Virve Fredman | Täydellinen iho – Opas korealaiseen ihonhoitoon

57,80 Sis. ALV 24%

  • Virve Fredman
  • Kirja / ihonhoito-opas
  • Seerumi / Hyaluronic Acid 100
  • 176 sivua / 30 ml

Opas korealaiseen ihonhoitoon on innostava ja johdonmukainen kirja, joka saa lukijan paneutumaan yhä syvemmälle ihonhoitoon ja sen tärkeyteen.

Varastossa

Virve Fredman Täydellinen iho -kirja

Opas korealaiseen ihonhoitoon

.

Kauniin ja kuulaan ihon salaisuus piilee oikeanlaisessa ihonhoitorutiinissa, jonka mestareita eteläkorealaiset ovat.

Tämän perusteellisen kirjan avulla opit hoitamaan ihoasi korealaiseen tapaan kaksoispuhdistuksesta kangasnaamioihin. Pääset myös tutustumaan korealaisten tehoaineiden, kuten etanaseerumin ja fermentoidun hiivan saloihin ja saat vastauksia ihonhoidon ongelmiin. Lisäksi tutustut 100 korealaiseen kosmetiikkamerkkiin ja löydät omalle iholle sopivia hoitotuotteita.

Kirjan ohjeiden avulla tunnistat ihosi tarpeet ja luot itsellesi tuloksellisen ihonhoitorutiinin vaikka lähimarketin tuotteilla. Kirja soveltuu niin oppaaksi ihonhoitonoviiseille kuin syventämään osaamista jo enemmän tietäville.

Virve Fredman on kosmetiikka-alan ammattilainen ja Suomen luetuimman kosmetiikkablogin kirjoittaja, joka tunnetaan viimeisimpiä villityksiä jahtaavana tietopankkina ja korealaisen kosmetiikan riemun sanansaattajana.

.

Kirjassa käsitellään monipuolisesti korealaisen ihonhoidon filosofiaa, josta voit omaksua uusia käytäntöjä tai saada uutta näkökulmaa omaan ihonohoitorutiiniin.

.
Mielenkiintoisesti kirjoitettu kirja tempaa täysillä mukaansa! Se on erinomainen opas vasta-alkajalle, mutta kirjasta on hyötyä myös kauneudenhoitoalan ammattilaisille.

.

Kirja - Virve vee + Seerumi

Pakettitarjous: kirja + seerumi

Kirjan mukana saat Bearelin tiimin suosikkiseerumin!

Mizonin Hyaluronic Acid 100 -seerumi tuo kosteutusta ja täyteläisyyttä kaikille ihotyypeille. Seerumin sopii käytettäväksi myös kesäisin, sillä sen kevyt koostumus on öljytön. Lue lisää täältä.

Muista lisätä seerumin päälle kosteusvoide, esimerkiksi kesäinen Aqua Gel Cream -geelivoide, jonka kevyt koostumus ei tuki ihohuokosia, mutta se hoitaa ja sitoo kosteuden ihoon, jottei kosteus pääse haihtumaan kasvoilta pois. Lopuksi on tärkeää viimeistellä ihonhoito aurinkosuojalla. Kasvoille kehitettyjä aurinkovoiteita voit selata täältä.

.

Arvostelut


“Virve Fredman | Täydellinen iho - Opas korealaiseen ihonhoitoon”

*