Toimitus vain 4,49€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

A’Pieu | Hidden Solution Whitening Gel Eye Patch

3,90 Sis. ALV 24%

  • A’PIEU
  • Silmänympärysnaamio
  • Hydrogeelinaamio
  • 25g

Silmänympärysihoa kosteuttava, kirkastava ja ravitseva hoitonaamio.

Varastossa

Compare

A’PIEU HIDDEN SOLUTION WHITENING GEL EYE PATCH

 

Niasiiniamidia (B-vitamiinia) ja marjauutteita (acai, mustikka, karhunvatukka, vadelma) sisältävä hydrogeelinaamio auttaa kirkastamaan, vaalentamaan ja tiukentamaan silmänympärysihoa.

Hoitoessence imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen kosteutetuksi. Rentoudu puolen tunnin ajan ja anna Whitening Gel Eye Patch -naamion ravita silmänympärysihoa!

Hauska kakkuloiden muotoinen silmänympärysnaamio on iso ja peittää hyvin silmänympärysalueen.

 

Silmänympärysnaamion hyötyt

– Nopea vaikutus. Hydrogeelinaamio poistaa turvotusta, auttaa vaalentamaan tummia silmänympäryksiä ja raikastaa katsetta.

– Mukavuus. Silmänympärysnaamio on helppokäyttöinen ja kulkee helposti mukana laukussa. Siinä on sopiva määrä hoitavaa essenceä, joka ravitsee ihoa hoidon aikana. Voit käyttää silmänympärysnaamion myös bussissa tai pitkällä lennolla.

– Terapeuttinen vaikutus. Silmänympärysnaamio auttaa rentoutumaan kiireen keskellä. Se poistaa turvotusta, ehkäisee silmänympärysihon kuivumista, edistää verenkiertoa ja parantaa ihon terveyttä.

 

Käyttö: 

Pestyäsi ja pyyhittyäsi silmänympärysihon kasvovedellä, sulje silmät ja aseta Hidden Solution Whitening Gel Eye Patch silmien päälle. Anna vaikuttaa n. 20-30 minuuttia ja poista. Taputtele hellästi sormenpäillä ihoa ja anna hoitoessencen kuivua.

 

Ainesosat

Arvostelut


“A'Pieu | Hidden Solution Whitening Gel Eye Patch”

*