Neogen SUR.MEDIC Intensive Firming Sauce Modeling Mascream

10,90 5,45 Sis. ALV 24%

  • Neogen
  • Modeling mask | rubber mask
  • korealainen kuminaamio
  • Anti-age
  • 60g + 9g

Kiinteyttävä ja kosteuttava kasvonaamio syntyy sekoittamalla itse pakkauksen ainesosat. Juokseva hoitoneste hyytyy kasvoille imeyttäen ihoon sen tehoainesosat.

Varasto loppu

Neogen SUR.MEDIC Intensive Firming Sauce Modeling Mascream

Rubber mask | kuminaamio

 

 

Intensive Firming Sauce Modeling Mascream on itse sekoitettava kasvoille hyytyvä naamio, joka kiinteyttää ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Sen tehoainesosat (peptidit, hydrolysoitu kollageeni ja hyaluronihappo) parantavat ihon kiinteyttä ja kosteustasapainoa, silottavat hienoja juonteita ja edistävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Kasvonaamio on helppo tehdä milloin ja missä vain! Naamion tekemiseen et tarvitse muuta kuin pakkauksen mukana tulevat ainekset (seerumi ja kasvovoide). Pakkaus itsessään toimii kuppina, jossa ainesosat sekoitetaan mukana tulevalla muovilusikalla.

Kun Firming Sauce Modeling Mascream -naamion levittää kasvoille, se alkaa hetkisen kuluttua asettumaan ja hyytyy helposti poistettavaksi kuminaamioksi.

 

Pakkaus sisältää:

– pussi 1 (kosteuttava voide)

– pussi 2 (kiinteyttävä seerumi)

– kuppi

– lusikka

 


 

Käyttö:

1. Sekoita pussien sisältö mukana tulevassa kupissa käyttämällä pakkauksen muovilusikkaa.

2. Levitä sekoitettu naamio koko kasvoille (kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen). Aloita levittämällä ensin poskien alueelle ja jatka siitä leualle, otsalle ja lopuksi nenälle.

3. Anna naamion kovettua ja vaikuttaa noin 15 minuuttia ennen poistamista. Jatka hoitoa haluamillasi ihonhoitotuotteilla.

 

Ainesosat

Pussi 1: Water, Glycerin, PEG-75, Algin, Potassium Chloride, Dipropylene Glycol, Nelumbium, Speciosum Flower Extract, Copper Tripeptide-1, Oenothera Biennis (Evening Primerose) Oil, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tetrapotassium Pyrophosphate, Disodium Edta, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Glycerin, Fragrance

Pussi 2: Cetyl Ethylhexandate, PEG-8 Glyceryl Isostearate, Silica Dimethyl Silylate, Calcium Sulfate, Water, Tetrapotassium Pyrophosphate, Butylene Glycol, Coptis Japonica Extract, Cyandcobalamin, Hydrolized Collagen, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Hydrogenated Lecithin, Sodium, Hyaluronate, Dextrin, Hydroxypropyl Methylcellulose, Arginine, Calcium Carbonate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance

Arvostelut


“Neogen SUR.MEDIC Intensive Firming Sauce Modeling Mascream”

*