The Skin House: Marine Active-sarja

The Skin Housen Marine Active – sarja on kehitetty parantamaan kuivan ja kosteutta kaipaavan ihon kosteustasapainoa. Marine Active -tuotteet sisältävät hyaluronihappoa, joka täyteläistää ihoa ja ehkäisee sen kuivumista ja löystymistä. Tämän sarjan tuotteet sisältävät hyaluronihapon lisäksi muun muassa hunajaa, helmiäisuutetta sekä merileväuutteita, jotka kaikki yhdessä kosteuttavat, pehmittävät ja elävöittävät ihoa.

 

Tässä havainnollistava video tuotteista ja niiden koostumuksista:

 

Tuotteet ovat vesimäisen kevyitä, mutta jättävät ihon yllättävän kosteutetuksi. Tuoksu on miellyttävän raikas, eikä ollenkaan liian voimakas.

 

 

 

Miten tuotteet toimivat?

 

Bearelin Emma kokeili Marine Active -sarjaa 2 viikon ajan, jotta saisimme näyttöä siitä, miten tuotteet oikeasti tehoavat.

Tuotteet vaikuttavat kevyiltä ja ihanilta koostumuksiltaan, mutta miten oli käytännön kosteutuksen laita kuivalle sekaiholle?

 

Alla lisätietoa tuotteista ja testauksen tulokset! 🙂

 

 

 

Lähtötilanne: Emman iho

 

Emman iho on kuiva sekaiho; varsinkin posket ovat hyvin kuivat, T-alue rasvoittuu hieman kesäisin. Talven jälkeen iho on melko terve, mutta kaipaa tehokosteutusta varsinkin poskien karheammalle iholle sekä elinvoimaisuutta ja kirkkautta koko kasvoille.

 

Emman before-kuva.

 

Kokeilun odotukset:

  • ihon tehokosteutus ja kosteustasapainon saavuttaminen

  • ihon kimmoisuuden lisääntyminen

  • ihon kirkastuminen

 

 

Marine Active Toner / kasvovesi

 

 

Kasvovesi on erittäin kevyen tuntuinen, mutta hyaluronihappo tekee siitä kosteuttavan ja miellyttävän tuntuisen iholla. Tämä kasvovesi sopii hyvin herkällekin iholle, sillä siinä ei ole vahvoja hajusteita. Se sisältää myös hellävaraisempia ainesosia kuin esimerkiksi Vital Bright -sarjan kasvovesi, jota kokeiltiin toisessa postauksessa.

Tämä kasvovesi sopii täydellisesti aamulla ihon puhdistukseen tai kerrostamiseen seerumin ja voiteen alle.

 

 

Marine Active Seerum / Seerumi

 

 

Seerumi oli Emmalle uusi mutta miellyttävä tuttavuus omaan rutiiniin. Tuotteiden keskuudessa seerumi saatetaan  jättää pois “tarpeettomana” tuoteena, sillä seerumeissa on usein tehoaineita vanhemmalle tai ongelmaiholle. Tuotteiden kerrostus on kuitenkin A ja O, jos haluaa kuivahkosta ihosta heleän, kosteutetun ja kimmoisan. 

Marine Active -seerumi on helpossa pumppupullossa. Seerumi jättää ihon hyvin kosteuteuksi, vaikka sen koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä. 

 

 

Marine Active Emulsion / Emulsio

 

 

 

Emulsiovoide tuo tarpeeksi kosteutusta rasvoittuvalle iholle. Emmalla on kuitenkin kuiva sekaiho, joten emulsio luo seerumin pinnalle ensimmäisen haihtumiselta suojaavan pinnan, joka imeytyy jälleen iholle nopeasti. Pelkkä emulsiovoide voi riittää käytettäväksi esimerkiksi päivisin meikin alle. Iltaisin emulsion päälle on hyvä lisätä myös hieman paksumpi kasvovoide, joka auttaa säilyttämään kosteuden ja tehoaineet ihossa pitkäkestoisesti.

 

 

Marine Active Cream / kasvovoide

 

 

Marine Active Cream on riittoisa ja syväkosteuttava kosteusvoide, joka ei jätä paksun voiteen tuntua iholle. Erityistä kiitosta Emmalta tämä voide sai muiden tuotteiden tavoin ihanasta raikkaasta tuoksustaan sekä kevyestä, helposti levittyvästä ja imeytyvästä koostumuksestaan. Marine Active Cream -kosteusvoide sopii varsinkin seka- ja kuivan ihon rutiiniin kesäisin. Kylmemmällä kelillä emulsio + voide on todella hyvä kombinaatio jokaiselle ihotyypille.

 

 

Lopputulos

 

Kaiken kaikkiaan tuotesarjan kokeilu on menestys: Emma käyttää nyt sekä kasvovettä että seerumia, joita ei aikaisemmin putsarin ja kosteusvoiteen lisäksi ollut käytössä.

Uusien vaiheiden lisääminen omaan ihonhoitorutiiniin saa ihon kiittämään, mutta Marine Active -sarjassa erityistä on myös tuotteiden helppokäyttöisyys ja nopea imeytyminen. Kerrostaessa tuotteita iho jää monesti tahmaisen tuntuiseksi. Kerrostamisesta ja korkeasta kosteutustehostaan huolimatta Marine Active -hoitotuotteet eivät jättäneet iholle tahmaista pintaa.

Kokonainen ihonhoitorutiini ei vie kovin paljoa enempää aikaa kuin aikaisemminkaan. Tämä sarja sopiikin Emman mielestä erinomaisesti myös kiireisille miehille.

Sarjan kokeilu toi Emman ihoon paljon tarvittua kosteutusta, mutta myös kirkastusta, tasapainoa ja kimmoisuutta.

 

 

   

Emman after -kuvat meikillä ja ilman. Iho näyttää hehkuvalta ja tasaiselta.

 

 

Marine Active sarja toi Emman iholle:

  • paljon tarvittua syväkosteutusta

  • tasapainoa ja ihon tekstuurin tasoitusta

  • kimmoisuutta

  • nopeita tuloksia

 

Tämän tuotesarjan tuotteet sopivat sinulle jos tarvitset: kosteutetun näköisen ja terveen ihon, haluat parantaa ihon kimmoisuutta, tai haluat antaa ihollesi nopeasti lisäkosteutusta.

 

 

Mitä itse olet pitänyt Marine Active sarjan tuotteista?

Onko rutiinissasi useampi saman sarjan tuote? 🙂

 

 

Nauttikaa kesästä ♥

-Sini/Bearel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *