Centella Green Level Calming Toner | Purito

28,95 20,26 Sis. ALV 24%

  • Purito
  • Kasvovesi
  • Tuoksuton ja hellävarainen
  • pH 5,5
  • 200 ml

Rauhoittava kasvovesi herkälle iholle.

Varastossa

Centella Green Level Calming Toner

Kasvovesi

.

Centella Green Level Calming Toner on Puriton rauhoittava ja tuoksuton kasvovesi.

Kasvoveden koostumus on hieman vettä paksumpi, joten sitä on helppo lisätä kasvoille käsin taputellen. Voit halutessasi tehostaa kasvoveden kosteuttavaa ja rauhoittavaa vaikutusta lisäämällä sitä kasvoille useamman kerroksen.

10% ihon suojakerrosta parantavaa rohtosamakonputken uutetta (centella asiatica) sisältävän kasvoveden oma pH on 5,5, mikä tekee siitä hellävaraisen iholle.

Kasvoveden hyaluronihappo ja panthenoli (provitamiini B5) tuovat ja sitovat ihoon tehokkaasti sen kaipaamaan kosteutta parantaen samalla ihon ulkonäköä tehden siitä sileämmän ja täyteläisemmän. Myös antioksidantteja sisältävä vihannesportulakka rauhoittaa ja vahvistaa ihon omaa suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

.

Purito Centella Green Level Calming Toner

Purito Centella Green Level Calming Toner sopii käytettäväksi aamuin illoin.

.

Centella Green Level Calming Toner

-hellävarainen kasvovesi kaikille ihotyypeille

-ihoystävällinen ja matala pH 5,5

-sisältää mm. rohtosammakonputkea ja hyaluronihappoa

-vettä paksumpi koostumus

-ei sisällä lisättyä tuoksua tai alkoholia.

.

Purito Centella Green Level Calming Toner.

.


.

Käyttö:

Ota Centella Green Level Calming Toner -kasvovettä ja lisää kasvoille puhdistuksen jälkeen käsin tai vanulapun avulla. Käytä aamuin illoin.

.

Ainesosat

Water,Centella Asiatica Extract,Butylene Glycol,Pentylene Glycol,Dipropylene Glycol,1,2-Hexanediol,Sodium Hyaluronate,Panthenol,Portulaca Oleracea Extract,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract,Glycerin,Allantoin,Trehalose,Polyglyceryl-10 Laurate,Carbomer,Polyglyceryl-10 Myristate,Arginine,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil,Pelargonium Graveolens Flower Oil,Cananga Odorata Flower Oil,Rose Flower Oil

Arvostelut


“Centella Green Level Calming Toner | Purito”

*