Acne Pimple Master Patch – Finnilaastarit

Arvio 4.00 5:stä perustuen 3 asiakkaan arvioon.
(3 tuotearviota)
4.00 out of 5

5,49 Sis. ALV 24%

 • COSRX
 • Hoitolaastarit finneille
 • Yhteensä 24 laastaria / hoitavaa paikkaa

Acne Pimple Master Patch -hoitolaastarit (finnien päälle laitettavat läpinäkyvät paikat) hoitavat ja auttavat poistamaan tulehtuneita finnejä.

Varasto loppu

 

ACNE PIMPLE MASTER PATCH | COSRX

FINNILAASTARIT

 

Nämä pienet, ohuet ja läpinäkyvät hoitolaastarit hoitavat tulehtuneita finnejä, näppylöiden alkuja, mustapäitä ja valkopäitä nukkuessasi. Hydrokolloidipaikka tuntuu iholla samalta kuin hydrogeeli-naamiot: paikka tarttuu hyvin kiinni ihoon ja pysyy paikallaan jopa suihkussa käydessä.

Acne Pimple Master Patch hoitaa finnejä ja poistaa tulehduksen tuhoamalla bakteereita, jotka aiheuttavat kivuliaita finnejä. Paikat hajottavat ja imevät itseensä likaa ja talia musta- ja valkopäistä. Niistä on apua tasoittamaan ja hoitamaan jopa kystista aknea.

Sisältää yhden liuskan, jossa on yhteensä 24 hoitavaa paikkaa.

 

Acne Pimple Master Patch Set COSRX -Bearel.fi

Käyttö:

Huuhtele ja kuivaa alue, jota haluat hoitaa. Älä lisää iholle voidetta ennen pimple patchin lisäämistä. Valitse liuskalta sopivan kokoinen paikka ja kiinnitä se hoidettavan finnin päälle. Sitten nukkumaan! Poista paikka aamulla.

 

Ainesosat

Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyisobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane

3 reviews for Acne Pimple Master Patch – Finnilaastarit


 1. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Joulun herkkujen jälkeen mahtava! 😀 olen testannut kaksi kertaa ja en ole joutunut kestämään yhtään kipeää näppylää. Laitoin myös poikaystäväni testaamaan ja myös hän oli vaikuttunut!

 2. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Toimii! Olen kokeillut jo puhjenneisiin finneihin, imee hyvin talin itseensä ja kuivattaa finnit. Suosittelen!

 3. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Innoissamme kokeilimme. Toimii hyvin päällä oleviin finneihin, mutta itsellä oli hieman enemmän ihon alla oleva, jolloin siitä ei lähtenyt irti mitään. Että toimii mutta jos on liia syvällä vielä, ei välttämättä:D! Just kantsii ventata et tulee kunnol esille. Paketissa hyvät ohjeet ja lappuja aivan mieletön 24 määrä. Hintalaatusuhde loistava. Lähtee uudestaa ostoslistalle 👌 tulee pelastamaan monet conit. Kannattaa myyntipöydältä hakea jos pamahtaa keskenkin conia tai ennen conia tilata.

Kirjoita arvostelu “Acne Pimple Master Patch - Finnilaastarit”

*