Black Snail Set

75,70 49,90 Sis. ALV 24%

  • Black Black Snail
  • Ihonhoitosetti
  • 3 hoitotuotetta kasvoille
  • -30%

Tummanpuhuvia ja etananlimaisia, mutta ihania tuotteita yhdessä setissä.

Varastossa

Black Snail Set

Ihonhoitosetti

.

Black Snail Set -ihonhoitosettiin kuuluu teeman mukaisesti tummanpuhuvia ja etananlimaisia, mutta ihania kauneudenhoitotuotteita.

Kaikki setin tuotteet sisältävät ihoa uudistavaa ja kirkastavaa etanaseerumia.

(setin yhteishinta 30% alennuksella.)

.

Black Snail Bubble Mask

The Skin House Black Snail Bubble Mask -kasvonaamio on yhden minuutin puhdistusnaamio, joka muodostaa kasvoille kuplivan vaahdon. Se puhdistaa ja tiukentaa ihohuokosia sekä kirkastaa ja tasapainottaa ihon rasvoittuvuutta.

Black Snail Bubble Mask -naamio on iholle lisättäessä tahmean geelimäistä ja mustaa. Se alkaa hetken kuluttua muodostamaan pienen pieniä kuplia muuttuen harmaaksi ja pehmeäksi vaahdoksi.

.

Black Snail Collagen Serum

Coxir Black Snail Collagen Serum -etanaseerumi kosteuttaa ja uudistaa ihoa häivyttäen juonteita, arpia tai epätasaista ihonsävyä.

Kollageeni ja adenosiini silottavat ryppyjä ja juoteita tehden ihosta nuorekkaamman ja joustavamman.

Seerumin sisältämät ainesosat kiinteyttävät kasvojen ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkien näkymistä. Se myös sisältää ihoa kosteuttavia uutteita mustista soijapavuista ja aloe verasta.

.

Black Snail All In One Cream

Mizon Black Snail All in One Cream -kasvovoide on monitehoinen kasvovoide, joka tasoittaa ihon sävyä, kosteuttaa ja silottaa ihoa.

Voide sisältää 90% etanaseerumia ja 27 eri kasviuutetta, jotka korjaavat ihovaurioita, auttavat tiukentamaan ihohuokosia, silottavat hienoja juonteita ja parantavat ihon kosteustasapainoa.

.

.

Arvostelut


“Black Snail Set”

*