Sheet Mask Explorer -kangasnaamiosetti

17,25 13,50 Sis. ALV 24%

  • Sheet Mask Set
  • Kangasnaamiot 7 kpl
  • Arvo 17,25€

Sheet Mask Explorer

-kangasnaamiosetti

..

Sheet Mask Explorer -settiin kokosimme 7 erilaista kangasnaamioita. Pääset käyttämään monipuolisesti eri brändien naamioita ihon erilaisissa tarpeissa. Setin arvo on 17,25€.

..

A’pieu Icing Sweet Bar (hanrabong)

Icing Sweet Bar Hanrabong sisältää sitrushedelmien uutteita, joiden vitamiinit hellivät ihoa. Kasvojen ihoa kirkastavassa ja puhdistavassa kangasnaamiossa on raikkaan sitruksinen tuoksu. Sen sisältämä taikapähkinäuute tasapainottaa ja hillitsee ihon liiallista rasvoittumista.

..

A’pieu Pore Deep Clear Black Charcoal Mask

Kasvoja puhdistava ja kirkastava Black Charcoal -kangasnaamio poistaa ihohuokosista likaa, talia ja kuollutta ihosolukkoa. Erinomaisesti ihoon tarttuva musta sheet mask sisältää ihoa rauhoittavaa kirkkaan väristä hoitoessenceä.

..

Frudia My Orchard Squeeze Mask Mango

Frudia My Orchard Squeeze Mask Mango-kangasnaamio sopii kaikille kosteuttamaan, kirkastamaan ja parantamaan ihon tekstuuria.

Kasvonaamio sisältää runsaasti hedelmäuutteita. Vaikuttavina ainesosina mm. mango, mustikka, banaani, sitruuna, minttu ja laventeli.

Hedelmäuutteiden lisäksi My Orchard Squeeze Mask Mango sisältää ihoa hellästi kuorivaa PHA-happoa, joka sopii myös herkästi punoittavalle iholle.

.

Holika Holika Juicy Mask Sheet Aloe

Juicy Mask Sheet Aloe -kangasnaamio rauhoittaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Kasvonaamio sisältää aloe-uutetta, joka mm. lievittää ihon punoitusta. Aloe-naamio sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se kosteuttaa ja rauhoittaa kuivuudesta, pakkasesta, auringosta tai hyönteisten puremista kutiavaa/arastavaa ihoa.

.

Mizon Joyful Time Essence Mask Rose

Joyful Time Essence Mask Rose -kasvonaamio kosteuttaa ja hoitaa ihoa monipuolisesti sopien kaikille ihotyypeille. Sheet mask sisältää kartanoruusu (rosa centifolia) -uutetta, jolla on myönteinen vaikutus ihon kosteustasapainoon. Naamio hoitaa myös ihohuokosia ja rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa.

..

Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing Mask

Kasvoilla kupliva kasvonaamio puhdistaa kasvoilta lian ja kuolleen ihosolukon. Pienen pienet kuplat tekevät ihosta puhtaan ilman ihoärsytystä.

Kangasnaamion sisältämä moringauute puhdistaa ihohuokosia ja AHA-hapot (hedelmähapot) auttavat kuorimaan iholta kuollutta ihosolukkoa. Ne myös kirkastavat ihon sävyä ja edistävät ihon omaa kollageenin tuotantoa.

..

A’pieu Coconut Milk One Pack Mask

A’Pieun Milk-sarjaan kuuluva sheet mask sisältää kookosuutetta, joka edistää ihon joustavuutta ja ravitsee ihoa. Sheet mask sisältää ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa maitomaista hoitonestettä ja siinä on ihana tuoksu.

Naamio jättää kasvojen ihon pehmeäksi ja terveen hehkuvaksi.

..

Huomoithan, että saatamme korvata jonkin sheet maskin toisella vastaavalla naamiolla, jos settiin kuuluvaa naamiota ei ole tilaushetkellä saatavilla.

..

Käyttö:

Käytä sheet maskeja 1-3 kertaa viikossa tai tee tehokuuri käyttämällä 1 naamio päivittäin. Aseta sheet mask puhtaalle iholle kasvoveden jälkeen. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja poista. Anna iholle jääneen hoitonesteen imeytyä ja lisää lopuksi kasvoille paksumpi kasvovoide.

Arvostelut


“Sheet Mask Explorer -kangasnaamiosetti”

*