jääneen seerumin imeytymistä ihoon. Ei tarvitse huuhdella pois.

Syksyn kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 2€

.

.

Missha | Skin Essential Sheet Mask (Red Ginseng & Snail)

Skin Essential Mask Sheet (Ginseng & Snail)

Missha | Skin Essential Sheet Mask (Red Ginseng & Snail)

Skin Essential Sheet Mask -liinanaamio todistaa sen, että ruman ulkokuoren alta voi paljastua kultaa! Tässä liinanaamiossa yhdistyvät kolme aasialaisen ihonhoidon super-ainesosaa: ginseng, etanaseerumi ja hyaluronihappo. Liinanaamio lisää ihon elinvoimaisuutta ja auttaa sitä pysymään erinomaisessa kunnossa.

Punainen ginseng-uute sisältää runsaasti iholle tärkeitä antioksidantteja, jotka lisäävät ihon hyvinvointia ja vastustuskykyä. Etanaseerumi edistää ihon uusiutumista ja auttaa korjaamaan ihovaurioita. Hyaluronihappo lisää kimmoisuutta, kosteuttaa tehokkaasti ja muodostaa ihon pinnalle kosteutta sitovan kalvon. Tämä ihossa luonnollisesti esiintyvä aine vähenee ikääntymisen myötä, jolloin iho kuivuu helpommin ja menettää joustavuuttaan.

Käyttö: 

Aseta liinanaamio puhtaille kasvoille ja anna sen vaikuttaa noin 15-20 minuuttia. Ei tarvitse huuhdella pois.

Syksyn kauneusboksissa oli täysikokoinen tuote: 2€

.

.

NÄYTTEET:

Mizon – Collagen Power Lifting Cream

Collagen Power Lifting Cream -kasvovoide sisältää 75 % kollageenia, joka yhdessä kasvovoiteen sisältämän adenosiinin kanssa hoitaa kasvojen juonteita, kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja tekee siitä joustavamman. Geelimäisessä Collagen Power Lifting Cream -kasvovoiteessa on mieto tuoksu. Voide jättää kasvojen ihon miellyttävän tuntuiseksi ja sileäksi. Täysikokoinen tuote on pakattu kauniiseen violettiin lasipakkaukseen.

Kauneusboksissa testeri, täysikokoinen tuote saatavana verkkokaupasta: 70ml / 21,60€

Mizon – All In One Snail Repair Cream

All in One Snail Cream on Mizonin suosituin kasvovoide, joka sisältää huikeat 92% etanaseerumia. Etanaseerumi tunnetaan sen kyvystä kosteuttaa ja edistää ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Se hoitaa tehokkaasti ihon pieniä juonteita ja auttaa tekemään ihosta tasaisemman sävyisen poistamalla punoitusta ja taistelemalla aknearpia sekä näppylöitä vastaan. Voide sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Levitä kasvojen pesun jälkeen kasvojen ja kaulan iholle. Jos sinulla on kuiva iho, lisää päälle vielä paksumpi kasvovoide.

Kauneusboksissa testeri, täysikokoinen tuote saatavana verkkokaupasta: 35ml / 10€

Holika Holika – Smooth Egg Skin Peeling Gel

Smooth Egg Skin Peeling -kuorintageeli puhdistaa, kuorii ja kirkastaa kasvojen ihoa. Hedelmä- ja marjauutteet ravitsevat ja kirkastavat ihoa. Jiri-vuoren vapaiden kanojen munista saatavat luonnolliset ainesosat (kuorijauhe, kananmunan kuoren kalvo) mm. kosteuttavat, pehmentävät ja rauhoittavat ihoa.

Käyttö: Hiero geeliä pyörivin liikkein pestyihin, mutta kuiviin kasvoihin, kunnes kuiva iho alkaa irtoamaan kasvoilta. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Kauneusboksissa testeri, täysikokoinen tuote saatavana verkkokaupasta: 140 ml / 9,95€

Holika Holika – Aloe 99% Soothing Gel

Aloe-geeli kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se sopii erinomaisesti kasvoille ja vartalolle hoitamaan ärtynyttä, herkkää tai kuivaa ihoa. Kevyt geeli imeytyy ihoon nopeasti jättäen ihon raikkaaksi ja sileäksi. Ei tahmaista tunnetta. Käyttö: Levitä ohut kerros herkälle ja kuivalle vartalolle sekä kasvoille ja anna kuivua. Toista tarvittaessa. Voit käyttää aloegeeliä myös yönaamiona: levitä paksu kerros kasvoille ennen nukkumaanmenoa.

Kauneusboksissa testeri. Täysikokoiset tuotteet saatavana verkkokaupasta: 55ml/4,95€ (pieni) ja 250 ml/8,95€ (iso)

.

.

Bearel Syksyn kauneusboksi

.

Mukavaa syksyä! <3

-Janika & Nina / Bearel

.

.

.

SIIRRY SELAAMAAN BEARELIN KAUNEUSBOKSEJA

.

.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *