Frudia | Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream In Mist

19,90 Sis. ALV 24%

  • Frudia
  • 2 in 1- kasvosuihke

Granaattiomenauutetta ja kasviöljyjä sisältävä kasvosuihke ehkäisee ihon löystymistä ja vahvistaa ihon suojakerrosta.

Vain 1 varastossa

Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream In Mist

Kasvosuihke

 

Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream in Mist on monikäyttöinen kasvosuihke joka ei sisällä ollenkaan vettä. Frudian tuotteet perustuvat hedelmien voimaan ja hedelmistä käytetään kaikki osat, ei vain hedelmän mehua.

Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream in Mist sisältää 87% granaattiomenauutetta. Granaattiomena on antioksidanttipitoinen ja samalla se suojaa ihoa ja ehkäisee juonteiden syntymistä. Kasvosuihkeen muut ainesosat kuten tomaatti- ja hedelmän siemenöljy antavat täyteläistä kosteutta ja kirkastusta kasvojen iholle.

Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream in Mist kasvosuihkeen nimi tulee siitä kun kasvosuihketta suihkuttaa kasvoille on koostumus vesimäinen, mutta koostumus muuttuu voidemaiseksi kun se kuivuu. Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream in Mist jättää ihon silkkisen pehmeäksi.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja etenkin herkkäihoisille, iho pysyy kosteutettuna pitkään. Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja se on todettu hellävaraiseksi eikä se aiheuta ihoärsytystä

Pullo ei sisällä kaasua joten sen voi kantaa mukanaan minnevain. 2-3 suihkausta riittää koko kasvoille.

 

Käyttö:

Ravista ennen käyttöä. Suihkuta kasvosuihketta 2-3 kertaa n.10-20cm etäisyydeltä kasvoille. Lisää kasvosuihketta tarvittaessa päivän mittaan.

Arvostelut


“Frudia | Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream In Mist”

*