Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

TonyMoly Timeless Ferment Snail Eye Mask

Arvio 3.50 5:stä perustuen 2 asiakkaan arvioon.
(2 tuotearviota)
3.50 out of 5

3,90 Sis. ALV 24%

 • TonyMoly
 • Silmänalusnaamio
 • 10g / 1 pari

Varasto loppu

 

TIMELESS FERMENT SNAIL EYE MASK

 • TonyMoly
 • Silmänalusnaamio
 • Hydrogeelinaamio
 • 10g / 1 pari

 

Timeless Ferment Snail Eye Mask -silmänalusnaamio kosteuttaa ja pehmittää karheaa ja väsynyttä silmänalusihoa. Aseta hydrogeelinaamiot silmien alle ja rentoudu puolen tunnin ajan.

TonyMoly Timeless Ferment Snail Eye Mask -silmänalusnaamio

Käyttö:

Puhdista silmänalusiho. Ota hydrogeelinaamiot varovasti pakkauksesta ja poista muovisuojat. Aseta naamiolaput silmien alle kapea pääty nenän puolelle ja paksumpi pääty silmäkulmaan päin. Anna vaikuttaa 30-40 minuuttia ja poista. Taputtele hellästi silmänympärysihoa ja anna hoitavien ainesosien imeytyä ihoon.

 

 

 

2 reviews for TonyMoly Timeless Ferment Snail Eye Mask


 1. 3 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Silmälaput ovat niin paksut, että painovoima liuttaa ne pois paikoiltaan ellet ole makuuasennossa. Itse tykkään laittaa laput silmien alle aamulla ja puuhastella samalla kun ne vaikuttavat, joten nämä kyseiset eivät oikein toimineet minulla. Lappujen teho oli melko hyvä; viilensivät ja rauhoittivat, iho tuntui pehmeältä käytön jälkeen, alkaviin kolmekymppisen ryppyihin ja tummiin silmänalusiin eivät tehonneet. 2,5-3 tähteä, kokeilumielessä ostin, taidan palata takaisin ohuempiin kultaisiin..

 2. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Laput valuivat hieman kasvoilla, mutta pidin lopputuloksesta. Iho näytti tasaiselle ja tuntui todella hyvälle käytön jälkeen, joten aion ostaa jatkossakin.

Kirjoita arvostelu “TonyMoly Timeless Ferment Snail Eye Mask”

*