Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

Mizon | Acence Blemish Out Pink Spot -hoitotuote finneille

23,90 Sis. ALV 24%

  • Mizon
  • Hoitotuote finneille
  • 30 ml

Finnien päälle lisättävä hoitotuote rauhoittaa tulehdusta ja edesauttaa ihon paranemista.

Varastossa

Compare

Acence Blemish Out Pink Spot

Hoitotuote finneille

 

Acence Blemish Out Pink Spot -hoitotuote eliminoi finnit kasvojen iholta. Hoitotuotetta taputellaan finnin päälle tästämä, joten se estää tulehduksen pahenemista ja parantaa alla olevaa ihoa.

Acence Blemish Out Pink Spot rauhoittaa finnin yön aikana ja hoitaa tulehdusta tehokkaasti. Tuote koostuu kahdessa kerroksessa olevista vaikuttavista aineista. Päällä oleva keltainen neste sisältää AHA- ja BHA-happoja, jotka poistavat iholta kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Alla oleva vaaleanpunainen pulverimainen aine rauhoittaa tulehdusta.  Kastamalla vanupuikon pulloon, siihen tarttuu molempia aineita ja voit taputella tuotetta suoraan finnin päälle. (Pulloa ei kuulu ravistaa ennen käyttöä!)

 

Acence Blemish Out Pink Spot:

– täsmähoitaa finnejä

– ehkäisee tulehduksen leviämistä

– helppo käyttää, vaikuttaa yön aikana

– auttaa saavuttamaan puhtaan ja hyvinvoivan ihon

– dermatologisesti testattu

 

Mizonin Acence-sarjan tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuista patentoitua ACNATURAL -kaavaa ja ne sisältävät turvallisia ja luonnollisia ainesosia. Tuotesarja on suunniteltu erityisesti  rauhoittamaan ja suojaamaan ärtynyttä ihoa, tasapainottamaan ihon talintuotantoa, ja säilyttämään ihon hyvinvoinnille tärkeää kosteutta.

 

Käyttö:

Älä ravista pulloa ennen käyttöä. Kasta vanupuikko pullon pohjaan asti, niin että se osuu molempiin kerroksiin. Taputtele tuotetta finnin päälle, anna sen vaikuttaa yön yli ja pese kasvot aamulla puhtaaksi.

 

 

Mizon Acence-sarjan tuotteita:

Mizon Acence Derma Clearing Toner -kasvovesi

Ainesosat

Arvostelut


“Mizon | Acence Blemish Out Pink Spot -hoitotuote finneille”

*