Ametisti -kasvoroller | Embrosé

33,90 Sis. ALV 24%

  • Embrosé
  • Roller -kasvorulla
  • Ametisti

Ametisti-kasvoroller auttaa parantamaan kasvojen verenkiertoa ja häivyttämään juonteita. Kasvorullaus vähentää myös turvotusta.

Varasto loppu

Ametisti-kasvoroller

.

Kasvojen hieronta ja erilaisten kasvorullien käyttö on kuulunut aasialaiseen kauneudenhoitorutiiniin jo tuhansien vuosien ajan. Tämä ametistista valmistettu roller auttaa ehkäisemään sekä häivyttämään juonteita ja ryppyjä. Kasvorullaus parantaa myös verenkiertoa ja vähentää turvotusta.

Rullausliike ja luonnostaan viileä kivi lievittävät turvotusta kasvoilta. Voit tehostaa kasvorollerin vaikutusta säilyttämällä sitä jääkaapissa. Kylmä roller viilentää ihanasti kasvoja ja auttaa laskemaan silmäpusseja.

Käytä rolleria puhdistetulle iholle tai esimerkiksi seerumin tai hoitonesteen kanssa. Tällöin kosteutus ja ihonhoitotuotteet imeytyminen tehostuvat.

Vinkki! Voit myös lisätä kasvoille sheet mask-kangasnaamion ja rullailla ihoa naamion päältä. Näin tehostat naamiota imeyttämään hoitonesteen ihoon.

kasvoroller ametisti

Ametisti-kasvorollerin hyödyt:

– aktivoi verenkiertoa ja poistaa turvotusta.

– tehostaa lymfakiertoa.

– stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa kiinteyttää kasvojen ihoa häivyttäen juonteita.

– rentouttaa kasvojen kireitä lihaksia.

.

Kivistä valmistetut kauneudenhoitovälineet on tehty käsityönä. Ametistin uskotaan ikivanhan kiviterapian mukaan rentouttavan ja tasapainottavan mieltä. Ametisti-roller on pakattu Embrosén kauniiseen pakkaukseen, mikä tekee siitä myös ylellisen lahjaidean. 

.

Käyttö:

Ametisti-kasvoroller sopii mukaan kauneudenhoitorutiiniin aamuisin ja/tai iltaisin. Käytä rolleria puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Rullaa aloittaen kasvojen keskiosasta, edeten kasvojen reunoja kohti, hieman ylöspäin. Rolleria voidaan käyttää myös seerumin tai hoitonesteen hieromiseen kasvoille, jotta kosteutus ja ihon uudistuminen tehostuvat. Käytä rollerin pienempää päätä silmänympärysiholle. 

.

Voit pitää rolleria myös yön yli jääkaapissa, jolloin sen teho turvotuksen vähentämisessä vahvistuu.

Puhdista roller miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Anna kuivua kunnolla. Luonnonkristalleista valmistetut kasvorollerit ovat hyvin hienotekoisia, joten käsittele niitä varovasti ja huolellisesti.

Arvostelut


“Ametisti -kasvoroller | Embrosé”

*