Best Seller Box – The Skin House

107,50 86,00 Sis. ALV 24%

  • Best Seller Box | Tuotesetti
  • The Skin House
  • 5 tuotetta

Best Seller tuotteet kätevästi yhdessä paketissa!

Varastossa

Best Seller Box – The Skin House

 

Kauneusboksi sisältää 5 ihonhoitotuotetta.

The Skin Housen valmistaja Noksibcho Pharmaceutical on valmistanut ihonhoitotuotteita maailman vaativimmille asiakkaille (eteläkorealaisille) jo vuodesta 1979, joten tuotemerkin korkea laatu on taattu. The Skin House ei säästele luonnosta saatavien ainesosien käytössä. Turvalliset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet on kehitetty ylläpitämään ihon hyvinvointia ja nuorekkuutta sekä ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Kokosimme Best Seller -kauneusboksiin The Skin Housen suosituimpia ja hyväksi todettuja ihonhoitotuotteita!

Best Seller Box sisältää 5 tuotetta:

 

Lemon Sorbet Cleanser:

Puhdistusaine on koostumukseltaan kuin sorbettia, mutta kasvoille hierottaessa se sulaa nestemäiseksi öljyksi! Hellävarainen ja ihastuttavasti koostumustaan vaihtava puhdistusaine yksivaiheiseen kasvojen puhdistukseen. Et välttämättä tarvitse seuraavaksi vaahtopuhdistusainetta (kaksoispuhdistusta), vaan yksi kasvojen pesu riittää puhdistamaan meikin ja lian ihohuokosista.

Black Snail Bubble Mask:

Kasvoille poreilevan vaahdon muodostava Black Snail Bubble Mask puhdistaa ihohuokosia sekä kirkastaa ja tasapainottaa ihon rasvoittuvuutta. Black Snail Bubble Mask -naamio on iholle lisättäessä geelimäistä ja mustaa. Se alkaa hetken kuluttua muodostamaan pienen pieniä kuplia muuttuen harmaaksi ja pehmeäksi vaahdoksi. Tämä helppo ja nopea puhdistusnaamio vaahtoaa minuutin sisällä, jonka jälkeen voit hieroa kasvoja kostutetuin käsin ja huuhdella kasvot puhtaaksi.

Aloe Snail Mucin Gel:

Aloe Snail Mucin Gel on rauhoittava ja hoitava geelivoide, jonka tähtiainesosia ovat etanaseerumi ja aloen lehtiuute. Kasvovoiteen tarkkaan valitut kasviuutteet antavat iholle tehokasta suojaa ja kosteutusta, edistäen samalla ihon joustavuutta. Geelimäisen viilentävä kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Se parantaa ihon kosteustasapainoa ja hillitsee sen punoitusta. Juokseva ja kevyt voide imeytyy nopeasti ihoon tehden siitä sileämmän ja tasapainoisemman.

Marine Bounce Sleeping Pack:

Marine Bounce Sleeping Pack -yönaamio varmistaa ihon palautumisen yön aikana kosteutetuksi ja ravituksi. Yönaamio lataa ihoon kollageenia ja muita tehoaineita, jotka ehkäisevät ihon veltostumista. Aamulla herättyä iho on kosteutettu, pehmeä ja terveen säteilevä. Marine Bounce Sleeping Pack -yönaamion tehoainesosia ovat merikollageeni, merileväuute ja helmiäisuute.

Galagtomyces Eye Cream:

Korealaisten suosimaa fermentoitua Galactomyces-hiivauutetta sisältävä silmänympärysvoide ravitsee ja kirkastaa ihoa. Galactomyces Eye Cream tekee ihosta joustavamman ja kosteutetun. Silmänympärysvoiteen koostumus on keskipaksu koostumus imeytyy erinomaisesti ihoon ja jättää silmänympärysihon silkkisen pehmeäksi. Silmänympärysvoiteen sisältämä hyaluronihappo lisää ihon kosteutta ja adenosiini edistää joustavuutta. Yhdessä koivunmahlauutteen ja hiivauutteen kanssa ne jättävät ihon nuoremman ja kirkkaamman näköiseksi.

 

Kaikilla ihonhoitoseteillä on erityishinta, joten säästät aina 20-30%

 

Arvostelut


“Best Seller Box - The Skin House”

*