TonyMoly | Egg Pore Silky Smooth Balm

(1 tuotearvio)
4.00 out of 5

18,90 Sis. ALV 24%

 • TonyMoly
 • Pohjustusvoide
 • 20g

Kasvojen ihon sileän ja pehmeän tuntuiseksi tekevän pohjustusvoiteen avulla teet kauniin meikkipohjan.

Varastossa

Egg Pore Silky Smooth Balm

Pohjustusvoide

.

Egg Pore Silky Smooth Balm-pohjustusvoide auttaa tekemään meikkipohjasta kauniin. Pohjustusvoiteen avulla silotat ja häivytät pienten juonteiden sekä ihohuokosten näkyvyyttä. Pohjustusvoide tekee ihosta sileän ja mattapintaisen jolloin meikkivoide levittyyy kasvoille tasaisesti.

Egg Pore Silky Smooth Balm sisältää nimensä mukaisesti kanamunan kuoriuuttetta, joka kirkastaa ihoa ja auttaa supistamaan ihohuokosten erottuvuutta. Egg Pore Silky Smooth Balm-pohjustusvoide sisältää myös ihoa hoitavia kasviuutteita, kuten kameliauutetta joka hoitaa ihoa päivän aikana ja auttaa pitämään ihon rasvoittumista tasapainossa.

Pohjustusvoide valmistelee ihon kaunista meikkipohjaa varten, sekä kontrolloi ihon rasvoittumista päivän mittaan. Pohjustusvoide ei tuki ihohuokosia.

.


.

Käyttö:

Lisää kasvoille viimeisenä ihonhoidon vaiheena ennen meikkivoidetta.

Ainesosat

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethicone/VinyliDimethicone, Crosspolymer, VinyllDimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer,iSilica, Ceresin, CetyllEthylhexanoate, Cyclohexasiloxane, Aqua,lTitanium Dioxide, Bis-PEG/PPG-14/14,lPropylparaben, Parfum, TocopheryllAcetate, Camellia SinensislSeed Oil, LimnantheslAlba Seed Oil,lGlycerin, 1, 2-Hexanediol,lGlyceryl, Linoleate, VinegarlExtract, Egg ShelllPowder, Butylene Glycol,iGlyceryl Linolenate, GlyceryllArachidonate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

1 review for TonyMoly | Egg Pore Silky Smooth Balm


 1. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Vaikka pakkaus on kaunis, niin se on samalla tämän tuotteen ainoa heikkous. Tätä ei voi kuljettaa mukana, ja pakkauksen turha muovin määrä häiritsee.

  Olen testaillut monet kehutut ja kalliitkin merkkituoteet vastaavaan käyttöön omien ihohuokosten ja rasvoittuvan ihon vuoksi. Mutta tämä ja Lumenen vastaava tuote ovat omalle iholleni parhaat ja pitävät itselläni kiillon poissa pisimpään.

  Tämä on pakkauksen vuoksi vain kotikäytössä ja Lumenen vastaava voide tuubissa on aina mukana kodin ulkopuolella.

  Tämä käy ainakin itselläni hyvin ainoana “meikkinä” arkikäytössä:
  ensin kasvonhoitotuotteet alle, antaa niiden imeytyä rauhassa ja sitten tämä päälle. Tämä peittää suurentuneet ihohuokoset täydellisesti ja tekee ihosta silkin pehmeän sekä tasaisen. Ei vaadi enää mitään meikkivoiteita, puutereita tms. edes omalla rasvoittuvalla ihollani, vaikka tämä tuote on tarkoitettu meikin pohjustukseksi.

  Vielä, kun saisi ekologisessa ja mukaan otettavassa pakkauksessa, niin olisi 5/5.

Kirjoita arvostelu “TonyMoly | Egg Pore Silky Smooth Balm”

*