All Kill Cleansing Clay To Foam | Holika Holika

(4 tuotearviota)
4.25 out of 5

8,95 6,26 Sis. ALV 24%

 • Holika Holika
 • Puhdistusaine/puhdistusnaamio kasvoille
 • Kaikille ihotyypeille
 • 60g

Kasvoille kuivahtava savi- ja kasviuutepohjainen puhdistusaine syväpuhdistaa ihohuokoset ja ehkäisee mustapäitä.

 

Varasto loppu

 

ALL KILL CLEANSING CLAY TO FOAM

 

All Kill Cleansing Clay To Foam puhdistaa kasvot mustapäistä kuivattamatta herkkääkään ihoa.

Sen lisäksi että ihohuokosesi puhdistuvat, pudistusaineessa on myös ihoa kosteuttavia ja virkistäviä ainesosia, joiden ansiosta iho ei tunnu kuivan kiristävältä käytön jälkeen!

 

All Kill Cleansing Clay To Foam:

– sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle.

– puhdistaa ihohuokosia jättämättä kiristävää tunnetta kasvoille.

– vähentää mustapäiden syntymistä.

– rauhoittaa ihon ärtyneisyyttä.

– kontrolloi ihon rasvoittuvuutta.

 

Puhdistusaineen kaoliinisavi ja Kanadan valkosavi poistavat helposti myrkkyjä, lian ja epäpuhtaudet ihohuokosista. Ne auttavat myös ehkäisemään mustapäiden syntymistä. Lootusuute vähentää ihoärsytystä, virkistää ja kosteuttaa sekä hillitsee ihon ylimääräistä talineritystä.

All Kill Cleansing Clay To Foam sisältää  myös kosteuttavaa macadamiapähkinän öljyä ja ihon ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevää sekä ihoa kirkastavaa riisiuutetta.

Käyttö:

Levitä meikittömälle tai meikatulle kasvojen iholle ja anna kuivua 3 minuuttia. Kostuta kasvoja sen jälkeen vedellä ja hiero kunnes tuote vaahtoaa. Huuhtele kasvot puhtaaksi lämpimällä vedellä.

 

Ainesosat

Water, Kaolin, Bentonite,lGlycerin, Stearic Acid,lMyristic Acid, 1,l2-Hexanediol, Titanium Dioxide,lPotassium Hydroxide, Polyvinyllalcohol, Canadian ColloidallClay, Fragrance, ButyleneiGlycol, Saccharomyces/Rice BranlFerment, Saponaria OfficinalisiExtract, Nymphaea CoeruleaiFlower Extract, PEG-8,iCaprylyl Glycol, HelianthusiAnnuus (Sunflower) SeedlExtract, PPG-1-PEG-9 LauryllGlycol Ether, HederalHelix (Ivy) Extract,iSodium Polyacrylate, DisodiumlEDTA, Allantoin, CamelliaiJaponica Seed Oil,lAlteromonas ferment extract,lPhytic Acid.

4 reviews for All Kill Cleansing Clay To Foam | Holika Holika


 1. 5 / 5

  :

  Aivan paras! Tehopuhdistaa ja auttaa rasvaisuuteen. Hyvä käyttää varsinkin kun ei ole aikaa naamioon ja puhdistukseen, vaikka tarvetta olisi.

 2. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Puhdistaa ihon hyvin liasta ja ihotalista auttaa hillitsemään talineritystä. Ei kuivata ihoa yhtään!

 3. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Käytän kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa, ja iho jää selvästi puhtaamman tuntuiseksi. Pieni miinus siitä, ettei vaikuta kovin riittoisalta.

 4. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Hyvä, tehokas puhdistaja. Iho jää ihanan tuntuiseksi käytön jälkeen. Nopeasta vaikutusajasta plussaa. Ei kovin riittoista

Kirjoita arvostelu “All Kill Cleansing Clay To Foam | Holika Holika”

*