It’s Skin | Hyaluronic Acid Moisture Toner -kasvovesi

(1 tuotearvio)
5.00 out of 5

17,90 Sis. ALV 24%

  • It’s Skin
  • Kasvovesi
  • Kaikille ihotyypeille
  • 150ml

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner -kasvovesi boostaa väsynyttä ihoa kosteuttaen ja parantaen sen täyteläisyyttä.

Varasto loppu

IT’S SKIN HYALURONIC ACID MOISTURE TONER

KASVOVESI

Kasvojen pesun jälkeen iho tarvitsee hellävaraisen, ihoa kosteuttavan, hoitavan ja tasapainottavan kasvoveden.

It’s Skinin geelimäinen kasvovesi on helppo ottaa osaksi ihonhoitorutiinia, sillä sen levittämiseen ei välttämättä tarvita vanulappua. Voit taputella kasvoveden käsien kautta kasvoille heti kasvojen pesun jälkeen.

Kasvovesi on tärkeä osa ihonhoitoa, sillä kasvoveden hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon nopeasti ja kasvovesi tekee ihosta vastaanottavaisemman seuraaville ihonhoitotuotteille. Tarvittaessa voit lisätä kasvovettä myös vanulapulle ja pyyhkiä sillä kasvoiltasi viimeisimmätkin meikin jäämät.

Hyaluronic Acid Moisture Toner:

– kosteuttaa

– hoitaa

– palauttaa ihon täyteläisyyttä

– valmistelee ihon muille hoitotuotteille.

Vaikuttavia ainesosia:

Hyaluronihappo (Sodium Hyaluronate) – Hyaluronihapon sodium suola on pienipartikkelinen ja erittäin kosteuttava ainesosa, joka imeytyy erinomaisesti ihoon tehden siitä kosteutetun ja pehmeämmän. Ihon oma hyaluronihapon tuotanto vähenee iän myötä, jonka vuoksi iho veltostuu ja siihen syntyy ryppyjä. It’s Skinin Hyaluronic Acid -ihonhoitosarja auttaa pitämään ihon kosteutettuna, pehmeänä ja kimmoisana.

Barbadoskirsikan hedelmäuute (Malpighia Emarginata Fruit Extract) – Antioksidanttirikas hedelmäuute auttaa suojaamaan ihoa haitallisilta ja ihon ikääntymistä edistäviltä radikaaleilta. Se myös kirkastaa ja virkistää ihoa.

Vihannesportulakan uute (Portulaca Oleracea Extract) –  Mehikasveihin kuuluva vihannesportulakka rauhoittaa ihoa ja sillä on ihotulehduksia hillitsevä ja estävä vaikutus.

It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner & Emulsio

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner & Emulsion

Käyttö:

Kasvojen pesun ja kuivauksen jälkeen, ota kasvovettä vanulapulle ja pyyhi sillä kasvot, tai ota kasvovettä kädelle ja taputtele se kasvoille. Lisää seuraavaksi essence, seerumi ja kasvovoide.

Vinkki:

Älä anna kasvoveden imeytyä ihoon täysin, vaan jätä se hieman kosteaksi ennen voiteiden, tai kasvonaamion lisäämistä. Pieni kosteus edistää seuraavien hoitotuotteiden imeytymistä ihoon.

Ainesosat

Water, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Trehalose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Caprylyl Glycol, Portulaga Oleracea Extract, Ethylhexylglycering, Fragrance, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Benzophenone-4, Triethanolamine, Disodium EDTA, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract

1 review for It’s Skin | Hyaluronic Acid Moisture Toner -kasvovesi


  1. 5 / 5

    (varmistettu ostaja):

    Ihana tuote! En osaa kuvailla tuoksua muuten, kuin että miellyttävä ja sen takia toneria tekee mieli lotrata enemmänkin. Jättää jälkeensä hoidetun ja pehmeän tunteen iholle. Olen käyttänyt vanulappua levittämiseen mutta taidan siirtyä sormin taputteluun jotta tuotetta ei menisi levittäessä hukkaan. Koostumus hieman normaalia toneria paksumpi, en koe suureksi ongelmaksi saada tuotetta pullosta ulos vaikka se hieman normaalia vaativampaa onkin, mutta lasipullon ravistelu kyllä pelottaa, kun pulllo on raskaammasta päästä :/ lasi toki tuntuu luksuksemmalta mutta muovi olisi turvallisempi ja käytännöllisempi.

Kirjoita arvostelu “It's Skin | Hyaluronic Acid Moisture Toner -kasvovesi”

*