Double Cleansing Set – Puhdistuspari

(1 tuotearvio)
4.00 out of 5

45,80 36,00 Sis. ALV 24%

  • Cleansing Set
  • Kaikille ihotyypeille
  • 2 hoitotuotetta

Tehokas tuotepari kasvojen kaksoispuhdistukseen. Iholle hellävaraiset puhdistustuotteet puhdistavat kasvojen ihon auttaen sitä pysymään tasapainoisena ja kosteutettuna.

Varastossa

Tuotesetti kasvojen kaksoispuhdistukseen

Sisältää:

– puhdistusöljy

– puhdistusvaahto

Kokosimme puhdistusparin The Skin Housen suosituista tuotteista. Essential Cleansing Oil -puhdistusöljy ja Aloe Vera Bubble Foam Cleanser -puhdistusvaahto ovat täydellinen pari kaksoispuhdistukseen. Molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Essential Cleansing Oil -puhdistusöljy:

Essential Cleansing Oil poistaa keratiinin ja meikin kasvoilta. Hellävarainen, mutta tehokas puhdistusöljy auttaa myös poistamaan rasvaa sekä likaa ihohuokosten sisältä. Öljy liottaa huokosten sisältämät meikkijäämät, lian ja mustapäät tehden ihohuokosista puhtaamman ja pienemmän näköiset. Puhdistusöljyssä on silkkisen pehmeä koostumus ja miellyttävä raikas tuoksu.

Aloe Vera Bubble Foam Cleanser:

Aloe Vera Bubble Foam Cleanser on ylellisen vaahtoava puhdistusaine kaikille ihotyypeille. Puhdistaa kasvojen ihon tehokkaasti samalla kun sen sisältämät aktiiviset ainesosat kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Puhdistusvaahdon pehmeät kuplat poistavat hellävaraisesti ylimääräisen öljyn, lian ja muut epäpuhtaudet ihohuokosista.

Kaksoispuhdistuksesta:

Ensimmäisessä vaiheessa kasvoilta puhdistetaan puhdistusöljyllä meikki ja muu öljypohjainen lika ihohuokosista. Kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa pestään meikitön iho puhdistusvaahdolla, joka puhdistaa ihoon jääneet epäpuhtaudet.

Puhdistusöljy on erinomainen apu rasvoittuvankin ihon hoidossa, hellävarainen puhdistusöljy tasapainottaa ihoa ja ehkäisee ylimääräistä rasvoittumista. Puhdistusöljy irrottaa ihohuokosista talia ja mustapäitä, joita normaali puhdistusvaahto ei poista.  Puhdistusvaahto taas poistaa kasvoilta puhdistusöljyn jäämät ja muun lian. Kun iho on kunnolla puhdistettu, imeytyvät hoitotuotteetkin paremmin, eikä iholle synny niin helposti uusia epäpuhtauksia.

Kaksoispuhdistus helpottaa meikin poistoa ja ihon puhdistamista, jolloin ihoa ei tarvitse hangata tai ärsyttää. Siksi kaksoispuhdistus on ideaali myös herkemmän ihon hoitoon.

Käyttö:

Hiero puhdistusöljyä kuiville kasvoille pyörivin liikkein. Lisää hieman lämmintä vettä joukkoon ja huuhtele kasvot. Hiero seuraavaksi kosteisiin kasvoihin pieni määrä puhdistusvaahtoa ja huuhtele kasvot puhtaaksi.

1 review for Double Cleansing Set – Puhdistuspari


  1. 4 / 5

    (varmistettu ostaja):

    Öljy puhdistaa meikin tehokkaasti, mutta samalla hellävaraisesti. Iho tuntuu puhdistetulta, mutta ei lainkaan öljyiseltä. Kaksoispuhdistuksessa aloe hera bubble on ihanan hellävarainen ja raikas, jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Kirjoita arvostelu “Double Cleansing Set - Puhdistuspari”

*