Lifting Wrinkle Neck Mask – Kaulanaamio

4,90 Sis. ALV 24%

  • Neogen
  • Kaulanaamio
  • 1 x 15ml
  • Anti-age

Kaulanaamio täyteläistää ja parantaa löystyneen ihon joustavuutta, häivyttää ihojuonteita ja tekee ihosta nuorekkaamman näköisen.

Varasto loppu

AGECURE 3D LIFTING WRINKLE NECK MASK

KAULANAAMIO

.

3D Agecure Lifting Wrinkle -kaulanaamio on suunniteltu kosteuttamaan ja kiinteyttämään kaulan ihoa.

Kaulanaamio on täynnä hoitonestettä, joka koostuu tehokkaista ihoa kosteuttavista, kirkastavista ja täyteläistävistä ainesosista. Niasiiniamidi kirkastaa ja vahvistaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan, fermentoitu galactomyces-uute ja kollageeni kuuluvat myös naamion tähtiainesosiin auttaen häivyttämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkymistä.

Kaulanaamio tekee ihosta pehmeän ja nuorekkaamman näköisen. Säännöllinen käyttö auttaa parantamaan ihon joustavuutta ja ehkäisemään ryppyjen muodostumista.

.

Kaulanaamion tehoainesosat:

Niasiiniamidi

Galactomyces-uute

Adenosiini

.

Neck Wrinkle Patch sisältää 2 % niasiiniamidia (B3-vitamiini), jolla on useita hyötyä ihonhoidossa. Se vähentää laajentuneiden ihohuokosten näkymistä, tasoittaa ihonsävyä ja hienoja juonteita, vähentää ihon sameutta ja sen on tutkittu lievittävän ulkoisten ihoa ikäännyttävien ärsykkeiden (aurinko, saasteet, lämpötilavaihtelut) vaikutusta.

Galactomyces Ferment Filtrate on luonnollinen sieniuute, joka on tehokas ihon kosteuttaja ja kirkastaja. Se kontrolloi ihon omaa talintuotantoa ja auttaa parantamaan väsyneen ihon joustavuutta. Adenosiini tunnetaan sen rauhoittavasta ja anti-wrinkle -hyödyistä. Adenosiini energisoi ihon pintaa tehden siitä sileämmän ja nuorekkaamman näköisen.

.

3D Agecure Lifting Wrinkle Neck Mask

Käyttö:

Puhdistettuasi ja pyyhittyäsi kaulan ihon kasvovedellä, poista naamio pakkauksesta ja aseta se kaulalle (tasainen sivu osoittaa alas- ja pyöristetty sivu ylöspäin). Rentoudu 10-20 minuutin ajan ja poista naamio. Painele hellästi ihoa edistääksesi jäljelle jääneen hoitonesteen imeytymistä ihoon.

Käytä 1-2 kertaa viikossa.

Ainesosat

Water(Aqua), Dipropylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Niacinamide, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Madecassoside, Galactomyces Ferment Filtrate, Hydrolyzed Collagen, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoyl Alaninate, Palmitoyl Isoleucine, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Proline, Alanine, Serine, Pseudo-Alteromonas fermented extract, Betaine, Panthenol, Sodium Hydroxide, Bergamot Fruit Oil, Butylene Glycol, Ethylhexyl Cocoate, Citric Acid, Propandiol, Xantham Gum, 1,2-Hexandiol, Dimethylmethoxychromanyl Palmitate, Adenosine, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Phosphate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Polysorbate 60, Disodium EDTA

Arvostelut


“Lifting Wrinkle Neck Mask - Kaulanaamio”

*