Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

SG Ultimate Black Suction Mask Peel-off -naamio

16,90 Sis. ALV 24%

  • SG
  • Peel-off mask
  • Iholta poisvedettävä mustapäänaamio
  • 60g

Aito korealainen musta Peel-off Mask poistaa mustapäitä ja auttaa supistamaan ihohuokosia.

Varastossa

 

SG ULTIMATE BLACK SUCTION MASK

 

Superpuhdistava hiilipohjainen mustapäänaamio, joka vedetään pois kasvoilta.

Yksi ilahduttavimmista asioista on nähdä ihonhoitorutiinin tulokset heti. Levitä naamiota nenälle tai t-alueelle, anna kuivua kokonaan ja vedä kuivunut naamio pois. Naamio ottaa mukaansa mustapäitä, likaa, kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia.

Black Mask puhdistaa ihohuokoset mustapäistä, liasta ja kuolleesta ihosolukosta, hoitaa laajentuneita ihohuokosia ja tasapainottaa ihon öljyisyyttä.

 

Ultimate Black Suction Mask

Naamio sisältää epäpuhtaan ihon hoidossa suosittua mustaa hiiltä. Hiili vetää iholta pois likaa, myrkkyjä ja epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat aknea ja mustapäitä. Hiilen lisäksi naamiossa on mukana glyseriiniä, aloen lehtiuutetta ja teepensaan lehtivettä, joilla on kosteuttava ja rauhoittava vaikutus.

 

Riittoisa 60g pakkaus kestää käytössä pitkään.

 

 

Käyttö:

Käytä mustapäänaamiota kerran viikossa suihkun/saunan/kylvyn jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat auki lämmön vaikutuksesta.

Kasvojen pesun ja kuivauksen jälkeen, lisää naamiota niille alueille, joilla on mustapäitä (nenä/otsa). Anna naamion kuivua kokonaan (noin puoli tuntia) ja poista se vetämällä pois iholta. Pyyhi kasvot lopuksi kasvovedellä ja lisää haluamasi kasvojenhoitotuotteet.

 

 

Black Mask -mustapäänaamio

Tuoksuton, paksu ja tahmainen koostumus. Naamio levittyy tasaisesti iholle sormin tai naamiosiveltimen avulla.

Kuivunut naamio lähtee helposti vetämällä pois kasvoilta.

 

 

Ainesosat

Water, PVP, Polyvinyl Alcohol, Charcoal Powder, Butylene Glycol, Glycerin, Lithos Permum Erythrorhizon Root Extract, Morus Alba Bark Extract, Astra galus Mem Branaceus Root Extract, Angelica Gigas Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Camellia Sinensis Leaf Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Polysorbate 60, Polysorbate 80, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Fragrance

Arvostelut


“SG Ultimate Black Suction Mask Peel-off -naamio”

*