Valentine’s Box – Ystävänpäiväboksi

49,90 37,40 Sis. ALV 24%

  • Valentine’s Box | Ystävänpäiväboksi
  • 5 tuotetta
  • 25% alennus

Hyvää ystävänpäivää! 

Varasto loppu

Valentine’s Box

Ystävänpäiväboksi

..

Ystävänpäivä on tänä vuonna torstaina 14.2. Bearelin ystävänpäiväboksia myydään aina ystävänpäivään saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Muistathan varata toimitukselle muutamia arkipäiviä.

Ystävänpäiväboksi sisältää kaksi hempeän pastellista kangasnaamiota A’pieulta, poreilevan kasvonaamion The Skin Houselta, huulipunakynän Holika Holikalta  ja silmänrajauskynän Mizonilta.

.

Ystävänpäiväboksi sisältää:

  • 5 tuotetta
  • + Bearel-laatikko

.

1. Mizon | Correct Eye Liner

Mizon Correct Eye Liner -silmänrajauskynän ruskealla sävyllä luot pehmeän ja mustaa väriä hillitymmän rajauksen, joka kuitenkin antaa erinomaisen kontrastin katseelle ja silmille. Silmänrajaustussin ruskea sävy on myös huomattavasti anteeksiantavaisempi silloin, jos oma piirtokäsi ei ole harjaantunut pikkutarkkaan työskentelyyn.

Rajaus pysyy erinomaisesti koko päivän, eikä se lähde pois hieromalla. Kynän terävällä kärjellä saa piirrettyä tarkasti ja vedenkestävä silmänrajaus kuivuu nopeasti. Se on kehitetty kuitenkin peseytymään pois lämpimällä vedellä, joten sinun ei tarvitse käyttää silmämeikille erillistä poistoainetta.

.

2. The Skin House | Black Snail Bubble Mask

Black Snail Bubble Mask on nopea poreileva kasvonaamio, jonka puhdistusteho tekee vaikutuksen. Minuutissa musta, geelimäinen kasvonaamio alkaa muodostamaan pienen pieniä kuplia muuttuen harmaaksi ja pehmeäksi vaahdoksi. Se puhdistaa ihohuokosia, kirkastaa ihoa ja kontrolloi sen talintuotantoa.

Black Snail Bubble Mask sisältää mm. epäpuhtauksia ihohuokosista poistavaa hiiltä ja etanaseerumia, joka edistää solukiertoa, korjaa ihovaurioita, tasoittaa ihoa ja jättää sen kosteutetuksi. Soijapapu ja riisiuute hillitsevät ympäristötekijöistä johtuvia näkyviä ikääntymisen merkkejä, kuten ihojuonteita tai epätasaista ihon sävyä.

Kasvojen iho jää naamion jälkeen puhtaaksi, pehmeäksi ja kirkkaaksi.

.

3. Holika Holika | Holi Pop Velvet Lip Pencil -Rose

Holika Holika Holi Pop Velvet Lip Pencil -huuliväri antaa runsaspigmenttisen ja pehmeän värin huulille.

Huulipunakynä on pitkäkestoinen ja miellyttävän tuntuinen huulilla. Lopputulos on silkkisen mattainen. Ei lisättyä tuoksua.

Sävy #Rose

.

4. A’pieu | Icing Sweet Bar -Melon

Icing Sweet Bar -kangasnaamio ravitsee ihoa ja tuoksuu ihanalle. Se sisältää kosteuttavia ja kirkastavia hedelmäuutteita mm. melonista ja kiivistä. Ihoa (sekä mieltä) rauhoittava kangasnaamio jättää ihon kosteutetuksi ja tasapainoiseksi.

.

5. A’pieu | Strawberry Milk One Pack Mask

Strawberry Milk One Pack Mask -kangasnaamio on kuin oikeaa mansikkamaitoa kasvonaamion muodossa. Naamio sisältää uutetta mansikasta sekä muita kasviuutteita, jotka kirkastavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Hyaluronihappo ja maitouute ehkäisevät ihon kuivumista ja helmiuute antaa iholle hehkua. 

Hyvää ystävänpäivää! <3

.

Arvostelut


“Valentine's Box - Ystävänpäiväboksi”

*