Final Shadow Palette 02 K-Pop Star | BBIA

25,99 Sis. ALV 24%

  • BBIA
  • Luomiväripaletti
  • 02 K-Pop Star

Final Shadow Palette sisältää 8 sävyä monipuolisten meikkilookkien toteutukseen.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

BBIA Final Shadow Palette 02 K-Pop Star

Luomiväripaletti

.

BBIA Final Shadow Palette K-Pop Star sisältää 8 upeaa sävyä.

Final Shadow Trot Star -luomiväripaletissa on 5 mattaista ja pehmää sävyä sekä 3 erilaista glitter-sävyä. Paletin luomivärejä yhdistelemällä luot kauniin meikin arkeen ja juhlaan.

.

.

Luo nopea ja kaunis arkimeikki mattaisilla nude-sävyillä: Whistle, Pinkvibe, Gudday, Gogobebe, Luvshot.  Kun kaipaat näyttävämpää lookkia käytä pehmeitä ja pigmenttisiä glitter-sävyjä: Fancy, Trueluv & Oops.

Final Shadow Palette K-pop Star -paletin glittereissä on upeat pigmentit ja ne on helppo levittää luomelle sormella. Luomivärit asettuvat iholle kauniisti varisematta. Lisää kimalletta myös alaluomelle korostaaksesi silmiä ja luodaksesi korealaisen meikkilookin.

.

BBIA Finald Shadow Palette 02 K-Pop Star sävyt 1

BBIA Finald Shadow Palette 02 K-Pop Star sävyt 2

BBIA Finald Shadow Palette 02 K-Pop Star sävyt 3.

BBIA Finald Shadow Palette 02 K-Pop Star sävyt 4

K-pop-idolien meikeistä ja lookeista inspiroitunut Final Shadow Palette K-Pop Star -meikkipaletti sisältää luonnolliset ja kimaltavat sävyt erilaisia meikkilookkeja varten. Kokeile ja yhdistele rohkeasti eri sävyjä!

Myös paletin sävyt ovat saaneet nimensä k-popin ja biisien mukaan.

.

BBIA Final Shadow Palettes.

BBIA Final Shadow Palette -meikkipaletteja on kaksi erilaista: 02 K-Pop Star (punainen) ja 01 Trot Star (violetti)

.

.

Käyttö:

Lisää mattaisia sävyjä ylä- ja/tai alaluomelle. Korosta silmiä lisäämällä tummempaa sävyä silmien ulkonurkkia kohden luodaksesi varjostusta luomille. Lisää pehmeät glitter-sävyt luomelle sormin.

.

Huom. Käytettyäsi glitter-sävyjä, pyyhi silmämeikki pois meikinpoistoaineella kostutetulla vanulapulla. Näin glitteriä ei mene veden mukana viemäriin. Pese sen jälkeen kasvot normaalisti haluamillasi puhdistustuotteilla.

.

Ainesosat

Talc, Mica, Nylon-12, Boron Nitride, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Magnesium Myristate, Hexyl Laurate, Phenyl Trimethicone, Diisostearyl Malate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate,Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/Hexastearate/Hexarosinate, Iron Oxides (CI 77491), Phenoxyethanol, Iron Oxides (CI 77492), Isostearyl Neopentanoate, Methicone, GlycerylCaprylate, Iron Oxides (CI 77499)

Arvostelut


“Final Shadow Palette 02 K-Pop Star | BBIA”

*