A’Pieu | Pore Deep Clear Gray Mud Mask

3,90 Sis. ALV 24%

  • A’pieu
  • Peel-off mask
  • Kovettuva savi-kangasnaamio
  • Rasvoittuvalle ja sekaiholle
  • 1 kpl

Syväpuhdistava ja ravitseva savinaamio kuivuu ja kovettuu kasvoille. Se poistaa samalla ihohuokosista rasvaa, likaa ja kuollutta ihosolukkoa.

Varasto loppu

Pore Deep Clear Gray Mud Mask

Kasvoille kovettuva kangasnaamio

 

A’pieu Pore Deep Clear Gray Mud Mask on puhdistava, tasapainottava ja kasvoille kovettuva savi-kangasnaamio.

Naamion pääainesosa kaoliininsavi (80 000 ppm) puhdistaa epäpuhtauksia, supistaa ihohuokosia ja poistaa samalla kuollutta ihosolukkoa kasvojen iholta. Suositellaan erityisesti öljyiselle ja herkälle iholle.

Kameleonttilehden uute vahvistaa ihon suojakerrosta. Antioksidanttipitoiset ja heleyttävät marjauutteet (karhunvatukka, mustikka, mansikka, acai-marja ja vadelma) energisoivat ihoa 30-40 minuutin hoidon aikana.

 

Savinaamio kovettuu kasvoille poistaen samalla ihohuokosista rasvaa, kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia.

 

Gray Mud Mask

– kovettuu kasvoille

– syväpuhdistaa ihohuokosia

– raikastaa ihoa

– hillitsee liiallista rasvoittumista

– tekee ihosta sileämmän, tiukemman ja puhtaamman.

 

 

Käyttö:

Kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen, ota kaksiosainen Gray Mud Mask pakkauksesta. Poista yläosan toinen suojakalvo ja painele naamio otsalta alaspäin puhtaille kasvoille. Poista ulompi suojakalvo. Aseta naamion alaosa samalla tavalla kasvoille.

Anna naamion vaikuttaa 30-40 minuuttia ja poista, kunhan se on kuivunut kasvoille. Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä ennen muiden hoitotuotteiden lisäämistä.

 

 

Ainesosat

Water, Hydroxypropyl Methylcellulose Kaolin, Cellulose Gum, Glycerin, Water/Aqua, Ascophyllum Nodosum Extract, Epilobium Angustifolium, Flower/Leaf/Stem Extract, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Bentonite, Lonicera Japonica (Honeysuckle), Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, PolySorbate 80, Phenoxyethanol, Cetyl Ethylhexanoate, Fragrance/Perfume, Charcoal Powder, Houttuynia Cordata Extract, Phenoxyethanol

Arvostelut


“A'Pieu | Pore Deep Clear Gray Mud Mask”

*