Best Seller Box – Mizon

73,60 54,90 Sis. ALV 24%

  • Best Seller Box | Tuotesetti
  • Mizon
  • 6 tuotetta

Mizonin bestseller-tuotteet kätevästi yhdessä paketissa!  

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Best Seller Box – Mizon

Kauneusboksi

.

Kokosimme Best Seller -kauneusboksiin Mizonin suosituimpia tuotteita. Mukana ovat seerumi, kasvovoide, kuorinta-aine, mustapäänaamio sekä kaksi kangasnaamiota. Tuotteiden yhteisarvo: 73,60€.

.

Sisältää:

.

.

Best Seller Box sisältää 6 tuotetta:

.

Hyaluronic Acid 100:

Kevyt ja erittäin kosteuttava hyaluronihapposeerumi parantaa ihon joustavuutta, tekee ihosta täyteläisemmän ja auttaa ehkäisemään sen kuivumista. Mizon Hyaluronic Acid 100 -seerumi sisältää 50% hyaluronihappoa. Tämä ihossa luonnollisesti esiintyvä aine vähenee ikääntymisen myötä, jolloin iho kuivuu helpommin ja se menettää joustavuuttaan. Seerumi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja terveyttä tehden ihosta täyteläisen sekä nuorekkaamman näköisen.

.

Snail Recovery Gel Cream:

Mizon Snail Recovery Gel Cream on geelivoide, joka rauhoittaa ja tasapainottaa kasvojen ihoa. Voide auttaa korjaamaan ihovaurioita tehden ihosta sileämmän ja terveemmän.

Tämä Mizonin suosittu kasvovoide sisältää 80% etanaseerumia, joka on rakastettu ainesosa ihonhoidossa. Etanaseerumi edistää ihon paranemista ja uusiutumista. Se vähentää aknearpien, pigmenttimuutosten ja hienojen juonteiden näkymistä kasvoilla. Snail Revovery Gel Cream sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle, akne- ja sekaiholle.

.

Apple Smoothie Peeling Gel:

Apple Smoothie -kuorintageeli sisältää hedelmähappoja ja kasviuutteita, jotka kuorivat, puhdistavat ja heleyttävät ihoa.Apple Smoothie Peeling Gel ei sisällä ihoa ärsyttäviä rakeita tai voimakkaita kemikaaleja.  Mieto koostumus ja tuoksu sopivat kaikille ihotyypeille.

.

Enjoy Vital-up Time Calming Mask:

Mizon Enjoy Vital-up Time Calming Mask -liinanaamio sisältää propolista eli mehiläisten valmistamaa kittivahaa, joka tunnetaan sen rauhoittavasta vaikutuksesta ihonhoidossa. Calming Mask -liinanaamio on hyvä valinta ongelmaiholle, sillä se auttaa vähentämään ihotulehduksia edistäviä ärsykkeitä.

.

Dust Clean Up Deep Cleansing Mask:

Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing Mask -kangasnaamio muodostaa kasvoille kuplivan vaahdon, joka syväpuhdistaa ihohuokoset liasta.  Kangasnaamion sisältämä moringauute puhdistaa ihohuokosia ja AHA-hapot (hedelmähapot) auttavat kuorimaan iholta kuollutta ihosolukkoa. Ne myös kirkastavat ihon sävyä ja edistävät ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Poreilevan naamion jälkeen kasvojen iho jää puhtaaksi ja pehmeäksi.

.

Let Me Out Blackhead Peel-Off Mask:

Mizon Let Me Out Blackhead Peel-Off Mask -mustapäälaastari poistaa nenältä musta- ja valkopäät. Sen sisältämät hiili ja kaoliinisavi poistavat tehokkaasti likaa ja rasvaa ihohuokosista. Savi myös hillitsee uusien mustapäiden ja epäpuhtauksien syntymistä.

.

Kaikilla ihonhoitoseteillä on erityishinta, joten säästät aina 20-30%

Lahjalaatikko - Bearel

Arvostelut


“Best Seller Box - Mizon”

*