Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

All Kill Cleansing Clay To Foam | Holika Holika

8,95 Sis. ALV 24%

  • Holika Holika
  • Puhdistusaine/puhdistusnaamio kasvoille
  • Kaikille ihotyypeille
  • 60g

Kasvoille kuivahtava savi- ja kasviuutepohjainen puhdistusaine syväpuhdistaa ihohuokoset ja ehkäisee mustapäitä.

 

Varastossa

 

ALL KILL CLEANSING CLAY TO FOAM

 

All Kill Cleansing Clay To Foam puhdistaa kasvot mustapäistä kuivattamatta herkkääkään ihoa.

Sen lisäksi että ihohuokosesi puhdistuvat, pudistusaineessa on myös ihoa kosteuttavia ja virkistäviä ainesosia, joiden ansiosta iho ei tunnu kuivan kiristävältä käytön jälkeen!

 

All Kill Cleansing Clay To Foam:

– sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle.

– puhdistaa ihohuokosia jättämättä kiristävää tunnetta kasvoille.

– vähentää mustapäiden syntymistä.

– rauhoittaa ihon ärtyneisyyttä.

– kontrolloi ihon rasvoittuvuutta.

 

Puhdistusaineen kaoliinisavi ja Kanadan valkosavi poistavat helposti myrkkyjä, lian ja epäpuhtaudet ihohuokosista. Ne auttavat myös ehkäisemään mustapäiden syntymistä. Lootusuute vähentää ihoärsytystä, virkistää ja kosteuttaa sekä hillitsee ihon ylimääräistä talineritystä.

All Kill Cleansing Clay To Foam sisältää  myös kosteuttavaa macadamiapähkinän öljyä ja ihon ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevää sekä ihoa kirkastavaa riisiuutetta.

Käyttö:

Levitä meikittömälle tai meikatulle kasvojen iholle ja anna kuivua 3 minuuttia. Kostuta kasvoja sen jälkeen vedellä ja hiero kunnes tuote vaahtoaa. Huuhtele kasvot puhtaaksi lämpimällä vedellä.

 

Ainesosat

Water, Kaolin, Bentonite,lGlycerin, Stearic Acid,lMyristic Acid, 1,l2-Hexanediol, Titanium Dioxide,lPotassium Hydroxide, Polyvinyllalcohol, Canadian ColloidallClay, Fragrance, ButyleneiGlycol, Saccharomyces/Rice BranlFerment, Saponaria OfficinalisiExtract, Nymphaea CoeruleaiFlower Extract, PEG-8,iCaprylyl Glycol, HelianthusiAnnuus (Sunflower) SeedlExtract, PPG-1-PEG-9 LauryllGlycol Ether, HederalHelix (Ivy) Extract,iSodium Polyacrylate, DisodiumlEDTA, Allantoin, CamelliaiJaponica Seed Oil,lAlteromonas ferment extract,lPhytic Acid.

Arvostelut


“All Kill Cleansing Clay To Foam | Holika Holika”

*