Sheet Mask Explorer -kangasnaamiosetti

18,35 12,85 Sis. ALV 24%

  • Sheet mask set
  • Kangasnaamiot 7kpl
  • Alennus 30%

Varastossa

Sheet Mask Explorer

Kangasnaamiosetti

 

Sheet Mask Explorer -settiin kokosimme 7 erilaista kangasnaamioita. Pääset käyttämään monipuolisesti eri brändien naamioita aina, kun iho tarvitsee kosteutusta, elinvoimaa, täyteläisyyttä ja rauhoitusta.

 

A’pieu Icing Sweet Bar (Watermelon)

Kasvojen ihoa kosteuttava, ravitseva ja elävöittävä kangasnaamio sisältää mm. vesimelonia ja granaattiomenaa. Raikas ja ihon pehmeäksi jättävä Icing Sweet Bar sopii erinomaisesti myös aamunaamioksi!

 

The Orchid Skin Flower Balance sheet mask

Uutuusnaamio elävöittää ja tasapainottaa kasvojen ihoa. Sheet mask rauhoittaa tehokkaasti ihoa vitamiinipitoisten kukkauutteiden ja parsakaalin avulla antaen sille samalla suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

 

Mizon Joyful Time Essence Mask Pomegranate

Joyful Time Essence Mask Sheet Pomegranate -kangasnaamio hyödyntää granaattiomenan vitamiineja ja antioksidantteja. Antioksidantit suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta ja samalla ehkäisevät ihon vanhenemista ja ryppyjen muodostumista. Granaattiomena sisältää myös muita ihon ikääntymistä hidastavia ainesosia, kuten kuparia, jota tarvitaan kollageenin muodostuksessa.

 

Holika Holika After Sauna Mask sheet

Minttua, kurkkua ja limeä sisältävä kasvonaamio hoitaa ihoa saunan jälkeen ja auttaa palauttamaan ihohuokosten kiinteyden.

 

A’pieu White Milk One Pack

A’Pieun Milk-sarjaan kuuluva sheet mask sisältää maitouutetta, joka pehmittää ja kosteuttaa ihoa. Naamion aloen lehtiuute rauhoittaa punoittavia kasvoja. Fermentoitujen kasviuutteiden (hiivauute ja soijapapu-uute) aminohapot ja antioksidantit imeytyvät tehokkaasti ihoon hoitaen haitallisten ympäristötekijöiden aiheuttamia ihovaurioita, kuten epätasaista ihonsävyä.

 

A’pieu Lemon Slice Sheet Mask

A’pieun sitruunan muotoiset naamiosiivut kosteuttavat ja kirkastavat ihoa täsmänä, sillä voit asetella ne itse haluamillesi alueille. Lemon Slice Sheet Maskin pääainesosia ovat sitruunauute, malvanlehtiuute ja valkosalavan kuori. C-vitamiinirikas koostumus kirkastaa ja hoitaa ihoa.

 

Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid

Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid -kangasnaamion tähtiainesosa on Sodium Hyaluronate. Se täyttää ihossa kollageenin ja elastaanin väliset raot parantaen samalla ihon elastisuutta ja kykyä sitoa kosteutta. Sodium Hyaluronate on hyaluronihapossa esiintyvä pienimolekyylinen suola, joten se imeytyy normaalia hyaluronihappoa paremmin ihoon tehokosteuttaen ihoa.

Arvostelut


“Sheet Mask Explorer -kangasnaamiosetti”

*