Best Seller Box – Mizon

72,10 54,10 Sis. ALV 24%

  • Best Seller Box | Tuotesetti
  • Mizon
  • 5 tuotetta

Mizonin bestseller-tuotteet kätevästi yhdessä paketissa!  

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Best Seller Box – Mizon

Kauneusboksi

.

Kokosimme Best Seller -kauneusboksiin Mizonin suosituimpia tuotteita. Mukana ovat seerumi, kasvovoide, kuorinta-aine sekä kaksi kangasnaamiota. Tuotteiden yhteisarvo: 72,10€.

.

Best Seller Box sisältää 5 tuotetta:

Huom. Tuotekuvan Let Me Out -mustapäälastari ei enää kuulu ihonhoitosettiin, sillä niiden toimituksessa on pidempi katko.

.

Hyaluronic Acid 100:

Kevyt ja erittäin kosteuttava hyaluronihapposeerumi parantaa ihon joustavuutta, tekee ihosta täyteläisemmän ja auttaa ehkäisemään sen kuivumista. Mizon Hyaluronic Acid 100 -seerumi sisältää 50% hyaluronihappoa. Tämä ihossa luonnollisesti esiintyvä aine vähenee ikääntymisen myötä, jolloin iho kuivuu helpommin ja se menettää joustavuuttaan. Seerumi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja terveyttä tehden ihosta täyteläisen sekä nuorekkaamman näköisen.

.

Snail Recovery Gel Cream:

Mizon Snail Recovery Gel Cream on geelivoide, joka rauhoittaa ja tasapainottaa kasvojen ihoa. Voide auttaa korjaamaan ihovaurioita tehden ihosta sileämmän ja terveemmän.

Tämä Mizonin suosittu kasvovoide sisältää 80% etanaseerumia, joka on rakastettu ainesosa ihonhoidossa. Etanaseerumi edistää ihon paranemista ja uusiutumista. Se vähentää aknearpien, pigmenttimuutosten ja hienojen juonteiden näkymistä kasvoilla. Snail Revovery Gel Cream sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle, akne- ja sekaiholle.

.

Apple Smoothie Peeling Gel:

Apple Smoothie -kuorintageeli sisältää hedelmähappoja ja kasviuutteita, jotka kuorivat, puhdistavat ja heleyttävät ihoa.Apple Smoothie Peeling Gel ei sisällä ihoa ärsyttäviä rakeita tai voimakkaita kemikaaleja.  Mieto koostumus ja tuoksu sopivat kaikille ihotyypeille.

.

Enjoy Vital-up Time Calming Mask:

Mizon Enjoy Vital-up Time Calming Mask -liinanaamio sisältää propolista eli mehiläisten valmistamaa kittivahaa, joka tunnetaan sen rauhoittavasta vaikutuksesta ihonhoidossa. Calming Mask -liinanaamio on hyvä valinta ongelmaiholle, sillä se auttaa vähentämään ihotulehduksia edistäviä ärsykkeitä.

.

Dust Clean Up Deep Cleansing Mask:

Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing Mask -kangasnaamio muodostaa kasvoille kuplivan vaahdon, joka syväpuhdistaa ihohuokoset liasta.  Kangasnaamion sisältämä moringauute puhdistaa ihohuokosia ja AHA-hapot (hedelmähapot) auttavat kuorimaan iholta kuollutta ihosolukkoa. Ne myös kirkastavat ihon sävyä ja edistävät ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Poreilevan naamion jälkeen kasvojen iho jää puhtaaksi ja pehmeäksi.

.

.

Kaikilla ihonhoitoseteillä on erityishinta, joten säästät aina 20-30%

Huomioithan, että kauneusboksin tuotteiden sisältö voi ajoittain vaihtua. Vaikka pyrimme pitämään verkkokaupan tuotekuvaukset ajantasalla, ajoittaiset viivästykset kuvauksissa ovat mahdollisia. Saatamme korvata jonkin boksin tuotteen toisella vastaavalla tuotteella, jos kaikkia tuotteita ei ole tilaushetkellä saatavilla.

Arvostelut


“Best Seller Box - Mizon”

*