Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

Mizon | Enjoy Vital Up Time Soothing Mask

Arvio 4.33 5:stä perustuen 3 asiakkaan arvioon.
(3 tuotearviota)
4.33 out of 5

2,50 Sis. ALV 24%

 • Mizon
 • Kangasnaamio | Sheet Mask
 • 23ml
 • Herkälle ja ärsyyntyneelle iholle

Soothing-liinanaamio rauhoittaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa.

Varastossa

Compare

 

MIZON ENJOY VITAL-UP TIME SOOTHING MASK

 

LAVENTELI

Mizon Enjoy Vital-Up Time Soothing -liinanaamio sisältää laventeli-uutetta, joka tunnetaan sen kyvystä lievittää iho-ongelmia ja parantaa haavoja. Laventelia pidetään luonnollisena kivunlievittäjänä ja se rauhoittaakin tehokkaasti herkkää ihoa.

 

Enjoy Vital-Up Time Soothing Mask

– sisältää laventeli-uutetta

– rauhoittaa ihoa

– auttaa lievittämään stressiä

 

Tencel-kuidusta valmistettu liinanaamio on koostumukseltaan hyvin pehmeä kasvojen ihoa vasten. Liinanaamio imeyttää tehokkaasti ihoon sen sisältämän, Mizonin kaikkiin Enjoy Vital-Up Time -liinanaamioioihin kuuluvan, Vital-essencen. Soothing-naamio sisältää runsaasti Vital-essenceä, joka auttaa tekemään ihosta terveemmän.

 

LIINANAAMION VITAL-ESSENCE SISÄLTÄÄ:

1. allantoiinia, joka auttaa parantamaan ihon kuntoa.

2. trehaloosia, joka on turvallinen ja luonnollinen ihoa kosteuttava ainesosa.

3. hyaluronihappoa, joka on ihon tehokas kosteuttaja. Se pystyy sitomaan itseensä 1000 kertaisen määrän vettä.

4. SC-glukaania, joka rauhoittaa ja elvyttää ihoa kuivaa ihoa.

 

Käyttö:

Kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen, aseta liinanaamio kasvoillesi ja anna sen vaikuttaa noin 10-20 minuuttia. Poista naamio ja taputtele jäljelle jäänyt essence imeytymään ihoon. Ei tarvitse huuhdella pois. Lisää halutessasi lopuksi muut ihonhoitotuotteet.

 

Ainesosat

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, BIS-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Carbomer, Trehalose, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Fragrance, Disodium EDTA, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Beta-Glucan

3 reviews for Mizon | Enjoy Vital Up Time Soothing Mask


 1. 5 / 5

  :

  Parhaaksi todettu liinanaamio minun iholle. Käytän rentoutumiseen yövuorojen jälkeen. Suosittelen erityisesti stressistä kärsiville kasvoille!

  Protip: Lämmittäkää naamiota hetki ennen pakkauksen avaamista kuuman veden alla niin se on miellyttävämpi laittaa lämpimänä kasvoille ja parantaa ainakin itsellä rentoutumishetkeä huomattavasti.

 2. 3 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Liina oli paksumpi kuin aikaisemmin kokeilemani kangasnaamiot eikä se tahtonut pysyä itsestään paikoillaan koko vaikutusaikaa. Jouduin useaan otteeseen painelemaan sitä takaisin paikoilleen. Tämä voi toki johtua myös kasvojeni muodosta. Oma tuotteeni ei ollut niin kostean oloinen kuin aikaisemmat kokemukseni liinanaamioista.

  Tuote ei ollut mielestäni superhuono muttei erinomaisen loistavakaan. Koin sen ehkä hieman mitäänsanomattomaksi.

 3. 5 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Tästä tuli heittämällä lempinaamioni! Maski on paksumpi kuin muut, minkä vuoksi se ei pysynyt kasvojen alaosasta niin hyvin paikoillaan. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, varsinkaan siinä vaiheessa, kun maskin jälkeen iho tuntuu aivan uskomattoman kosteutetulta. Odotukset ei ollut suuret tämän naamion kanssa, mutta tulee ehdottomasti ostettua uudelleen.

Kirjoita arvostelu “Mizon | Enjoy Vital Up Time Soothing Mask”

*