Final Shadow Palette 01 Trot Star | BBIA

21,95 Sis. ALV 24%

  • BBIA
  • Luomiväripaletti
  • 01 Trot Star

Final Shadow Palette sisältää 8 upeaa sävyä erilaisten lookkien toteutukseen.

Varastossa

BBIA Final Shadow Palette 01 Trot Star

Luomiväripaletti

.

BBIA Final Shadow Palette Trot Star sisältää 8 kaunista sävyä.

Final Shadow Trot Star -luomiväripaletissa on 4 mattaista ja pehmää sävyä & 4 erilaista glitter-sävyä. Näitä yhdistelemällä luot kauniin meikin niin arkeen kuin juhlaan.

.

.

Luo nopea ja luonnollinen meikki arkeen mattaisilla ruskean sävyillä. Kun kaipaat näyttävämpää lookkia käytä upeita pehmeitä glitter-sävyjä.

Final Shadow Palette Trot Star -paletin glitter-sävyissä on upeat pigmentit ja ne on helppo levittää luomelle sormella. Lisää kimalletta myös alaluomelle tehdäksesi korealaisen “smiling eyes”-meikin ja korostaaksesi silmiä.

.

.

Trot Star -luomiväripaletti on inspiroitunut K-pop-idolien näyttävistä meikeistä ja lookeista. Paletin sävyjen nimet on otettu k-popista ja tarkemmin ottaen korealaisen populäärimusiikin trot-tyylisuunnasta.

Final Shadow Palette 02 Trot Star sisältää monipuoliset sävyt erilaisten lookkien toteutukseen. Kokeile ja yhdistele rohkeasti eri sävyjä!

.

.

Käyttö:

Lisää mattaisia sävyjä ylä- ja alaluomelle siveltimen avulla. Korosta silmiä lisäämällä tummempaa sävyä silmien ulkonurkkia kohden luodaksesi varjostusta luomille. Lisää pehmeät glitter-sävyt luomelle sormella.

 

 

 

Ainesosat

Mica (CI 77019), Talc, Nylon-12, Silica, Titanium Dioxide (CI 77891), Hexyl Laurate, Iron Oxides (CI 77492), Magnesium Stearate, Phenyl Trimethicone, Diisostearyl Malate, OctyldodecylStearoyl Stearate, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/Hexastearate/Hexarosinate, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Dimethicone, Isostearyl Neopentanoate,Phenoxyethanol, Methicone, Glyceryl Caprylate, Triethoxycaprylylsilane

Arvostelut


“Final Shadow Palette 01 Trot Star | BBIA”

*