Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

Secret Key | Tea Tree Refresh Calming Toner

16,90 Sis. ALV 24%

  • Secret Key
  • Kasvovesi
  • 248 ml

Erityisesti rasvoittuvalle, seka- ja ongelmaiholle suunnattu puhdistava ja rauhoittava kasvovesi.

Varastossa

Tea Tree Refresh Calming Toner

Kasvovesi

 

Tea Tree Refresh Calming Toner -kasvovesi on suunnattu rasvoittuvalle, seka- ja ongelmaiholle. Kasvovesi antaa iholle sen tarvitsemaa kosteutta ja puhdistaa ihohuokosia samalla ehkäisten uusien epäpuhtauksien syntymistä.

Pääainesosat teepuu-uute, teepensaan lehtiuute ja aloen lehtiuute tasapainottavat, hoitavat ja rauhoittavat ihoa.  Teepuu-uute edesauttaa myös pienten ihotulehduksien paranemista ja pitää kasvojen ihon puhtaampana.

Tea Tree Refresh Calming Toner puhdistaa ja valmistelee ihon seuraavaksi lisättäviä hoitotuotteita varten parantamalla niiden vaikutusta ja imeytymistä.

 

Käyttö:

Lisää Tea Tree Refresh Calming Toner -kasvovettä vanulapun tai käsien kautta kasvojen ja kaulan iholle. Lisää seuraavaksi muut kasvojenhoitotuotteet.

Ainesosat

Tea Tree Leaf Water, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Willow Bark Extract, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata, Ulmus Campestris, Zanthoxylum Piperitum Peel Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata Extract, 4-Terpineol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Nonoxynol-12, Lemon Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Althaea Rosea, Aloe Barbadensis, Disodium EDTA, Fragrance

Arvostelut


“Secret Key | Tea Tree Refresh Calming Toner”

*