Sheet Mask Explorer -kangasnaamiosetti

16,44 12,90 Sis. ALV 24%

  • Sheet Mask Set
  • Kangasnaamiot 7 kpl
  • Arvo 16,44€

Varasto loppu

Sheet Mask Explorer

-kangasnaamiosetti

..

Sheet Mask Explorer -settiin kokosimme 7 erilaista kangasnaamioita. Pääset käyttämään monipuolisesti eri brändien naamioita ihon erilaisissa tarpeissa. Setin arvo on 16,44€.

..

A’pieu Icing Sweet Bar (watermelon)

Kasvojen ihoa pehmittävä, rauhoittava ja tasapainottava kangasnaamio sisältää mm. vitamiinirikasta vesimelonia ja granaattiomenaa.

..

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Charcoal

Pure Essence Mask Sheet Charcoal sisältää hiiltä, joka syväpuhdistaa ihoa ja samalla hillitsee epäpuhtauksien muodostumista. Hiili imee tehokkaasti rasvaa itseensä ja sillä on myös ihohuokosia supistavia ominaisuuksia.

..

Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing Mask

Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing Mask -kangasnaamio muodostaa kasvoille kuplivan vaahdon, joka syväpuhdistaa ihohuokoset liasta.  Kangasnaamion sisältämä moringauute puhdistaa ihohuokosia ja AHA-hapot (hedelmähapot) auttavat kuorimaan iholta kuollutta ihosolukkoa. Ne myös kirkastavat ihon sävyä ja edistävät ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Poreilevan naamion jälkeen kasvojen iho jää puhtaaksi ja pehmeäksi.

.

A’pieu Green Tea Milk One Pack Mask

A’PIEUn vihreän teen uutetta sisältävä kangasnaamio rauhoittaa ihoa ja auttaa parantamaan sen joustavuutta. Vihreän teen antioksidantit ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja parantavat sen vastustuskykyä. Maitomainen hoitoneste pehmittää, kosteuttaa ja ehkäisee ihon kuivumista.

.

Mizon Joyful Time Essence Mask Aloe

Joyful Time Essence Mask Aloe on kasvojen ihoa rauhoittava ja kosteuttava sheet mask. Naamio sisältää aloen lehtimehua, joka auttaa lievittämään pieniä ihotulehduksia, hillitsemään punoitusta ja parantamaan tehokkaasti auringon tai pakkasen vuoksi heikentynyttä kosteustasapainoa.

..

Holika Holika Juicy Mask Sheet Pomegranate

Juicy Mask Sheet Pomegranate -kangasnaamio ravitsee ja kosteuttaa kasvojen ihoa ja jättää ihon pehmeäksi. Naamio sisältää antioksidanttipitoista granaattiomenauutetta. Juicy Mask Sheet Pomegranate auttaa myös parantamaan ihon joustavuutta ja häivyttämään kasvojen ihon juonteita.

..

Mizon Joyful Time Essence Mask Aqua

Joyful Time Essence Mask Aqua -kangasnaamion tähtiainesosa on Sodium Hyaluronate. Se täyttää ihossa kollageenin ja elastaanin väliset raot parantaen samalla ihon elastisuutta ja kykyä sitoa kosteutta.

..

Huomoithan, että saatamme korvata jonkin sheet maskin toisella vastaavalla naamiolla, jos settiin kuuluvaa naamiota ei ole tilaushetkellä saatavilla.

..

Käyttö:

Käytä sheet maskeja 1-3 kertaa viikossa tai tee tehokuuri käyttämällä 1 naamio päivittäin. Aseta sheet mask puhtaalle iholle kasvoveden jälkeen. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja poista. Anna iholle jääneen hoitonesteen imeytyä ja lisää lopuksi kasvoille paksumpi kasvovoide.

Arvostelut


“Sheet Mask Explorer -kangasnaamiosetti”

*