Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

Skin care Set: Oily/Acne Skin – Rasvoittuvalle iholle

90,00 69,00 Sis. ALV 24%

  • Kauneusboksi
  • Oily/Acne | Rasvoittuva iho ja akne
  • 11 kasvojenhoitotuotetta + 10 näytettä

Kokonaisvaltaista hoitoa rasvoittuvalle ja akneiholle!

Tehokkaat, mutta iholle hellävaraiset hoitotuotteet tasapainottavat, häivyttävät aknearpia ja tummentumia sekä parantavat ihon hyvinvointia.

Varasto loppu

Compare

 

SKINCARE SET: OILY/ACNE SKIN

KAUNEUSBOKSI RASVOITTUVALLE JA AKNEIHOLLE

 

Sisältää:

 

Rasvoittuva iho kiiltää ja siihen syntyy näppylöitä. Usein vaivana ovat myös laajentuneet ihohuokoset sekä musta- ja valkopäät. Kauneusboksi sisältää parhaiten toimivia ja huolellisesti valitsemiamme hoitotuotteita, jotka ovat erinomainen valinta rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Kauneusboksin tuotteet rauhoittavat, hillitsevät talintuotantoa ja antavat iholle sen tarvitsemaa kosteutusta. Lue tarkempaa tietoa boksin tuotteista klikkaamalla alla olevia linkkejä.

 

Kasvojenhoitosetin arvo on n. 90€.

Ostaessasi kauneusboksin rasvoittuvalle-/akneiholle säästät 21 euroa ja saat tilaukselle ilmaisen toimituksen.

 

Kauneusboksi sisältää:

Kaksoispuhdistus

– Missha | M Perfect BB Deep Cleansing Oil (105ml)

– A’Pieu | NonCo Tea Tree Cleansing Foam (80ml)

– Konjac-sieni kasvojen puhdistukseen

Puhdistava naamio

–  Missha | Rotorua Spa Mud mask -savinaamio (95g)

Kasvovesi

Mizon | Acence Derma Clearing Toner (150ml)

Näppylöiden ja mustapäiden hoito

– 2 x A’Pieu | NonCo Tea Tree Spot Patch

– TonyMoly | Egg Pore Nose Pack -mustapäälaastari

Kasvovoide

– Mizon All In One Snail Repair Cream (35ml)

Seerumi

– Mizon | Snail Repair Intensive Ampoule -näytteet (10 x 1ml)

Silmänympärysvoide

– Mizon | Snail Repair Eye Cream

Sheet mask

– Holika Holika | Juicy Mask Sheet Tea Tree -Teepuu

–  Missha | Pure Source Cell Sheet Mask Tea Tree – Teepuu

.

.

Kaksoispuhdistus

Korealaiseen ihonhoitoon kuuluu tärkeänä osana kasvojen kaksoispuhdistus. Ensin kasvot puhdistetaan öljypohjaisella puhdistuaineella ja seuraavaksi vaahto- tai maitopohjaisella.

Sen lisäksi, että kasvot puhdistuvat kunnolla liasta, kuolleesta ihosolukosta ja meikistä, on kaksoispuhdistuksesta monia hyötyjä. Öljypohjaisen puhdistusaineen käyttö on yleisestä käsityksestä poiketen erityisen tärkeää rasvoittuvan ja akneihon hoidossa. Öljy ei lisää näppylöitä vaan auttaa pääsemään eroon niistä. Puhdistusaineiden matala pH ehkäisee bakteereja ja tulehduksia.

Kauneusboksissa on mukana Misshan pienempi M Perfect BB Deep Cleansing Oil -puhdistusöljy. Isomman puhdistusöljyn (200ml) löydät täältä.

M Perfect BB Deep Cleansing Oil -puhdistusöljy

Missha | M Perfect BB Deep Cleansing Oil (105ml)

.

Vaihe 1:  Öljypohjainen puhdistusaine poistaa iholta ja ihohuokosista mm. ylimääräisen rasvan, meikin ja aurinkovoiteen. Vesipohjaiset puhdistusaineet eivät kykene puhdistamaan ihohuokosia öljypohjaisesta liasta, sillä vesi ja öljy eivät sekoitu.

Käyttö: Hiero puhdistusöljyä kuiville kasvoille. Lisää joukkoon hieman lämmintä vettja hiero samalla kasvoja pyörivin liikkein. Huuhtele kasvot puhtaaksi lämpimällä vedellä.

A'Pieu Nonco Tea Tree Cleansing Foam -puhdistusvaahto

A’Pieu | NonCo Tea Tree Cleansing Foam

.

Vaihe 2: Puhdistusvaahto puhdistaa kasvoilta vesipohjaisen lian ja hien. Teepuu-uutetta, laventelia, kamomillaa ja minttua sisältävä puhdistusaine rauhoittaa samalla ihon punoitusta.

Käyttö: Huuhdeltuasi kasvoilta öljypuhdistusaineen, lisää vaahtoputsaria kostealle iholle. Hiero kasvoja pyörivin liikkein ja huuhtele pois lämpimällä vedellä.

.

.

.

Konjac-sieni

Konjac-sieni Black Charcoal Missha

Konjac-sieni – Natural Soft Jelly Cleansing Puff

Ota kasvojen puhdistuksen toiseen vaiheeseen mukaan konjac-sieni, joka auttaa tasoittamaan ihon pintaa ja kuorii hellävaraisesti kuolleen ihosolukon.

Käyttö: Kostuta konjac sponge hanan alla pehmeäksi ja lisää siihen pieni määrä kasvojen puhdistusainetta. Hiero kasvoja pyörivin liikkein ja huuhtele. Jätä puhdistussieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Sieni kuivuu kovaksi koppuraksi ja saat sen taas seuraavalla käyttökerralla helposti pehmitettyä hanan alla ennen käyttöä.

.

.

.

Puhdistava kasvonaamio

Rotorua Spa Mud Mask -savinaamio

Missha | Rotorua Spa Mud Mask -savinaamio

Misshan mutanaamio puhdistaa ihohuokosia ja auttaa hillitsemään ihon rasvoittuvuutta. Käytä syväpuhdistavaa mutanaamiota 1-2 kertaa viikossa.

Käyttö: Kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen levitä naamiota kasvoille välttäen silmän- ja suunympärysaluetta. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Huuhtele pois ja hiero samalla kasvoja pyörivin liikkein.

.

.

.

Kasvovesi

Mizon Acence Derma Clearing Toner -kasvovesi

Mizon | Acence Derma Clearing Toner

Kauneusboksi sisältää Mizonin kasvoveden, joka sopii erinomaisesti rasvoittuvalle iholle. Ihoa kirkastavaa sitruunahappoa, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja tulehduksia hillitsevää teepuu-uutetta sisältävä kasvovesi puhdistaa kasvojen ihoa luonnollisesti.

Käyttö: Lisää kasvovettä vanulapulle ja pyyhi kasvojen iho kasvojen pesun jälkeen.

.

.

.

Näppylöiden hoito

A’Pieu | 2 x Nonco Tea Tree Spot Patch (yhteensä 24 paikkaa)

Finnien päälle laitettavat läpinäkyvät paikat lievittävät punoitusta, hoitavat kivuliaita näppylöitä, suojaavat ja edistävät finnien paranemista.

Käyttö: Huuhtele ja kuivaa alue, jota haluat hoitaa. Älä lisää iholle voidetta ennen finnilaastarin lisäämistä. Valitse liuskalta sopivan kokoinen paikka ja kiinnitä se hoidettavan finnin päälle ennen nukkumaanmenoa. Anna vaikuttaa noin 8-12 tuntia. Poista paikka aamulla.

.

.

.

Mustapäiden hoito

Egg Pore Nose Patch -mustapäälaastari

TonyMoly | Nose Pore Cleaning Patch -mustapäälaastari

Kertakäyttöinen Egg Pore  auttaa puhdistamaan nenän ihohuokosia mustapäistä ja liasta.

Käyttö: Puhdista ensin nenän iho. Kostuta iho uudelleen vedellä märäksi, irrota mustapäälaastarista suojamuovi ja aseta laastari nenälle. Anna mustapäälaastarin vaikuttaa noin 10, kunnes se on kokonaan kuiva ja poista se vetämällä hellästi reunasta. Pyyhi lopuksi nenän iho kasvovedellä ja lisää haluamasi hoitotuotteet.

Saat parhaimman tuloksen käyttämällä mustapäälaastarin suihkun tai kylvyn jälkeen. Säännöllinen (1-2 kertaa viikossa) käyttö vähentää mustapäiden muodostumista.

.

.

.

Kasvovoide

All In One Snail Repair Cream -kasvovoide | Mizon

Mizon | All In One Snail Repair Cream 35ml

Mizonin supersuosittu All In One Snail Repair Cream kosteuttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa! Geelimäinen voide sisältää etanaseerumia, joka edistää ihon omaa uusiutumisprosessia. Se auttaa häivyttämään aknearpia ja tekemään ihon sävystä tasaisemman. All In One Snail Repair Cream on myös saatavana 75ml lasipurkkinaKäyttö: Levitä kasvovoidetta puhtaille kasvoille ennen seerumia.

.

.

.

Seerumi

Kaunesboksi sisältää 10 kpl Mizonin Snail Repair Intensive Ampoule -näytteitä. Nämä näytepakkaukset riittävät 20-30 käyttökertaan. Snail Repair Intensive Ampoule -seerumi lisätään kasvoille kasvovoiteen jälkeen.

Intensice Ampoule on oikea tehoaine, joka yhdessä kauneusboksin kasvovoiteen (Mizon All In One Snail Cream) kanssa uudistaa, rauhoittaa ja silottaa kasvojen ihoa. Se auttaa tasapainottamaan ihoa ja häivyttämään mahdollisia aknearpia ja muita tummentumia. Täysikokoisen Snail Repair Intensive Ampoule -seerumin löydät tästä.

snail_repair_intensive_ampoule_sample

Mizon | Snail Repair Intensive Ampoule -näytteet (10 x 1ml)

.

.

Silmänympärysrysvoide

Mizon Snail Repair Eye Cream tube

Mizon | Snail Repair Eye Cream

Mizonin etanaseerumia sisältävä silmänympärysvoide kosteuttaa silmänympärysten herkkää ihoa ja madaltaa pieniä juonteita silmien ympärillä.

Käyttö: Levitä puhdistetulle ja kasvovedellä pyyhitylle silmänympärysiholle. Voit käyttää silmänympärysvoidetta myös kaulan ja suupielten juonteisiin.

.

.

.

Sheet mask

Juicy Mask Sheet Tea Tree -teepuu

Holika Holika | I’m Real Tee Tree Mask Sheet

Pure Source Cell Tea Tree Teepuuöljy -kasvonaamio

Missha | Pure Source Cell Sheet Mask Tea Tree

 

Suosittelemme sinua ottamaan sheet maskit viikoittaiseen käyttöön. Kauneusboksista löydät kaksi kasvojen ihoa hoitavaa  sheet mask -kangasnaamiota. Teepuu-naamiot sopivat erinomaisesti rasvoittuvalle iholle, sillä ne rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa.

Käyttö: Lisää kangasnaamio kasvoillesi puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, anna vaikuttaa noin 10-30 minuuttia ja poista kasvoilta. Sinun ei tarvitse pestä kasvoja naamion jälkeen. Lisää lopuksi vielä haluamasi muut ihonhoitotuotteet (silmänympärysvoide, kasvovoide). .

Lahjalaatikko - Bearel

Huomioithan, että kauneusboksin tuotteiden sisältö voi ajoittain vaihtua.  Pyrimme pitämään verkkokaupan tuotekuvaukset ajantasalla, mutta ajoittaiset viivästykset kuvauksissa ovat mahdollisia. Saatamme korvata jonkin boksin tuotteen toisella vastaavalla tuotteella, jos kaikkia tuotteita ei ole tilaushetkellä saatavilla.

 

Kaikilla ihonhoitoseteillä on erityishinta, joten säästät aina 20-30%.

.

.

Arvostelut


“Skin care Set: Oily/Acne Skin - Rasvoittuvalle iholle”

*