Cleansing Box – Puhdistuspari

45,80 36,00 Sis. ALV 24%

  • Cleansing Box | Tuotesetti
  • Kaikille ihotyypeille
  • 2 hoitotuotetta

Tehokas tuotepari kasvojen kaksoispuhdistukseen

Iholle hellävaraiset puhdistustuotteet puhdistavat kasvojen ihon auttaen sitä pysymään tasapainoisena ja kosteutettuna.

Vain 1 varastossa

Tuotesetti kaksoispuhdistukseen

 

Sisältää:

 

Kokosimme puhdistusparin The Skin Housen suosituista tuotteista. Essential Cleansing Oil ja Aloe Vera Bubble Foam Cleanser ovat täydellinen pari kaksoispuhdistusta varten ja molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

 

Essential Cleansing Oil -puhdistusöljy:

Essential Cleansing Oil poistaa keratiinin ja meikin kasvoilta. Hellävarainen, mutta tehokas puhdistusöljy auttaa myös poistamaan rasvaa sekä likaa ihohuokosten sisältä. Öljy liottaa huokosten sisältämät meikkijäämät, lian ja mustapäät tehden ihohuokosista puhtaamman ja pienemmän näköiset. Puhdistusöljyssä on silkkisen pehmeä koostumus ja miellyttävä raikas tuoksu.

Aloe Vera Bubble Foam Cleanser:

Aloe Vera Bubble Foam Cleanser on ylellisen vaahtoava puhdistusaine kaikille ihotyypeille. Puhdistaa kasvojen ihon tehokkaasti samalla kun sen sisältämät aktiiviset ainesosat kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Puhdistusvaahdon pehmeät kuplat poistavat hellävaraisesti ylimääräisen öljyn, lian ja muut epäpuhtaudet ihohuokosista.

 

Kaksoispuhdistuksesta:

Ensimmäisessä vaiheessa kasvoilta puhdistetaan puhdistusöljyllä meikki ja muu öljypohjainen lika. Kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa pestään meikitön iho puhdistusvaahdolla joka puhdistaa ihoon jääneet vesiliukoiset epäpuhtaudet.

Puhdistusöljy on erinomainen apu rasvoittuvankin ihon hoidossa, hellävarainen puhdistusöljy tasapainottaa ihoa ja ehkäisee ylimääräistä rasvoittumista. Puhdistusöljy irrottaa ihohuokosista talia ja mustapäitä, joita normaali puhdistusvaahto ei poista.  Puhdistusvaahto taas poistaa kasvoilta puhdistusöljyn jäämät ja muun lian. Kun iho on kunnolla puhdistettu, imeytyvät hoitotuotteetkin paremmin ja epäpuhtauksia ei synny yhtä helposti.

Kaksoispuhdistus helpottaa meikin poistoa ja ihon puhdistamista, ilman että ihoa joutuu hankaamaan ja ärsyttämään. Siksi kaksoispuhdistus on ideaali myös herkemmän ihon hoitoon!

 

 

Käyttö:

Hiero puhdistusöljyä kuiville kasvoille pyörivin liikkein 20-30 sekunnin ajan. Lisää hieman lämmintä vettä joukkoon ja huuhtele kasvot puhtaaksi. Pese kasvot seuraavaksi puhdistusvaahdolla ja huuhtele.

 

 

Arvostelut


“Cleansing Box - Puhdistuspari”

*