3 Step Deep Conditioning Hair Mask | Dr. Mola

3,90 Sis. ALV 24%

  • Dr. Mola
  • Hiusnaamio
  • 5 ml

Hiukset ihanan silkkiseksi jättävä hiusnaamio.

Varastossa

3 Step Deep Conditioning Hair Mask

Hiusnaamio latvoille

 

Dr. Molan ravitseva hoito hiusten latvoille.

3 Step Deep Conditioning Hair Mask on rikastettu aktiivisen kofeiinin, arganöljyn ja moringaöljyn yhdistelmällä. Hiusnaamio suojaa ja ravitsee hiuksia ja ehkäisee hiusten latvoja katkeilulta ja kaksihaaraisilta.

3 Step Deep Conditioning-hiusnaamio asetetaan hiusten latvoihin pesun ja kevyen pyyhekuivauksen jälkeen.

Laita hiusten latvat “myssyn” sisälle ja sido se kiinni pakkauksen mukana olevalla teipillä. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Poista hiusnaamio ja huuhtele hiukset huolellisesti.

 

Hiusnaamio kosteuttaa ja pehmittää säännöllisestä värjäämisestä, stailaamisesta ja UV-säteiden kuluttavalta vaikutukselta kärsivää hiusta.

Hiukset ihanan silkkiseksi jättävä hiusmaski sopii kaikille hiustyypeille.

 

Käyttö:

Käytä hiusnaamio pestyille ja pyyhekuiville hiuksille. Aseta suihkumyssyn tavoin päähän ja sujauta hiukset naamion sisälle. Anna vaikuttaa noin 20-30 minuuttia ja poista. Huuhtele hiukset käytön jälkeen lämpimällä vedellä.

 

Ainesosat

Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Cetyl Alcohol, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Sesquioleate, Parfum, Phenoxyethanol, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Seed Crosspolymer, Pantifhenolel, Argania, Olea Carbicone Seed Crosspolymer, Pantifhenolel, Argania Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Polyacrylate, Potassium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Disodium EDTA, Limonene, Citronellol

Arvostelut


“3 Step Deep Conditioning Hair Mask | Dr. Mola”

*