Triple Masking – tripla hemmottelua iholle

Paljon pinnalla ollut triple masking – kolminkertainen naamiorutiini on todellinen tehohemmottelu iholle. Kun käyttää kolme maskia kerralla, saa myös kaiken mahdollisen hyödyn jokaisesta maskista. Samalla iho kiittää!

 

Menetelmä

 

Kolmivaiheiseen naamiorutiiniin kuuluu seuraavat vaiheet:

  1. Kuoriva naamio

  2. Puhdistava naamio

  3. Kosteuttava naamio

 

 

Itse valitsin kokeiluun seuraavat tuotteet:

  1. Mizon | Honey Black Sugar Scrub -kuorinta

  2. The Skin House | Black Snail Bubble Mask -kupliva naamio

  3. Mizon | Enjoy Vital Up Time Watery Moisture Mask -kangasnaamio

 

 

Kokeilu

 

Sitten vuorossa kokeilu: miltä kolmenkertainen naamion käyttö tuntuu iholla?

 

 

Kuorinta

 

          

Mizon Honey Black Sugar Scrub on kuorinta, jota voi käyttää myös naamiona iholla.

 

Honey Black Sugar Scrub sisältää 35% jauhettua mustaa sokeria, joka kuorii ihoa ja auttaa irrottamaan epäpuhtauksia syvältä ihohuokosista. Kuorinta sisältää myös hunajauutetta, joka pehmittää ihoa. Kasviöljyt ja kasviuutteet kosteuttavat ja antavat suojaa iholle. Sitruuna- ja vihreän teen uutteet kirkastavat sekä rauhoittavat ihoa. 

Hoitavien ainesosien takia tämä kuorinta kannattaa jättää iholle naamioksi noin 5 minuutiksi, jotta pehmittävät ja ravitsevat ainesosat saavat rauhassa vaikuttaa ihossa.

Tämä kuorinta(naamio) jättää ihon silkkisen pehmeän tuntuiseksi ärsyttämättä ihoa.

 

Puhdistava naamio

 

          

Black Snail Bubble Mask on pullosta pumpatessa mustaa, mutta alkaa poreleimaan heti kasvoille levitettäessä.

 

Kuplanaamio puhdistaa iholta epäpuhtauksia ja auttaa kontrolloimaan talintuotantoa.

Bubble mask sisältää  etanaseerumia, joka edistää ihon omaa solukiertoa. Se korjaa ihovaurioita ja jättää ihon puhtaan tuntuiseksi, mutta silti ihanan kosteutetuksi. 

Kupliva naamio sisältää tuhansittain pieniä kuplia, jotka nostavat ihohuokosista talia ja likaa. Hellävaraista kuplanaamiota on mukava käyttää puhdistavana naamiona, sillä se ei kuivata ihoa, eikä iho tunnu kireältä samalla lailla kun normaalin puhdistavan naamion jälkeen.

Naamio tarvitsi antaa vaikuttaa kasvoilla vain noin minuutin ajan, jonka jälkeen hieroin hieman kasvoja pyörivin liikkein. Huuhtelun jälkeen tuloksena oli ihanan puhdas ja pehmeän tuntuinen iho.

 

Kosteuttava naamio

 

          

Enjoy Vital Up Time Watery Moisture Mask sisältää paksun ja kosteuttavan seerumin, joka jättää kuivimmankin ihon kauniiksi ja kosteutetuksi.

 

Viimeisenä on vuorossa kosteuttava naamio. Tähän valitsin tutun ja turvallisen Mizonin hyvin kosteuttavan naamion. Watery Moisture naamio sisältää vihreää teetä, joka kosteuttaa ja antaa elinvoimaa kuivalle ja rutikuivalle iholle. Vihreän tee sisältää runsaasti aminohappoja sekä A- ja B-vitamiineja, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

Jätin naamion kasvoille 15 minuutiksi. Tuloksena oli superkosteutettu ja hehkuva iho!

 

 

Lopputulos

 

Hemmoteltu, pikakaunistettu iho! Ihana rutiini tehdä kotona kerran (miksei useammankin) viikossa. Saat kerralla kuorinnan, puhdistuksen sekä kosteutuksen iholle, eikä aikaa mene puolta tuntia kauempaa.

Täydellistä ♥

 

 

 

 

Meinaatko itse kokeilla triple masking – rutiinia? 🙂

 

Aurinkoa ♥

Sini/Bearel

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *