Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

Mizon | Snail Repair Foam Cleanser

10,90 Sis. ALV 24%

  • Mizon
  • Kasvojen puhdistusvaahto
  • 60ml

Snail Repair Foam Cleanser -puhdistusaine puhdistaa kasvot meikistä ja liasta.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Compare

 

MIZON SNAIL REPAIRING FOAM CLEANSER

KASVOJEN PUHDISTUSVAAHTO

 

Mizon Snail Repair Foam Cleanser -puhdistusvaahto puhdistaa kasvot tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Puhdistusvaahto sopii parhaiten sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle, sillä se auttaa puhdistamaan ihohuokosia ja mustapäitä.

 

Snail Repairing Foam Cleanser

Puhdistusaine sisältää meidän suosikkiainesosaa: etanaseerumia. Tämä aktiiviaine on monipuolinen ja erinomainen apu monenlaiseen iho-ongelmaan. Etanaseerumi auttaa korjaamaan ihovaurioita ja tekee ihosta eloisamman ja kosteutetun. Etanaseerumi sisältää runsaasti proteiineja ja glykolihappoa, jotka auttavat parantamaan ihon kiinteyttä ja joustavuutta. Puhdistusaine sisältää myös kasviuutteita, kuten miedosti kuorivaa papaijaa ja antioksidanttirikasta vihreä tee -uutetta, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.

Vaikka kyseessä on puhdistusaine, eivätkä aktiiviaineet viivy kauaa iholla, on kasvojen puhdistus hyvin tärkeä vaihe ihonhoitorutiinissa ja siksi olisi tärkeää kiinnittää huomiota puhdistustuotteiden valintaan. Snail Repairing Foam Cleanser on nimensä mukaisesti vaahtoputsari. Vaahdot saattavat olla liian puhdistavia kuiva- / herkkäihoisille, mutta Snail Repairing -puhdistusvaahdon aktiiviaineet tekevät siitä hellävaraisemman.

Lisää kasvoille kasvojen pesun jälkeen haluamasi ihonhoitotuotteet: kasvovesi, essence, seerumi, kasvovoide.

 

Tehokas puhdistaja

Snail Repairing Foam Cleanser -puhdistusaine on tuubista ulos puristettaessa melko paksua. Puhdistusaineen tahmean sitkeä koostumus muuttuu vettä kasvoille lisättäessä runsaaksi vaahdoksi, joka puhdistaa jokaisen sopukan kasvoiltasi kulmakarvoista nenän pieliin.

 

Riittoisa puhdistusaine

Snail Repair Foam Cleanser on hyvin riittoisaa. Herneen kokoinen määrä riittää pesemään koko kasvojen ja kaulan ihon meikistä ja muista epäpuhtauksista.

 

Snail Repair Foam Cleanser:

– Sopii parhaiten normaalille, seka- ja rasvoittuvalle iholle.

– Erinomainen puhdistusteho

– Kasvojen iho tuntuu putipuhtaalta, muttei kiristävän kuivalta pesun jälkeen.

– Sisältää etanaseerumia ja kasviuutteita, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa.

 

Käyttö:

Hiero Snail Repairing Foam Cleanser -puhdistusainetta pyörivin liikkein kostutetuille kasvoille ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Lisää kasvoille seuraavaksi kasvovesi. 

Jos teet kaksoispuhdistuksen, pese kasvot ensin kasvojen puhdistusöljyllä ja sen jälkeen Snail Repair Foam Cleanser -puhdistusvaahdolla.

Snail Repair Foam Cleanser on sopii hyvin käytettäväksi konjac-sienen kanssa. Konjac-sieni vaahdottaa puhdistusaineen, jolloin sitä tarvitaan vain pienen pieni määrä.

 

Ainesosat

Water, Stearic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Butylene Glycol, Sodium Polyacrylate. Myristic Acid, Lauric Acid, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Propylene Glycol, Cocoamidopropyl Betaine, Peg-14m, Snail Secretion Filtrate, Polysorbate 20, Polyquaternium-7, Hydroxypropyl Methylcellulose, Gypsophila Paniculata Root Extract, Carica Papaya, Ivy Extract, Plant Extract, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Achillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Ethanol, Camellia Sinensis, Disodium Edta, Fragrance

Arvostelut


“Mizon | Snail Repair Foam Cleanser”

*