Starter Pack – Korealaisen ihonhoidon aloituspakkaus

121,60 95,00 Sis. ALV 24%

  • Starter Pack | Tuotesetti
  • 7 tuotetta

Näillä kasvojenhoitotuotteilla on hyvä aloittaa korealaiseen kosmetiikkaan tutustuminen.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Starter Pack

Aloituspakkaus korealaiseen ihonhoitoon

 

Starter Pack -tuotesetillä on helppo aloittaa ihonhoito, jos ei sitä aikaisemmin ole kauheasti tehnyt. Nämä seitsemän tuotetta avaavat portit korealaisista ihonhoitotuotteista kiinnostuneelle ja rohkaisevat käyttäjäänsä säännöllisessä ihonhoidossa.

Kuudella päivittäin käytettävällä tuotteella (+ muutaman kerran viikossa käytettävillä kangasnaamioilla) ihonhoidon saa luistamaan sujuvasti.  Sitten seuraavaksi voikin jo suunnata katseen mustapäälaastareihin, yönaamioihin ja kaikkeen muuhun kivaan!

 

Puhdistus:

1. The Skin House Essential Cleansing Oil

Öljypuhdistusaine puhdistaa ihon hellävaraisesti meikistä ja liasta. Kasvipohjaisia ainesosia sisältävä puhdistusöljy poistaa ihohuokosista ylimääräistä talia ja likaa kuivattamatta ihoa. Ruusu- ja oliiviöljy suojaavat ihoa ja jättävät sen kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi. Ota muutama pumppaus puhdistusöljyä käsiin ja hiero pyörivin liikein kuiviin kasvoihin. Lisää mukaan hieman vettä ja hiero hellävaraisesti meikki ja lika pois iholta.

2. Mizon Snail Repairing Foam Cleanser

Puhdistusvaahto varmistaa, ettei iholle jää puhdistusöljyä, talia tai meikin jäämiä. Snail Repairing Foam Cleanser sisältää etanaseerumia ja kasviuutteita, jotka auttavat kasvojen ihoa pysymään hyvinvoivana ja kosteutettuna. Monitehoinen etanaseerumi mm. uudistaa ihoa ja auttaa korjaamaan ihovaurioita.

 

Kasvovesi:

3. The Skin House Rose Water Mist

Kasvosuihkeena ja kasvovetenä toimiva Rose Water Mist kosteuttaa ihoa puhdistuksen jälkeen ja valmistelee sen vastaanottamaan seuraavaksi lisättävät hoitotuotteet. Ruususuihkeesta on erinomainen apu palauttamaan ihon kosteustasapaino päivän aikana ja ylläpitämään ihon öljy-kosteustasapainoa. The Skin House Rose Water Mist -kasvosuihke sisältää mm. ihoa kirkastavaa ruusu-uutetta, Jeju-saaren puhdasta ja iholle tärkeitä mineraaleja sisältävää vulkaanista vettä, rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloen lehtimehua sekä ihoa virkistävää kurkkumehua. Kasvosuihketta voi käyttää aamuisin ja iltaisin kasvovetenä tai suihkuttaa kasvoille aina, kun iho tuntuu tarvitsevan sitä.

 

Essence / Hoitoneste:

4. Mizon Water Volume Ex First Essence

Water Volume Ex First Essence -hoitoneste tasapainottaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa tehden siitä kirkkaamman. Mizonin kehittämä Hydra ToX™ -kaavaa aktivoi ihon luonnolliset kosteustekijät, jotka vahvistavat sen kykyä suojautua ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja säilyä kosteutettuna. Niaciiniamidi edistää ihon kirkkautta ja ehkäisee sen liiallista rasvoittuvuutta. Essencen sisältämät merileväuutteen aminohapot ja vitamiinit auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkien syntymistä.

 

Kasvovoide:

5. The Skin House Vital Bright Cream

Vital Bright Cream -kasvovoide kosteuttaa ihoa ja lataa sen täyteen elinvoimaa antavia tehoaineita ja vitamiineja. Kasvovoiteen ainesosia ovat mm. acaimarja, sitruuna, mustikka ja mulperinmarja, jotka kirkastavat, kosteuttavat ja vahvistavat kasvojen ihon kykyä suojautua ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Kasvovoide auttaa tasoittamaan ihon sävyeroja ja kirkastaa ihoa luonnollisesti, kosteutusta unohtamatta.

 

Silmänympärysvoide:

6. Secret Key Starting Treatment Eye Cream

Silmänympärysvoide hoitaa herkän silmänympärysalueen ihoa silottaen ryppyjä ja tasoittaen ihon sävyeroja. Se kosteuttaa ja vahvistaa silmänympärysihoa tehden ihosta joustavamman. Secret Key Starting Treatment Eye Cream -silmänympärysvoide sisältää 80% fermentoitua Galactomyces -hiivauutetta, joka on ihonhoidossa luonnollinen ja tehokas ainesosa ikääntymistä vastaan.

 

Sheet Mask -kangasnaamio:

7. Mizon Joyful Time Essence Mask – Pomegranate

Joyful Time Essence Mask Pomegranate -kangasnaamio hyödyntää granaattiomenan vitamiineja ja antioksidantteja. Antioksidantit suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta ja samalla ehkäisevät ihon vanhenemista ja ryppyjen muodostumista. Granaattiomena sisältää myös muita ihon ikääntymistä hidastavia ainesosia, kuten kuparia, jota tarvitaan kollageenin muodostuksessa.

 

Arvostelut


“Starter Pack - Korealaisen ihonhoidon aloituspakkaus”

*