The Skin House | Black Snail Bubble Mask – poreileva naamio

23,90 Sis. ALV 24%

  • The Skin House
  • Poreileva kasvonaamio
  • 100 ml

Black Snail Bubble Mask on etanaseerumia hyödyntävä kupliva kasvonaamio, joka puhdistaa ja tiukentaa ihohuokosia jättäen kasvojen ihon kosteutetuksi, kirkkaaksi ja pehmeäksi.

Varastossa

 

BLACK SNAIL BUBBLE MASK

Kupliva kasvonaamio

 

Kasvoille poreilevan vaahdon muodostava Black Snail Bubble Mask puhdistaa ihohuokosia, kirkastaa ja tasapainottaa ihon rasvoittuvuutta.

Black Snail Bubble Mask -naamio on iholle lisättäessä geelimäistä ja mustaa. Se alkaa hetken kuluttua muodostamaan pienen pieniä kuplia muuttuen harmaaksi ja pehmeäksi vaahdoksi.

Naamio puhdistaa iholta epäpuhtauksia ja autaa kontrolloimaan talintuotantoa. Bubble mask sisältää mm. ihonhoidon tähtiainetta, etanaseerumia, joka edistää ihon omaa solukiertoa, korjaa ihovaurioita ja jättää ihon kosteutetuksi. Kasvojen iho jää naamion jälkeen puhtaaksi, pehmeäksi ja kirkkaaksi.

 

The Skin House Black Snail Bubble Mask

 

Käyttö:

Levitä sopiva määrä Black Snail Bubble Mask -naamiota kuiville kasvoille kasvojen pesun jälkeen ja anna vaikuttaa noin minuutin ajan, kunnes naamio kuplii. Kostuta sen jälkeen hieman käsiä ja hiero kasvoja sormenpäillä muutaman minuutin ajan. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

 

FEATURED ON BLOGS & INSTAGRAM:

 

The Skin House Black Snail Bubble Mask The Skin House Black Snail Bubble Mask

Instagram: Bearelcom

Ainesosat

Water, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, Metyl Perfluorobutyl Ether, “Polyhydroxystearic Acid, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Isononanoate, Sodium Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Sodium Chloride”, Sodium Lauryl Sulfate, Butylene glycol, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Arginine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Panthenol, Xanthan GUM, Oryza Sativa (Rice) Extract, “Sesamum Indicum (Sesame), Seed Extract”, Black Soybean Extract, Charcoal powder, Snail Secretion Filtrate, Ethylhexylglycerin, Perfume

Arvostelut


“The Skin House | Black Snail Bubble Mask - poreileva naamio”

*