Cica Repair Cream | Beausta

3,99 Sis. ALV 24%

  • Beausta
  • Kasvovoide
  • 15 ml

Suojaava & rauhoittava kasvovoide, joka sisältää ihoa rauhoittavaa rohtosammakonputkea (centella asiatica).

Varastossa

Cica Repair Cream

Kasvovoide 15 ml

.

Rauhoittava kasvovoide pussissa. Cica Repair Cream -kasvovoide sisältää rohtosammakonputkea (Centella Asiatica), joka tunnetaan sen kyvystä rauhoittaa ja korjata ihoa.

Cica Repair Creamissa on miellyttävä, raikas ja keskipaksu koostumus. Se ravitsee kuivaa ja herkkää ihoa antaen iholle samalla suojan kosteuden haihtumista vastaan. 

.

Beausta Cica Care Cream -kasvovoide.

Cica Repair Cream -kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle.

Kasvovoiteen tähtiainesosan rohtosammakonputken (centella asiatcia = cica) sisältämiä tehoainesosia ovat madecassocide ja asiaticoside. Madecassocide lievittää ihon punoitusta ja asiaticoside on vahva tulehduksia vähentävä ja ihoa suojaava antioksidantti.

.

Beaustan tuotteet on pakattu ekologisempiin pusseihin.

Uudelleensuljettavat pussituotteet mahtuvat pieneen tilaan ja kulkevat helposti mukana myös matkalla.

Pienemmän pakkausmateriaalimäärän ja tehokkaan pakkauksen ansiosta Beaustan tuotteet ovat edullisia. Maksat vain itse tuotteesta. 

.

.

Käyttö:

Lisää kasvovoidetta ihonhoidon viimeisenä vaiheena, kasvoveden, essencen/seerumin jälkeen.

.

Ainesosat

Water, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Polyisobutene, Arachidyl Glucoside, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, 1,2-Hexanediol, PEG-100 Stearate, Snail Secretion Filtrate, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Fragrance, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Madecassoside, Asiaticoside, Dextrin, Spirulina Platensis Powder

Arvostelut


“Cica Repair Cream | Beausta”

*