The Skin House | Homme Innofect Control Skin -kasvovesi

20,90 12,54 Sis. ALV 24%

  • The Skin House
  • Kasvovesi
  • Miehille
  • 130 ml

Miehille suunnattu kasvovesi kosteuttaa ihoa, hillitsee rasvoittuvuutta ja pienentää ihohuokosia. Tasapainoinen iho näyttää elastisemmalta ja nuoremmalta.

Varasto loppu

Homme Innofect Control Skin

Kasvovesi

 

The Skin House Homme Innofect Control Skin on miehille kehitetty kasvovesi yksinkertaiseen ja nopeaan kasvojen hoitoon. Kasvovesi kosteuttaa ihoa samalla hilliten sen rasvoittuvuutta ja talin tuotantoa. Sen sisältämät ainesosat myös auttavat tiukentamaan laajentuneita ihohuokosia.

Miesten ihossa on usein vähemmän kosteutta kuin naisilla, mutta se rasvoittuu helpommin. The Skin House Homme Innofect Control -tuotesarja auttaa tekemään karheasta kasvojen ihosta elastisemman, nuorekkaamman ja kirkkaamman.

 

Homme Innofect Control Skin Kasvovesi The SKin House

Kasvoveden pääainesosia ovat savi-mineraaliuute, alppitähtiuute, kiiltomalvan lehtiuute ja timjamiuute.

Savi-mineraaliuute rauhoittaa atooppista ekseemaa ja on tehokas ainesosa myös aknen hoidossa. Kasvi-ja hedelmäuutteet auttavat suojaamaan ja tasapainottamaan ihon öljy-kosteustasapainoa.

 

 

Kasvovettä käytetään sarjan toisena hoitotuotteena puhdistuksen jälkeen, ennen kasvovoidetta. Hoitava kasvovesi imeytyy ihoon nopeasti ja parantaa seuraavaksi lisättävän Control Lotion -kasvovoiteen imeytymistä.

Kiireisinä aamuina kasvojen hoitoon saattaa riittää myös pelkkä pesu ja Homme Innofect Control All-in-One Soother -hoitotuote.

 

 

Käyttö:

Taputtele Homme Innofect Control Skin -kasvovettä kasvoille käsin tai pyyhi iho kasvovedellä kostutetulla vanulapulla kasvojen pesun jälkeen. Jatka hoitoa Homme Innofect Control Lotion -kasvovoiteella.

Ainesosat

Water, Alcohol, Loess Extract, Butylene glycol, 1,2 Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Lilium Tigrinum Extract, Nelumbo Nucifera Seed Extract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Morus Alba Bark Extract, Portulaca Oleracea Extract, Disodium EDTA, Leontopodium Alpinum Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Vera Callus Culture Extract, Bambusa Vulgaris Callus Culture Extract, Ethylhexylglycerin, Perfume

Arvostelut


“The Skin House | Homme Innofect Control Skin -kasvovesi”

*