Secret Key | Tea Tree Refresh Calming Toner

14,90 Sis. ALV 24%

  • Secret Key
  • Kasvovesi
  • 248 ml

Erityisesti rasvoittuvalle, seka- ja ongelmaiholle suunnattu puhdistava ja rauhoittava kasvovesi.

Varasto loppu

Tea Tree Refresh Calming Toner

Kasvovesi

 

Tea Tree Refresh Calming Toner -kasvovesi on suunnattu rasvoittuvalle, seka- ja ongelmaiholle. Kasvovesi antaa iholle sen tarvitsemaa kosteutta ja puhdistaa ihohuokosia samalla ehkäisten uusien epäpuhtauksien syntymistä.

Pääainesosat teepuu-uute, teepensaan lehtiuute ja aloen lehtiuute tasapainottavat, hoitavat ja rauhoittavat ihoa.  Teepuu-uute edesauttaa myös pienten ihotulehduksien paranemista ja pitää kasvojen ihon puhtaampana.

Tea Tree Refresh Calming Toner puhdistaa ja valmistelee ihon seuraavaksi lisättäviä hoitotuotteita varten parantamalla niiden vaikutusta ja imeytymistä.

 

Secret Key Tea Tree Refresh Calming Toner

 

 

 

Tea Tree Fresh Calming Toner

– rauhoittaa tulehdusta

– poistaa ylimääräistä ölyisyyttä

– puhdistaa ja raikastaa

– hoitaa finnejä ja epäpuhtauksia

– sopii aknelle ja rasvoittuvalle iholle.

 

Käyttö:

Lisää Tea Tree Refresh Calming Toner -kasvovettä vanulapun tai käsien kautta kasvojen ja kaulan iholle. Lisää seuraavaksi muut kasvojenhoitotuotteet.

Ainesosat

Tea Tree Leaf Water, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Willow Bark Extract, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata, Ulmus Campestris, Zanthoxylum Piperitum Peel Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata Extract, 4-Terpineol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Nonoxynol-12, Lemon Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Althaea Rosea, Aloe Barbadensis, Disodium EDTA, Fragrance

Arvostelut


“Secret Key | Tea Tree Refresh Calming Toner”

*