Holika Holika | Seed Blossom Fresh Cleansing Oil

19,70 Sis. ALV 24%

  • Holika Holika
  • Puhdistusöljy kasvoille
  • 300 ml

Ihoa rauhoittava ja hellävarainen puhdistusöljy jättää kasvoille puhtaan raikkaan tunteen.

Varastossa

Seed Blossom Fresh Cleansing Oil

Puhdistusöljy kasvoille

.

Seed Blossom Fresh Cleansing Oil -puhdistusöljy puhdistaa ja hoitaa ihoa samanaikaisesti. Se lievittää ihoärsytystä ja stressiä tehden ihosta pehmeän, puhtaan ja raikkaan tuntuisen. Iho pysyy puhdistuksen jälkeen kosteutettuna ja ravittuna.

.

Seed Blossom Fresh Cleansing Oil -puhdistusöljyn mieto koostumus sopii hyvin herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle. Sen raikas kukkaistuoksu ja silkkisen pehmeä koostumus tekevät kasvojen puhdistuksesta miellyttävän ja odotetun hetken.

.

Käytä puhdistusöljyä kaksoispuhdistukseen: pese kasvot ensin puhdistusöljyllä ja sen jälkeen vesipohjaisella puhdistusvaahdolla.

.

Iso 300 ml koko.

.

Käyttö:

Ota puhdistusöljyä kämmenelle muutaman painalluksen verran ja hiero pyörivin liikkein kasvoille. Kostuta kädet lämpimällä vedellä ja jatka hetki hieromista (puhdistusöljy muuttuu mainomaiseksi). Huuhtele kasvot puhtaaksi lämpimällä vedellä.

Ainesosat

Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sorbeth-30 Tetraoleate, Water, PEG-8 Diisostearate, PEG-12 Diisostearate, Hexyldecyl Myristoyl Methylaminopropionate, Butylene Glycol, Saussurea Involucrata Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Silybum Marianum Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Fragrance

Arvostelut


“Holika Holika | Seed Blossom Fresh Cleansing Oil”

*