Headstart to Summer Set

  • Kauneusboksi
  • Rajoitettu erä
  • 9 tuotetta -52%
  • Parasta ennen 2020

Headstart to Summer -setti sisältää tuotteet kevään ja kesän ihonhoitorutiiniin. Ilmainen toimitus.

LOPPUUNMYYTY

Headstart to Summer Set

Tuotesetti -50% (parasta ennen 2020)

Varaslähtö kesään!

Headstart to Summer Set -ihonhoitosetin tuotteet löytyivät yhteistyökumppanimme varastolta. Kaikki tuotteet ovat priimakunnossa, mutta niiden parasta ennen -päiväykset lähentelevät loppuaan (vuoden 2020 aikana). Koska setin tuotteet kuuluvat Bearelin myydyimpiin tuotteisiin, päätimme koota ne yhteen ja tarjota asiakkaillemme hurjalla 50% alennnushinnalla.

Tuotteet saapuvat varastollemme 20.-24.4.). Tilatessasi tämän kesäisen Headstart to Summer -setin, lähetetään se varastolta noin viikon sisällä 20.-28.4.2020.

Headstart to Summer Set

Headstart to Summer -setti sisältää tuotteet kevään ja kesän ihonhoitorutiiniin. Tuotteiden arvo 105,10€.

.

1. Apple Smoothie Peeling Gel

Apple Smoothie Peeling Gel

Parasta ennen 14.12.2020

Hellävarainen Mizon Apple Smoothie Peeling Gel -kuorintageeli, jonka hedelmäuutteet puhdistava ja heleyttävät kasvojen ihoa. Kuorintageeli poistaa lian ja kuolleen ihosolukon samalla, kun kirkastavat ja hoitavat luonnonuutteet tekevät ihosta sileän. Mukana biohajoavaa selluloossa. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä rakeita.

Käyttö: Hiero pyörivin liikkein puhdistetulle ja kuivatulle kasvojen iholle, kunnes kuollut ihosolukko on irronnut. Huuhtele kasvot puhtaaksi ja jatka hoitoa Aloe Water Mist -kasvosuihkeella, Hyaluronic Acid 100 -seerumilla sekä All In One Snail Repair Cream -kosteusvoiteella.

.

2. The Skin House Aloe Water Mist

Aloe Water Mist

Parasta ennen 20.8.2020

The Skin House Aloe Water Mist -kasvosuihke (80 ml) kulkee mukana laukussa ja matkalla. Käytä kasvovetenä ja/tai suihkuta päivän aikana kasvoille (myös meikin päälle) kosteuttaaksesi ja viilentääksesi ihoa. Kuuma iho on alttiimpi tulehduksille ja epäpuhtauksille, joten kasvosuihkeella saat viilennettyä kasvojen ihoa päivän aikana. Kasvosuihke auttaa ylläpitämään kasvojen kosteustasapainoa kuivassa ja ilmastoidussa sisälilmassa.

.

3. Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100

Hyauluronic Acid 100

Parasta ennen 10.12.2020

Öljytön Mizon Hyaluronic Acid 100 -hyaluronihapposeerumi vie ihoon kosteutta tukkimatta ihohuokosia. Sen ihoa täyteläistävä ja pehmittävä koostumus auttaa häivyttymään myös väsymyksen merkkejä kasvoilta.

.

4. Mizon All In One Snail Repair Cream 75 ml

All in One Snail Repair Cream

Parasta ennen 14.12.2020

Mizon All In One Snail Repair Cream on kevyt, tuoksuton ja alkoholiton kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Voide imeytyy nopeasti, joten se sopii hyvin kesäkäyttöön ja meikin alle. Etanavoide uudistaa ihoa ja häivyttää pigmenttimuutoksia, aknearpia sekä tummentumia kasvoilla.

.

5. Mizon Let Me Out Blackhead Peel-off Mask

Let Me Out Blackhead peel-off mask

Parasta ennen 3.8.2020

Mizon Let Me Out Blackhead Peel-Off Mask -mustapäälaastari poistaa nenältä musta- ja valkopäitä. Sen sisältämät hiili ja kaoliinisavi poistavat tehokkaasti likaa ja rasvaa ihohuokosista. Savi myös hillitsee uusien mustapäiden ja epäpuhtauksien syntymistä. 

Käyttö: Puhdista nenä ja sen ympärysiho. Ota mustapäälaastarin suojakalvo pois ja aseta suojakalvon puoli kostutetulle nenälle. Painele laastari kiinni kostealle iholle (älä kostuta laastaria ulkopuolelta). Anna kuivua kokonaan noin 15 minuuttia. Vedä laastari varovasti pois. Lisää mustapäänaamion jälkeen nenän iholle normaalisti ihonhoitotuotteet.

.

Icing Sweet Bar -naamiot

Vaikka kasvojen iho voi usein paremmin kesäisin, on auringon valolla ihon kuntoa vaurioittava vaikutus. Se kuivattaa ihoa, jonka vuoksi kasvoja on hyvä hoitaa kosteuttavilla sheet maskeilla.

Raikastavat ja tehokkaasti kosteuttavat Icing Sweet Bar -kangasnaamiot sopivat päivittäiseen tai viikoittaiseen käyttöö. Aseta naamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna vaikuttaa 10-20 minuuttia. Poista naamio ja taputtele iholle jäänyt hoitoneste imeytymään.

.

6. A’Pieu Icing Sweet Bar Pineapple

Parasta ennen 19.9.2020

.

7. A’Pieu Icing Sweet Bar Melon

Parasta ennen 26.2.2021

.

8. Icing Sweet Bar Hanrabong

Parasta ennen 16.10.2020

.

9. A’Pieu Icing Sweet Bar Watermelon

Parasta ennen 6.12.2020

.

Arvostelut


“Headstart to Summer Set”

*