KOCOSTAR Strawberry Slice Mask Sheet

Arvio 4.29 5:stä perustuen 7 asiakkaan arvioon.
(7 tuotearviota)
4.29 out of 5

4,90 3,90 Sis. ALV 24%

 • KOCOSTAR
 • Slice Sheet Mask | Viipalenaamio
 • 12 kpl

Varasto loppu

 

KOCOSTAR STRAWBERRY SLICE MASK SHEET

 

KOCOSTAR Strawberry Slice Mask Sheet -viipalenaamioita voi käyttää kasvoille tai vartalolle kosteutusta tarvitseville alueille. Hauskat mansikan näköiset lappuset pysyvät hyvin paikallaan ja niillä voi hoitaa helposti myös esimerkiksi käsien tai jalkojen ihoa.

Mansikkanaamioissa on runsaasti ihoa kirkastavaa ja heleyttävää mansikkauutetta.

 

KOCOSTAR Strawberry Slice Mask Sheet

Pakkauksessa on 12 yksittäistä naamioviipaletta kasvoille ja vartalolle.

 

Käyttö:

Asettele naamiolappuset puhtaalle iholle kasvoveden (ja seerumin) jälkeen. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista.

 

7 reviews for KOCOSTAR Strawberry Slice Mask Sheet


 1. 5 / 5

  :

  Ihana ja hieman erilainen sheet mask. Kauniit mansikkanaamion palaset asetellaan kasvoille haluamalleen kohdalle. Huumaava tuoksu! Voit käyttää näitä myös esim. säärille lisäkosteutuksena!

 2. 5 / 5

  :

  Kuin kesän makeimmat mansikat, keksiliäisyys palkitaan viipaleidealla, joten käyttäjä voi valita mihin kohtiin slicet asettaa kasvoille, ja hoitaa juuri ongelmakohtia.

 3. 5 / 5

  :

  hauska naamio + heleyttää ja kosteuttaa ihoa ihanasti, tekee ihosta pehmeämmän sekä kimmoisamman näköinen! ihana mansikkainen tuoksu , lempi naamioitani !

 4. 5 / 5

  :

  Aivan loistava ja helppo tapa saada pikakaunistusta iholle!😍 Naamioviipaleet tuoksuvat hyvältä ja kiinnittyvät iholle ongelmitta. Viipaleiden koon ansiosta tämä naamio mahdollistaa erittäin täsmällisen hoidon iholle, niin kasvoihin kuin vartalollekin. Suosittelen! Hinta-laatusuhteeltaan aivan priimaa!

 5. 3 / 5

  :

  Tuote oli hauskan erilainen ja siksi tuotetta halusin kokeilla. Tuote laitetaan kasvoille pieninä palasina niihin kohtiin jotka kaipaavat kosteutusta. Käytin tuotetta saunan jälkeen rauhoittamaan ihoa, mutta tuote ei toiminut minun herkäklä iholla, vaan alkoi kirvelemään. Tuote on kuitenkin toiminut kavereillani. Itse tykkään enemmän kokonaisista kasvonaamioista joissa kosteutuu koko kasvojen alue. Tuote ei sisältänyt myöskään niin paljoa hoitonestettä kuin muut kokeilemani sheetmaskit.

 6. 2 / 5

  :

  Erilainen, ihanan näköinen naamio ja hauska kokemus, mutta itse en käyttäisi uudestaan. Koko kasvojen alue tarvitsee kosteutusta, joten nämä palat eivät toimineet minulle

 7. 5 / 5

  :

  Jännä tuote ja kivan näköinen! Kätevä käyttää, tuntui kosteuttavalta.

Kirjoita arvostelu “KOCOSTAR Strawberry Slice Mask Sheet”

*