After Drinking Mask Sheet | Holika Holika

2,95 2,06 Sis. ALV 24%

  • Holika Holika
  • Sheet mask | kangasnaamio
  • 16ml

After Drinking Mask Sheet puhdistaa ja kirkastaa kasvojen ihoa juhlien jälkeisenä päivänä.

Varasto loppu

 

Holika Holika After Drinking Mask

 

Holika Holikan After Drinking Mask Sheet -kangasnaamio virkistää juhlimisesta väsynyneitä kasvoja.

Sheet mask tekee kasvojen ihosta kirkkaamman ja pehmeämmän, joten se auttaa sinua suoriutumaan dagen efteristä ja palautumaan mahdollisesta rasituksesta. Raikkaalla naamiolla on myös mielialaa kohottava vaikutus.

Lauantai-illan jälkeen kasvojen iho voi kärsiä kehon tavoin nestehukasta. Kasvot saattavat olla jopa näkyvästi kuivemman ja vanhemman oloiset, tai iholle voi ilmestyä turhauttavia epäpuhtauksia.

Holika Holikan After Drinkin Mask tuo avun epätasapainoiselle iholle. Se puhdistaa ja elvyttää ihoa palauttamalla sen kosteustasapainon.

 

After Drinking Mask Sheet:

– puhdistaa kuona-aineita

– rauhoittaa ärtynyttä ihoa

– palauttaa ihon kosteustasapainon

– pehmittää.

 

 

Vaikuttavia ainesosia:

vihreä tee pitää herkän ihon kosteutettuna ja kirkkaana. Runsaasti antioksidantteja sisältävä vihreä tee suojaa ihosoluja ikääntymiseltä ja se myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

vihreä kaali sisältää kaliumia, jolla on puhdistava vaikutus. Vihreän kaalin vitamiinit (C, A ja D) kirkastavat ja suojaavat ihoa ikääntymiseltä.

ruusunmarjaöljy uudistaa ihoa ja ehkäisee juonteiden ja ryppyjen muodostumista. Se myös tasoittaa ihon sävyä, tekee ihosta elastisemman ja sisältää runsaasti antioksidantteja.

 


 

Käyttö:

Aseta kangasnaamio puhdistetuille ja kasvovedellä pyyhityille kasvoille. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja poista kasvoilta. Hiero hellästi ihoa ja anna jäljelle jääneen essencen imeytyä ihoon. Voit naamion jälkeen lisätä kasvoille vielä muut haluamasi hoitotuotteet.

Ainesosat

Water, Glycerin, Alcohol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosa Canina Flower Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage)Leaf Extract, Hovenia Dulcis Fruit Extract, Allantoin, Disodium EDTA, Fragrance, Sodium Hyaluronate, Trehalose

Arvostelut


“After Drinking Mask Sheet | Holika Holika”

*