Benton | Honest TT Mist – Kasvosuihke

14,90 Sis. ALV 24%

  • Benton
  • Kasvosuihke / Kasvovesi
  • Sopii kaikille ihotyypeille 
  • 40 ml

Bentonin Honest TT Mist -kasvosuihke hoitaa ja virkistää kasvojen ihoa.  

Varasto loppu

 

Benton Honest TT Mist

Kasvosuihke

 

Virkistävä ja korkealaatuinen Honest TT Mist -kasvosuihke kosteuttaa ja hoitaa hellävaraisesti kasvojen ihoa.

Hienojakoisena suihkeena kasvoille levittyvää näppäränkokoista kasvosuihketta voi käyttää missä ja milloin vain. Suihkuta kasvoille (myös meikin päälle) aina, kun ihosi tarvitsee kosteutusta, rauhoitusta ja virkistävää tunnetta.

Sopii kaikille (myös useimmille herkkäihoisille) – erityisesti rasvoittuvalle iholle.

 

Benton Honest TT Mist -suihkeen ainesosia:

– teepuun lehtivesi

– teepuu-uute

– hyaluronihappo

– aloe

 

Kasvosuihke sisältää  85 % teepuun lehtivettä ja -uutetta, jotka tasapainottavat ihoa  ja ehkäisevät sen liiallista rasvoittumista. Suihkeen hyaluronihappo ja aloe kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

 


 

Käyttö:

Sulje silmät ja suihkuta Honest TT Mist -kasvosuihketta kasvojen pesun jälkeen suoraan kasvoille n. 30 cm etäisyydeltä. Vaihtoehtoisesti voit suihkuttaa kasvosuihketta ensin vanulapulle ja pyyhkiä sillä kevyesti kasvot.

Suihkuta kasvosuihketta kasvoille (myös meikin päälle) päivän mittaan etenkin silloin, jos työskentelet kuivassa toimistoilmassa, kuljet autolla, junalla tai lentokoneessa, tai jos ihosi kuumuu ja haluat ehkäistä sen liiallista rasvoittumista. 

 

Ainesosat

Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Sodium Hyaluronate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Beta-Glucan, Poly Glutamic Acid, Aspalathus Linearis Extract, Portulaca Oleracea Extract, Psidium Guajava Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract

Arvostelut


“Benton | Honest TT Mist - Kasvosuihke”

*