Best Seller Box – Mizon

80,50 64,40 Sis. ALV 24%

  • Best Seller Box | Tuotesetti
  • Mizon
  • 7 tuotetta

Best Seller tuotteet kätevästi yhdessä paketissa!

 

Varasto loppu

Best Seller Box – Mizon

 

Sisältää:

Mizon tunnetaan parhaiten sen poikkeuksellisen korkeasta laadusta ja innovatiivisista tuotteista. Monet Mizonin tuotteet kuten All in One Snail Repair Cream sekä Hyaluronic Acid 100-seerumi ovat olleet kulttisuosikkeja Etelä-Koreassa. Nämä ovat myös Bearelin myydyimpiä tuotteita. Mizonilta löydät tehokkaita ihonhoitotuotteita oman ihosi tarpeisiin. Testattuasi yhtä tuotetta, huomaat haluavasi lisää!

Kokosimme Best Seller -kauneusboksiin Mizonin suosituimpia ja hyväksi todettuja ihonhoitotuotteita.

 

Best Seller Box sisältää 7 tuotetta:

 

All in One Snail Repair Cream 35ml:

Mizon All In One Snail Repair Cream hoitaa kasvojen hienoja juonteita, uudistaa ja tasoittaa ihoa. Kasvovoide sisältää 92% etanaseerumia, joka tunnetaan sen kyvystä kosteuttaa ja edistää ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Etanaseerumi hoitaa tehokkaasti pieniä juonteita ja auttaa tekemään ihosta tasaisemman sävyisen. Se poistaa punoitusta ja taistelee aknearpia sekä näppylöitä vastaan.

Hyaluronic Acid 100:

Kevyt ja erittäin kosteuttava hyaluronihapposeerumi parantaa ihon joustavuutta, tekee ihosta täyteläisemmän ja auttaa ehkäisemään sen kuivumista. Mizon Hyaluronic Acid 100 -seerumi sisältää 50% hyaluronihappoa. Tämä ihossa luonnollisesti esiintyvä aine vähenee ikääntymisen myötä, jolloin iho kuivuu helpommin ja se menettää joustavuuttaan. Seerumi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja terveyttä tehden ihosta täyteläisen sekä nuorekkaamman näköisen.

Apple Smoothie Peeling Gel:

Apple Smoothie -kuorintageeli sisältää hedelmähappoja ja kasviuutteita, jotka kuorivat, puhdistavat ja heleyttävät ihoa.Apple Smoothie Peeling Gel ei sisällä ihoa ärsyttäviä rakeita tai voimakkaita kemikaaleja.  Mieto koostumus ja tuoksu sopivat kaikille ihotyypeille.

Snail Repair Eye Cream 15ml:

Mizon Snail Repair Eye Cream -silmänympärysvoide sisältää 80% etanaseerumia. Tässä Mizonin suosikki-silmänympärysvoiteessa on kevyt ja silkkinen koostumus, joten se sopii kaikille ihotyypeille. Silmänympärysvoide kosteuttaa ja auttaa vähentämään hienoja juonteita silmien ympärillä. Se auttaa myös kirkastamaan tummia silmänalusia.

Enjoy Vital-up Time Calming Mask:

Mizon Enjoy Vital-up Time Calming Mask -liinanaamio sisältää propolista eli mehiläisten valmistamaa kittivahaa, joka tunnetaan sen rauhoittavasta vaikutuksesta ihonhoidossa. Calming Mask -liinanaamio on hyvä valinta ongelmaiholle, sillä se auttaa vähentämään ihotulehduksia edistäviä ärsykkeitä.

Enjoy Vital-up Time Anti-Wrinkle Mask:

Mizon Vital-Up Time Anti-Wrinkle Mask parantaa ihon joustavuutta ja ehkäisee ihon vanhenemista. Liinanaamio sisältää hoitavia ainesosia, kuten etanaseerumia, allantoiinia, hyaluronihappoa ja trehaloosia, jotka  ovat turvallisia ja luonnollisia ihon kosteuttajia ja auttavat silottamaan kasvojen ihon juoteita.

Let Me Out Blackhead Peel-Off Mask:

Mizon Let Me Out Blackhead Peel-Off Mask -mustapäälaastari poistaa nenältä musta- ja valkopäät. Sen sisältämät hiili ja kaoliinisavi poistavat tehokkaasti likaa ja rasvaa ihohuokosista. Savi myös hillitsee uusien mustapäiden ja epäpuhtauksien syntymistä.

 

Kaikilla ihonhoitoseteillä on erityishinta, joten säästät aina 20-30%

Lahjalaatikko - Bearel

 

 

Arvostelut


“Best Seller Box - Mizon”

*