Holika Holika Daily Fresh Citron Cleansing Foam

5,99 Sis. ALV 24%

  • Holika Holika
  • Puhdistusvaahto
  • 150 ml

C-vitamiinipitoinen puhdistusaine sopii päivittäiseen käyttöön rasvoittuvalle- ja sekaiholle. 

Varasto loppu

Daily Fresh Citron Cleansing Foam

Puhdistusaine kasvoille

.

Holika Holika Daily Fresh Citron Cleansing Foam on kasvot raikkaaksi jättävä vaahtopuhdistusaine päivittäiseen käyttöön.

Puhdistusvaahto sisältää C-vitamiinipitoista Yuzu -sitrushedelmän uutetta, jonka hedelmähapot auttavat poistamaan iholta kuollutta ihosolukkoa ja pitämään ihohuokoset puhtaampina. Puhtaat ihohuokoset myös näyttävät pienemmiltä.

.

Ominaisuuksiltaan Daily Fresh Citron Cleansing Foam sopii parhaiten rasvoittuvalle- ja sekaiholle. Se on antibakteerista ja mm. vähentää ihon rasvoittuvuutta, tasoittaa sävyeroja ja ehkäisee tukkeumia.


Käyttö:

Ota pieni määrä puhdistusainetta ja vaahdota se kostutettujen käsien välissä. Hiero puhdistusainetta pyörivin liikkein kasvoihin ja huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Käytä Daily Fresh Citron Cleansing Foam -puhdistusainetta sellaisenaan tai kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena.

Ainesosat

Water, Stearic Acid, Glycerin, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Myristic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-8, Polyquaternium-7, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, Citrus Junos Seed Oil, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, CI 19140, Phenoxyethanol, Fragrance

Arvostelut


“Holika Holika Daily Fresh Citron Cleansing Foam”

*